СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Кролик » 22 юни 2015 10:59

kapacitet написа:Пикаеш срещу вятъра ! Баскетболният отбор на Черно Море се спонсорира от п-ще Варна ... Същият този отбор ще представи КУПАТА на България по баскетбол в неделя на Тича !!!

Алоооо, Пристанището да не е в София или Полски Тръмбеш, разликата между Пристанище Варна и ТЕЦ-а е огромна![/quote]

И каква е разликата ? 2 държавни предприятия спонсорират 2 спортни отбора.
А колкото до това кое предприяте колко е дало, зависи изцяло колко отборите са си поискали :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 юни 2015 17:28

Iceberg написа:Пуснаха сборно видео за отминалия шампионат : "Сезон 2014/2015 - Развръзката". Не знам, кой му е автора, може и нарочно да не са го изписали, но... няма нито дума за Черно море, няма видео за нас, няма коментар??!! А има иначе за всички други отбори! И питам де, аз: Липса на професионализъм (което ми мина през главата първоначално) или някакъв вид реваншизъм, от някой псевдо журналист, болен фен на отбор "пострадал" от нас или просто мразещ Черно море по други причини?!

Къде го има това видео-обзор?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 юни 2015 23:18

Готвача написа:
Iceberg написа:Пуснаха сборно видео за отминалия шампионат : "Сезон 2014/2015 - Развръзката". Не знам, кой му е автора, може и нарочно да не са го изписали, но... няма нито дума за Черно море, няма видео за нас, няма коментар??!! А има иначе за всички други отбори! И питам де, аз: Липса на професионализъм (което ми мина през главата първоначално) или някакъв вид реваншизъм, от някой псевдо журналист, болен фен на отбор "пострадал" от нас или просто мразещ Черно море по други причини?!

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ata-334006
А също и във VBOX7
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 юни 2015 23:49

Iceberg написа:
Готвача написа:

А също и във VBOX7
i
Ами нали Гонг се списва от сини журналисти!Няма никога да забравя на излизане от стадион "Лазур" как струпалите се пред централния вход десетки шопски журналисти гледаха с виснали ченета, досущ както бай Тошо гледаше на Пленума след като разбра,че го освобождават от всички постове :mrgreen:
П.С. Днес е хубав ден за българската спортна журналистика! След като два футболни паразита отидоха в небетието, то много поръчкови журналистчета свикнали да бъдат на хранилка покрай кьорсофрата в книжните грандове ще останат на сухо. 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юни 2015 01:06

Въобще не ми пука какво са написали или казали некви измислени журналисти!!! Купата е зелено-бяла :lol: . И наистина - беше много яко да им гледаш насраните физиономии, защото цялото им войнство се беше събрало там, да вдигне сигурната Купа след толкова пауза...и пак ядеееец :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 24 юни 2015 01:33

Sole написа:
Iceberg написа:
Готвача написа:

А също и във VBOX7
i
Ами нали Гонг се списва от сини журналисти!Няма никога да забравя на излизане от стадион "Лазур" как струпалите се пред централния вход десетки шопски журналисти гледаха с виснали ченета, досущ както бай Тошо гледаше на Пленума след като разбра,че го освобождават от всички постове :mrgreen:
П.С. Днес е хубав ден за българската спортна журналистика! След като два футболни паразита отидоха в небетието, то много поръчкови журналистчета свикнали да бъдат на хранилка покрай кьорсофрата в книжните грандове ще останат на сухо. 8-)

Хехехе, сравнението ти е много точно и яко! За мое голямо съжаление, не можах да присъствам на финала за купата (бях на работа) и съответно да видя физиономиите на журналистите, за които споменаваш, но пък отлично си спомням как изглеждаше Тато, като го разжалваха. :mrgreen: Та, все едно съм бил там де.. Трагикомична ситуация :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юни 2015 02:01

Над мен беше точно ложата с журналистите. При 1:1 когато Бакари вкара, след дивия кеф погледнах нагоре и видях телетата там опулени....а едно от тях, клатеше роги и размахваше някакъв фиш за залози и псуваше и беснееше :lol: . След мача поразпитах колко се е преебало рогатото и според един от колегите му общо бил заложил към 10 000 лв. и БАКА му прееба нещата. Това теле не изглеждаше като Тато, повярвайте ми...както подскачаше, така после като го видях беше в пълен амок, дори не помръдваше :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 24 юни 2015 13:21

Много смешни бяха и фоторепортерите, при всяко полувреме се местеха зад нашата врата, от нашите им извикаха да ги питат що се местят ще изтърват головете и те се правят, че не чуват :mrgreen: ама така е имат си нареждания явно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 юни 2015 02:05

Изображение
Е*и ги, Купата е тука 8-)

Върни се в “Черно море”