Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Чинков вярно бута ЦСКА по безобразен начин!!! Не само червения картон - кристален, 100%ов. Ами влизането на онова ренде Вийон? Дето самото влизане е между жълт и червен, нищо от Чинков.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Всеки път като гледам мач, в който свири Чинков, правя съпоставка на картоните, които (не) вдига със 100-те картона, които ни показа в ‘онзи мач’. И просто не мога да проумея как безнаказано мина метър след очевадното си пристрастно съдийство тогава. Ако си има някакви критерии, би трябвало да си ги спазва еднакви във всеки мач. Отвратителен подкупен плазмодий!!!
Няма по добър момент прокуратурата да се заеме най сетне с "чинковците" във футболното ни съдийство. Специално този Чинков отдавна се е самозабравил и вече стават очевАдно неадекватните му изстъпления по терените.
само да отбележа, че това с чинковците и цска е повече за темата спам ...понеже е свързана повече с друг мач, а не нещо директно свързано с Черно море :)))
иначе като видях какъв червен картон не вдигнаха на турицов..... за спартак вн може 2 мин., за цска не може 20-30мин. :))) ако беше 85 мин. можеше и да дадат... да беше вече 2-0 може и да не си затваряме очите...... тоя ВАР стана пълна пародия май :)))
иначе като видях какъв червен картон не вдигнаха на турицов..... за спартак вн може 2 мин., за цска не може 20-30мин. :))) ако беше 85 мин. можеше и да дадат... да беше вече 2-0 може и да не си затваряме очите...... тоя ВАР стана пълна пародия май :)))

И ако някой посмее да се оплаче от съдийството му се лепват 3-4 мача да не води отбора + солидна парична глоба. Ботев Враца и те отнесоха червен картон в 3-та мин., случайно да няма някакви съмнения, в каква посока ще тръгне мача. И тези коментатори вече съвсем не се траят, мълчат като пукали - имало авантаж и съдията преценил да продължи играта.
-
- Контакти:
Зависи кой се оплаква. Ето, милиционерите от Подуене ревнаха срещу Железов - защото им даде онзи измислен фал от който да изравнят 1:1 и там наказания няма да има. Както нямаше за Мърляча, когато след мача в Разград псува като аскууски селяндур, ръкомаха, налетя на бой и беше укротяван даже с полиция. Това ако го направи Илиан ще го накажат не 4, а 14 мача, 1 полусезон на трибуните.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Намалиха наказанието на Илиан Илиев
gong.bg
Апелативната комисия към Българския футболен съюз обяви, че е разгледала жалба на наставника на Черно море Илиан Илиев във връзка с наложеното му наказание след срещата със Септември (София).
Така бившият национал ще се завърне на скамейката на "моряците" за мача с ЦСКА 1948 в началото на октомври.
"РЕШЕНИЕ № 2 /14.09.2022г. По жалба на Илиан Илиев Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и я разгледа по същество: РЕШИ: Жалбата на Илиан Илиев е допустима и частично основателна. Ап.К. на основание чл.62 ал.3 и във връзка с чл.6, ал.1 и чл.16, ал.2 от ДП 2022/2023, изменя решението на ДК от 07.09.2022 г., като намалява наложеното наказание по чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 3 от ДП /2022/2023/ – от забрана за изпълняване на функции /ЗИФ/ за три на ЗИФ две срещи. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване", написаха от БФС.
...много намалили... с цял 1 мач, колкото да не може да се обжалва повече
gong.bg
Апелативната комисия към Българския футболен съюз обяви, че е разгледала жалба на наставника на Черно море Илиан Илиев във връзка с наложеното му наказание след срещата със Септември (София).
Така бившият национал ще се завърне на скамейката на "моряците" за мача с ЦСКА 1948 в началото на октомври.
"РЕШЕНИЕ № 2 /14.09.2022г. По жалба на Илиан Илиев Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и я разгледа по същество: РЕШИ: Жалбата на Илиан Илиев е допустима и частично основателна. Ап.К. на основание чл.62 ал.3 и във връзка с чл.6, ал.1 и чл.16, ал.2 от ДП 2022/2023, изменя решението на ДК от 07.09.2022 г., като намалява наложеното наказание по чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 3 от ДП /2022/2023/ – от забрана за изпълняване на функции /ЗИФ/ за три на ЗИФ две срещи. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване", написаха от БФС.
...много намалили... с цял 1 мач, колкото да не може да се обжалва повече
Sole написа: ...много намалили... с цял 1 мач, колкото да не може да се обжалва повече
като им знам наглостта е цяло чудо, че изобщо са намалили :)))

че от бфс и телевизията са пълни нещастници е ясно .....ама чак толкова не съм очаквал и аз да не им стига акъла в главите!!!!!
спартак вн - черно море 21.10 петък 19.45
и сега си задавам въпроса.... не сме имали дерби във варна от сума време.... и решението е мача да е ПЕТЪК ??????? още повече пък и часа по тъмно предразполага за повече проблеми преди и след мача и да има разни евентуални инциденти ....още повече предвид отсъствието на дерби скоро време и двата лагера ще сме по-разпалени така да го кажем...... лично аз не мога да си обясня това безумие както за деня, така и за часа!!!!!!
и сега си задавам въпроса.... не сме имали дерби във варна от сума време.... и решението е мача да е ПЕТЪК ??????? още повече пък и часа по тъмно предразполага за повече проблеми преди и след мача и да има разни евентуални инциденти ....още повече предвид отсъствието на дерби скоро време и двата лагера ще сме по-разпалени така да го кажем...... лично аз не мога да си обясня това безумие както за деня, така и за часа!!!!!!

ogrizko написа:че от бфс и телевизията са пълни нещастници е ясно .....ама чак толкова не съм очаквал и аз да не им стига акъла в главите!!!!!
Когато правят дивотии и простотии, твърдо съм да ги критикуваме БСФС-то. Защото го заслужават напълно, но в този случай наистина не те разбирам?! При положение, че мача е в Петък, работен ден, най-нормалното е часът за мача да е по-късен, а не в работно време или близо до края му. 19.45ч. според мен е съвсем нормален час за един мач през Октомври, който във Варна не е студен по принцип. Мача ще е на осветление и има всички предпоставки за един футболен празник на Варна. Инциденти може да има, ако въобще се допуснат или някой реши да има такива, ако ще и по обед да беше мача.. Наистина не разбирам подобно мрънкане..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------