Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2017 10:32

Аха, от официалния сайт.

Супер професионално е да видиш как някакви нови юнаци минават прегледи, без да са обявени трансферите им (Божилов, Старокин, Огнянов).

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 юни 2017 10:51

Селекцията кърти. Минимум купа :mrgreen: !

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 юни 2017 10:58

greenpeak написа:Селекцията кърти. Минимум купа :mrgreen: !

Минимум. "Албена къп" зимата. Като алтернатива е Междуконтиненталната.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юни 2017 11:17

yavorescu написа:Възможно е да е грешка. Твоята информация откъде е? Бяха обявили, че на 15-и и 16-и футболистите ще минават прегледи.

Може да е минал за бърз преглед на договорните отношения с клуба :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2017 11:33

Ако някой е забравил какъв невероятен професионалист е новия ни опорен халф, припомням:
Динамо (Букурещ) къса договора на недисциплинирания Старокин
Румънският Динамо (Букурещ) постигна споразумение за прекратяване по взаимно съгласие на договора на българския полузащитник Орлин Старокин, съобщава местната преса.

28-годишният Старокин пристигна на "Стефан чел Маре" като свободен агент от Локомотив (София) през юли, но записа само едно полувреме за шест кръга от началото на сезона и старши треньорът Мирча Редник реши да се откаже от услугите му.

Българинът е обвинен в неспазване на спортния режим заради късни излизания по заведения, като от клуба дори са обмисляли да наемат частни детективи, за да го следят.

Първоначално Старокин категорично отказал да прекрати контракта си и поискал Динамо да му заплати всички възнаграждения до края на сезона, за да си тръгне. Впоследствие обаче след преговори с клубната управа той се съгласил да напусне срещу две месечни заплати компенсация.

Очаква се договорът на българина да бъде прекратен официално в близките дни.

https://www.sportal.bg/news.php?news=561718

ralimavridov1
Контакти:

Мнениеот ralimavridov1 » 14 юни 2017 11:34

До последно смятах, че Старокин няма да подпише. Тоя как съм го "хранил", направо ми е неудобно. Факт е, че играе с голяма злоба, и това в средата на терена не е зле, но как ще си извъртя езика да му се радвам не знам. Може да го вземаме да "юрка" Божилов. Номер 14 мисля, че му трябва някой бучащ на главата,освен жена му. Можеше и да е по-зле.Селекцията за 4-8 място не е зле, но, има едно голямо"НО", домакинството на ТИЧА е основен фактор, особено на осветление и добър терен няма да се учудя да сме и по-напред в класирането. Бъдете оптимисти, най-доброто тепърва предстои!
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 14 юни 2017 12:22

Съмнява ме Старокин да върти тези номера тук, особено при Гонзо. Ако си спомняте и Росен Колев действаше по същия начин, никой не можеше да го намери. После се оказа, че май в Трявна бил на дискотека. Имаше някакви такива дивотии, но Гонзо веднага му би шута. Като качества Старокин е добра опция в халфовата линия, но дано да не го ползваме като бек.

Радвам се, че пропада сякаш тази сделка с Левски за Йоргачевич и Нар. Дори и първият да е добър, годинките си казват думата. Вторият пък е по-зле и от Коконов. Нека се даде шанс на Дичевски, а Емо Михайлов спокойно може да играе ако се наложи.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юни 2017 13:37

Дано със Старокин и Огнянов свършим с дошлите от Левски. Стигат ми засега. И дано да правим стъпка напред с тия двамата. Обаче искам другите футболисти да дойдат от други клубове, че не ми се гледа ПФК - Левски2-Тича ....
ИзображениеИзображениеИзображение

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 14 юни 2017 13:41

Е и Шерифа да дойде няма да е лошо, а и той си е наш, въпреки кратката авантюра в Подуене и малко по-голямата в Лудогорец преди това.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 14 юни 2017 13:43

Моряци здравейте! Фен съм на Левски но искам да ви кажа че този Франсис Нар е най-слабото крило в Първа лига! Ние не можем да се отървем от него но най-искрено и на вас не го пожелавам, защото сте много симпатичен отбор! Този човек има 1 гол и 1 асистенция в 40 мача .. сами си правете изводи,плаща ли си за да играе не знам но всеки мач беше титуляр и не показа нищо, а и ако не знаете една подробност от бившия му отбор Баник са го изгонили с камъни .. това говори достатъчно. Успех през новия сезон и много радостни мигове във Варна!

Върни се в “Черно море”