Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Delija
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот Delija » 03 юли 2016 17:20

Здравейте Моряци!
Бях на мача вчера :)
Като за първа контрола с толкова много нови играчи и нов треньор, напълно резонно представяне на отбора.
Личеше си желанието топката да се движи по трева, без балонни центрирания, но все още изпитват трудности при воденето на топката и организирането на атаките. Затова и положенията за гол бяха малко през целия мач.
Новите попълнения: първото полувреме от двамата чехи по-добро впечатление ми направи Малик - действаше активно и уверено, търсеше топката, като дори се връщаше в нашата половина за да поеме и започне атаките. Рядко грешеше паса, показа и умения да дриблира между няколко противника. Десният бек се стараеше и в защита и в атака, но при една ситуация в неговата зона в защита, когато противника нахлу по крилото след чудесна комбинация Сокуп просто спря намясто и изгледа какво ще последва (заприлича ми на липса на борбеност :shock: ).
Втората част Гонзо смени всички играчи, като направи 5-минутен разбор на терена с резервите. Доста добро впечатление ми направи Г.Андонов - раздаваше се, освен зачетения гол вкара и друг отменен поради засада. Енрике ми беше изцяло в полезрението, тъй като действаше пред западната трибуна, докато го смениха - има качества в това момче - действа хладнокръвно, умее да отнема топката и разиграва с крилото (в случая Коконов). Струва ми се ще излезе качествен ляв бек за нашето първентсво от Енрике 8-) . Нататък, Цветков прилично представяне в дефанзивен план, Минков положи доста старание, както и Костадинов. Валентин Йосков обаче изяде гнева на Гонзо, който на няколко пъти го овика заради това, че провали няколко атаки оставайки в засада, И не само той, критикува целия състав от второто полувреме, че не се борят и не могат да вземат една топка...
Тук обаче, в някакъв контраст, Дани Георгиев в познатото си амплоа и сърцата игра блестеше над всички, макар и да го понаритаха малко в повече от Несебър.
Останалите играчи, личи си че тепърва ще навлизат в игрова форма (Бакари примерно се отчете само с една-две засади първата част), но се вижда, че има потенциал върху който Гонзо да работи - да видим ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 03 юли 2016 18:15

Бекир Расим вече не е част от отбора.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 юли 2016 08:36

thisisthelife написа:Бекир Расим вече не е част от отбора.

:roll: :?:
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юли 2016 09:41

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TplQueLtKXc[/youtube]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2016 11:13

Delija написа:Здравейте Моряци!
Бях на мача вчера :)

Мерси, че си се регистрирал специално да ни разкажеш за мача ..май само ти си бил там от нашите :P

Що се отнася до видеото, голям майтап ..едно че нищо не видях от картината, второ ми обяснява как спрели да пият вода вместо да покажат гредата 5 мин. примерно :lol: :lol:

Що се отнася до Андонов си мисля, че Гонзо залага изключително на отборната игра и раздаването и може да се окаже голяма находка в подобен стил, щото той не блести с някакви не знам какви си качества ....обаче като част от колектив му се получава, така че ще видим може да не е толкова зле колкото си мислим :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 04 юли 2016 13:28

Алилуя! Най-накрая се намери треньор който да покаже вратата на вечната надежда!!! Сега Гонзо ако изциба и Паланков ще се напия и повръщам с кеф /нещо което не ми се е случвало от над 15 години/!!!

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 04 юли 2016 15:50

ozzy написа:

Алилуя! Най-накрая се намери треньор който да покаже вратата на вечната надежда!!! Сега Гонзо ако изциба и Паланков ще се напия и повръщам с кеф /нещо което не ми се е случвало от над 15 години/!!!

За Паланков не съм съгласен. Знаем, че Гонзо ще налага стил с много бягане, преса и борба по целия терен, а за този подход Паланков е перфектен. На Бекир му бяха давани шансове много години, но никога не беше достатъчно напорист, за да се пребори за титулярно място.
Truth is hate for those that hate the truth.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 юли 2016 16:30

Сега остава Гонзо да разкрие и двете куци крила Романов§Васев които показаха едно "нищо" цял сезон.Отделно да си има едно на ум,че Траянов и той си беше една голяма дупка в отбраната. 8-)

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 05 юли 2016 17:39

thisisthelife написа:
ozzy написа:

За Паланков не съм съгласен. Знаем, че Гонзо ще налага стил с много бягане, преса и борба по целия терен, а за този подход Паланков е перфектен. На Бекир му бяха давани шансове много години, но никога не беше достатъчно напорист, за да се пребори за титулярно място.

Лайф, да не се обърка нещо? Паланков и бягане е като магаре и космос! За пресата важи същото. Виж, да изрита и просне на тревата някого - еша си няма, но и това е твърде далеч от идеала за футболна борбеност. Моите извинения, но Паланков беше приключил за професионалния футбол още когато пристигна при нас. Да, не мога да си изкривя душата и да не призная, че направи няколко добри мача за нас, но, както казват по-старите и умни от мен хора, "грешки стават".

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 юли 2016 22:09

Специално за ТОДОР ПАЛАНКОВ мисля,че е много добър и борбен футболист!!!Къде ли не го пращаха,на какви ли постове не игра....винаги отговорно си изпълняваше задачите!!!Спомнете си,че беше поставян и в атаката на отбора!!!А за мача в Бургас,заслужава паметник!!!Поради човешката неблагодарност,паметник едва ли ще бъде построен някому......но можем поне да се отнасяме с уважение,към хората дали нещо на любимият ни отбор!!!Така според мен,показваме уважение и към самите себе си!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Върни се в “Черно море”