Бях на мача вчера

Като за първа контрола с толкова много нови играчи и нов треньор, напълно резонно представяне на отбора.
Личеше си желанието топката да се движи по трева, без балонни центрирания, но все още изпитват трудности при воденето на топката и организирането на атаките. Затова и положенията за гол бяха малко през целия мач.
Новите попълнения: първото полувреме от двамата чехи по-добро впечатление ми направи Малик - действаше активно и уверено, търсеше топката, като дори се връщаше в нашата половина за да поеме и започне атаките. Рядко грешеше паса, показа и умения да дриблира между няколко противника. Десният бек се стараеше и в защита и в атака, но при една ситуация в неговата зона в защита, когато противника нахлу по крилото след чудесна комбинация Сокуп просто спря намясто и изгледа какво ще последва (заприлича ми на липса на борбеност

Втората част Гонзо смени всички играчи, като направи 5-минутен разбор на терена с резервите. Доста добро впечатление ми направи Г.Андонов - раздаваше се, освен зачетения гол вкара и друг отменен поради засада. Енрике ми беше изцяло в полезрението, тъй като действаше пред западната трибуна, докато го смениха - има качества в това момче - действа хладнокръвно, умее да отнема топката и разиграва с крилото (в случая Коконов). Струва ми се ще излезе качествен ляв бек за нашето първентсво от Енрике

Тук обаче, в някакъв контраст, Дани Георгиев в познатото си амплоа и сърцата игра блестеше над всички, макар и да го понаритаха малко в повече от Несебър.
Останалите играчи, личи си че тепърва ще навлизат в игрова форма (Бакари примерно се отчете само с една-две засади първата част), но се вижда, че има потенциал върху който Гонзо да работи - да видим ...