СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Sole » 10 апр 2015 20:35

Днес на мача с Хасково: Безумно слаб и неориентиран Ж.Петков без нито едно свястно отиграване.През цялото време този Ж.Петков пречеше на всички футболисти на терена :lol: Кольо как го изтърпя :?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 апр 2015 15:35

Имаше тъпи подвиквание от публиката. На тези олигофрени искам да кажа:
1. Мача с Аскуу нямаше никакво значение. На кой нормален моряк му пука как са играли резервите на отбора? Отидахме, релаксирахме, бихме ги на ходом 2:0. Не знам какво искат някои дебили. И вика някакъв папардак - аз вика по-добре да не бях идвал моля ти се....ами най-добре изобщо да не идвате, да, стойте си у вас щом идеята е да се псува, ама всеки беше псуван от 2-3 идиоти до 9-то коляно, вкл. и Никола Спасов. Помислил се за треньор, разбутвал отбора...ама ако се контузи някой кючов играч - ииии уууу, ай в дивия на всички селяци, на Финала сме, колкото и да ни съботират от вътре всякакви малоумници - фенове, анти-фенове, дори комплексирани ветерани :shock:
2. Дани Георгиев и Божилов не са играли месеци, особено Дани Г повече от половин година. Някой грешен пас - ааааа, ееее, бий я по тревата...идиоти с бастуни. Дани изигра много добър мач за нивото в което се намира, а грешните пасове са част от играта. Впрочем и в това си състояние беше 100 пъти по-ефективен и полезен от недоразумението Златинов. Божилов ще е полезен в някои мачове! Спомнете си с Локо Пд, ние НЕ спечелихме първа топка, нямаме ръст в отбора, за мен това е проблем, трябва да има опции

Конкретно за Аскуу. Абсолютно гнусен, селски отбор. Директен ЧК за селянина, който НАРОЧНО идари лакът на Мишо Майстора и му разби лицето! Видя го и съдията, кристално го видя, и една локва кръв имаше....не знам защо не изгони онзи дивак! Иначе Мишо-Мончо е супер тандем! Мончо е в страхотна форма, прави каквото си поиска на терена, а с Мишо на фланга - ей Богу, разпиляваме всеки отляво, дано запазят нивото до края на май :). Бижо също е в добра форма. Не разбирам и недоумявам някои критики към Ернандес. В калта човека страда, но паса към Бижо за 2:0 с Локо си беше истинско майсторство и реши мача. Онзи ден влезе и веднага раздвижи играта, вкара и за 1:0 и даде изумителен пас на Бижо през 4 защитника. Още не е напълно сработен с отбора, но щом играе сме друг отбор, трябва да си сляп да не забелязваш това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 12:28

Пичове, айде спрете се с тия тези за Левски. Наистина ставаме за смях ... то да бяха Барса да се притесняваме, а то наш Витоша София :roll:
Те и Академик ни смазаха в плейофите на баскетбола, ама им взехме Купата изпод носа тази година.

Като пускате по 100 теми за Софийските галеници само им вдигате самочуствието ... нЕма смисъл ...
Последна промяна от Кролик на 13 май 2015 12:28, променено общо 1 път.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2015 12:28

http://www.moreto.net/novini.php?n=289020
Цели 2 автобуса!... е все пак символичен жест от Общината 8-)

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 14 май 2015 10:25

Здравейте!

Заменям новата ми юбилейна фланелка на "Владислав", номер L, за също нова, но номер XL.

Ако някой е сбъркал номера си, като мен, нека пише на лични.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 май 2015 19:45

Много интересно как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза :!: Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 май 2015 09:35

Sole написа:Много интересно как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза :!: Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Да ти кажа хич не ме интересува как, дали и защо са взели лиценз. Нито те са ми интересни, нито червените.
Днес ме интересува Черно Море за пореден път да бие Лукойл, а на 30.05 да вземем купата в Бургас :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 май 2015 12:18

Славия снощи пръсна хемороидите на подуенци -- гледахте ли мача? Защитата им е плачевна, когато са поставени под натиск. Повече агресия, без изчаквателна тактика и имаме напълно реален шанс да се поздравим с успех на финала. За Левски все пак ще остане трофей (титлата във втората шестица).

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 май 2015 14:07

Точно финалът за купата е моментът да ги накажем yavorescu, един път за винаги, по-най унизителният за тях начин. Толкова слаби никога не са били.

Търся инфо за бъдещият ремонт на Тича, анонсиран за през лятото от М.Митев. Същият твърди, че се кандидатствало по програма JESSICA.
В JESSICA за ремонти на Тича май не са и чували :mrgreen: - http://jessicafund.bg/bg/category/nashi ... kti/varna/

Ако някой има инфо то темата нека сподели.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 17 май 2015 14:39

Уж последното инфо беше, че не по Джесика, а по Джереми кандидатствали. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”