Имаше тъпи подвиквание от публиката. На тези олигофрени искам да кажа:
1. Мача с Аскуу нямаше никакво значение. На кой нормален моряк му пука как са играли резервите на отбора? Отидахме, релаксирахме, бихме ги на ходом 2:0. Не знам какво искат някои дебили. И вика някакъв папардак - аз вика по-добре да не бях идвал моля ти се....ами най-добре изобщо да не идвате, да, стойте си у вас щом идеята е да се псува, ама всеки беше псуван от 2-3 идиоти до 9-то коляно, вкл. и Никола Спасов. Помислил се за треньор, разбутвал отбора...ама ако се контузи някой кючов играч - ииии уууу, ай в дивия на всички селяци, на Финала сме, колкото и да ни съботират от вътре всякакви малоумници - фенове, анти-фенове, дори комплексирани ветерани
2. Дани Георгиев и Божилов не са играли месеци, особено Дани Г повече от половин година. Някой грешен пас - ааааа, ееее, бий я по тревата...идиоти с бастуни. Дани изигра много добър мач за нивото в което се намира, а грешните пасове са част от играта. Впрочем и в това си състояние беше 100 пъти по-ефективен и полезен от недоразумението Златинов. Божилов ще е полезен в някои мачове! Спомнете си с Локо Пд, ние НЕ спечелихме първа топка, нямаме ръст в отбора, за мен това е проблем, трябва да има опции
Конкретно за Аскуу. Абсолютно гнусен, селски отбор. Директен ЧК за селянина, който НАРОЧНО идари лакът на Мишо Майстора и му разби лицето! Видя го и съдията, кристално го видя, и една локва кръв имаше....не знам защо не изгони онзи дивак! Иначе Мишо-Мончо е супер тандем! Мончо е в страхотна форма, прави каквото си поиска на терена, а с Мишо на фланга - ей Богу, разпиляваме всеки отляво, дано запазят нивото до края на май

. Бижо също е в добра форма. Не разбирам и недоумявам някои критики към Ернандес. В калта човека страда, но паса към Бижо за 2:0 с Локо си беше истинско майсторство и реши мача. Онзи ден влезе и веднага раздвижи играта, вкара и за 1:0 и даде изумителен пас на Бижо през 4 защитника. Още не е напълно сработен с отбора, но щом играе сме друг отбор, трябва да си сляп да не забелязваш това.