СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот wolf » 16 мар 2015 12:36

Vladislav написа:Съдба. Единственият отишъл от Черно Море в Левски и с последвала добра кариера е Илиан Илиев. Дано да е последния.

Ричард и Лусио Вагнер

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 16 мар 2015 13:03

Той Вагнер от там дойде и като се върна пак там- дроб, а за Ричард ... ако кариера приключила на 25 г. е добра- ОК, съгласен съм.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 16 мар 2015 13:04

Внимание!Загубено е стадо говеда,между Дупница и Хасково.Моля всеки гражданин,който ги намери да ги удари осем пъти между рогите!Аз се казвам Реджеб Гонзелинов по прякор Кокалистия.Моля обадете ми се,ще бъда в Хасково в една кръчма,на улица ,,Рязана карабина" 10-давам награда 2-пловдивски свине!! :) :) :) :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 16 мар 2015 14:03

На улица "Рязана карабина" 7 e кръчмата :)
Черно море е Варна

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 мар 2015 17:58

Vladislav написа:Той Вагнер от там дойде и като се върна пак там- дроб, а за Ричард ... ако кариера приключила на 25 г. е добра- ОК, съгласен съм.

Това не променя факта, че беше много добър дефанзивен халф. Не му тръгна в Химки и дотам. Не съм убеден, че беше на 25 :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 мар 2015 18:26

За 25-те и аз не съм сигурен, но на толкова го водят. Иначе беше добър- да. Обратни примери, които могат само да ни радват обаче, дал Господ. В исторически план трансферите Черно Море- Левски и Берое- Левски носят много усмивки.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 мар 2015 17:01

Еее това наистина кърти: Хитлер в ролята на Батков разбира,че "левски" ще играе във втората шестица
https://www.youtube.com/watch?v=DM1gUGMZBIQ&t=158
:mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 мар 2015 19:06

Лудогорец размазва Литекс с 5:0 и е последния полуфиналист! Чудесна новина за нас, това беше повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Сега остава само ОТРЕПКИТЕ и ПЛЮНКИТЕ в ГФС да не уредят жребия и да се надяваме на феърплей....Въпреки всичко, ние знаем колко долна и ГНУСНА е онази паплач и още от сега са ясни двойките:
Локо Пд - Подуяне..
Другото е без значение :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 мар 2015 02:50

ShooterMan написа:Лудогорец размазва Литекс с 5:0 и е последния полуфиналист! Чудесна новина за нас, това беше повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Сега остава само ОТРЕПКИТЕ и ПЛЮНКИТЕ в ГФС да не уредят жребия и да се надяваме на феърплей....Въпреки всичко, ние знаем колко долна и ГНУСНА е онази паплач и още от сега са ясни двойките:
Локо Пд - Подуяне..
Другото е без значение :evil:

Не позна :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 мар 2015 12:36

Почва се! Футболисти бягат от циганията на „Герена“
Автор: Васил Гърков Дата: март 20, 2015
IMG_1001
Голяма мизерия изживява едно от новите попълнения на „Левски“ от зимата – румънският защитник Емил Нину. Играчът, който дойде през януари на „Герена“, още не е получил стотинка от клуба. Заплати в отбора не са давани вече 2 месеца, твърди „Всеки ден“.
28-годишният футболист не бил взимал пари над половин година, тъй като в предишния му отбор Клуж царяла още по-голяма мизерия. Нину се оплакал на свои близки, че вече кара на банички. Той проклинал деня, в който решил да подпише с „Левски“.
По договор Нину е трябвало да вземе известна сума на ръка извън определената заплата. Казали му обаче да почака. И така вече два месеца, в които не само той, но и никой друг, не е взел пукната стотинка. Докато обаче другите имали скътани пари за черни дни, Емил Нину останал без стотинка. Той често звъни до Румъния и се оплаква.
„Съчувстваме му, но какво да направим?“, заявил футболист на „сините“, пожелал анонимност.
Румънецът бил съвсем отчаян и е заявил, че ако до две седмици не му платят поне една заплата, ще си замине за Букурещ. С подобни намерения били и други от чужденците, твърди изданието.
В „Левски“ твърдят, че такава мизерия не е имало дори по времето на гладните години в края на мандата на Томас Лафчис. Източник от клуба разкрил, че в момента никой няма представа откъде и как ще бъдат извадени парите, нужни за лиценза в Европа.

Върни се в “Черно море”