СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Iceberg » 09 мар 2015 17:10

Това може би е края на всички илюзии... 3, да не казвам 4 гола са утопия... Всичко приключва в този момент за нас.. имам в предвид първата шестица.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 мар 2015 17:18

И по-добре. Купата е наша :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 мар 2015 18:38

Някой знае ли кога Китанчето ще бъде готов за игра? Щото ако не е скоро трябва незабавно да намерят подходящ вратар. В най-лошия случай да вземат да ме картотекират мен. Хем съм доста по-едър от сегашния никаквец на вратата ( и шанса топката да ме удари е по-голям ), хем и съм доста по-възрастен и с доста по голямо шкембе, та няма никакъв шанс да излизам напред и да се излагам - мързи ме. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 мар 2015 20:23

зеления написа:Някой знае ли кога Китанчето ще бъде готов за игра? Щото ако не е скоро трябва незабавно да намерят подходящ вратар. В най-лошия случай да вземат да ме картотекират мен. Хем съм доста по-едър от сегашния никаквец на вратата ( и шанса топката да ме удари е по-голям ), хем и съм доста по-възрастен и с доста по голямо шкембе, та няма никакъв шанс да излизам напред и да се излагам - мързи ме. :lol: :lol: :lol:

хахахахахахахаа, мога да съм ти резерва :) дублирам качествата ти :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 мар 2015 20:42

Беше ясно,че при първия по сериозен мач вратарчето ще бъде разкрито. Този мач с локо с Пиргов го взимахме.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 мар 2015 21:07

Кролик написа:
зеления написа:Някой знае ли кога Китанчето ще бъде готов за игра? Щото ако не е скоро трябва незабавно да намерят подходящ вратар. В най-лошия случай да вземат да ме картотекират мен. Хем съм доста по-едър от сегашния никаквец на вратата ( и шанса топката да ме удари е по-голям ), хем и съм доста по-възрастен и с доста по голямо шкембе, та няма никакъв шанс да излизам напред и да се излагам - мързи ме. :lol: :lol: :lol:

хахахахахахахаа, мога да съм ти резерва :) дублирам качествата ти :)

Дадено. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 мар 2015 21:19

Той беше разкрит още в мача със Славия, но тогава капитан Котев и Кулибалито спасиха по 2 чисти гола всеки след като бездарника изпускаше високи топки в краката на слависти. Направи глупости и в Горна. На 1/2 финалите без този глупак и без другата пенсия Златинов. И двамата са свършили за футбола отвсякъде. Но до 1/2 финалите и единия, и другия ще са се издънили достатъчно много, че Кольо да ги е забил на пейката, а може и извън групите да са. :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 мар 2015 21:33

Лошото,че и И.Николов е същата дантела - пази в контролите с Дунав 0:2 и с Домжале 3:3 /+3 отменени гола на Домжале заради засади/.. от тези общо 8 гола /с отменените/ повечето бяха след вратарски грешки, допълнени и с куп други несигурни намеси.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 мар 2015 21:45

Не съм убеден, че е чааааак толкова зле, колкото тоя Жеки Чан :lol: . Гледах мача с Домжале, бледа сянка на г-н Чан и това, дето го свърши срещу Славия. Абе няма какво да говоря, много слаб вратар. Утре ще запаля свещ за здравето на Жоро Китанов 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 мар 2015 19:08

80 минута Локо Пд - Ботев 0:2.....понякога живота НЯМА милост към мръсниците и доносниците!!! Смятайте ако тези НЕХРАНИМАЙКОВЦИ дето ритаха в поне 5 уредени мача, където дори съперниците им демнстративно си вкарваха сами голове....не успеят да влязат? Просто РЕЗИЛ!!! Точно като европейските им резили напъни за Европа въпреки, че НЕ заслужават...и там прааас, още първия кръг някакви колбасари от Казастан, Словакия и къде ли не ги шиба :roll:

Върни се в “Черно море”