Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот surikat » 08 окт 2011 20:09

За тях тези пет милиона, дадени на отбора, е все едно са си купили семки......

Момчета,има една приказка "1000лв. и за най-богатия са пари" :!: Много е глупаво да говорите за семки.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 окт 2011 20:29

Как се опитва само,как се опитва....добре.За мене тоя е пълен провокатор.Или просто плювалник.Все едно.Да видим.Плюе играчите ни,обикновено най-добрите.Например Божилов.Една добра дума не съм чул за който и да е.Плюе Сър-а.Добър или лош - наш треньор е,аз съм казвал-който и да е треньор винаги може и трябва да разчита на нашата 100% подкрепа.Но тоя и него плюе.Сега пък собственика на клуба е лош....Абе,ти нещо в Черно Море одобряваш ли?Не харесваш играчи,треньор,собственик....Вечно недоволен,вечно.Хората евротурнири на 2 пъти,медал,2 финала....що давали тъй парите,а не онъй,както ТОЙ искал,принца...Въх ма малееее,ти и КЕШ да ти цъфне на Тича на поднос пак ще си намусен,начумерен....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 окт 2011 20:52

greenpeak написа:Искам да ти кажа, че отборът ни ПФК Черно море АД има към 16 милиона дългове към т.н. ни благодетели от Химимпорт.
Или по друг начин казано "Марин и ко" дължат едни към 16 милиона на себе си, по документи :mrgreen: .

А петте милиона за Ч. море за миналата година, на база 160-те милиона печалба преди данъци на Химимпорт, са някакви си към 3% от печалбата :mrgreen: . За тах пет милиона на година са нищо.

Ти, верно, нямаш угодия. Аз Стрелеца често не го подкрепям защото хвърчи из облаците, ама в момента е 100% прав. Вчера ти казах нещо за хейтърството, замълча си. Пак ще те питам: ти хейтър ли си? Можеш ли нещо да харесаш и пред всички да покажеш, че го харесваш?
А колкото за парите: изкарай 1 милион, удари футболистите в челото с тези пачки и тогава може да коментираш и останалите, които дават пари за отбора

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 окт 2011 20:57

Какъв провокатор бе???

Ти май не четеш, защо да плюя собственика? Той как си върти парите м/у неговите фирми си е негова работа.
Той управлява 5 милиарда активи, какво са за него 5 милиона бе умникко :mrgreen: .
Той за половин час от от курсовите разлики на долара и еврото може да ги спечели или загуби :mrgreen: .
Точно пари за семки са за него, той е милиардер.

ТИМ са длъжници за стадион Варна, на всички е ясно това. Не го ли разбираш.
За Божилов, как го нарече: "...добър играч"?
Ти не си наред бе :mrgreen: .
Твоя "сър" за мен не е "сър", а треньор който с нищо не се е доказал в България още.
Доказа се Кольо, разбрали :mrgreen: ?

Ако те кефи играта ни сега, кефи се. Толкова разбираш от футбол.

Аз съм реалист, не могат да ме радват Дончо или Божилката. Затова съм недоволен както и много като мен.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 окт 2011 21:07

Грийнпийк е един от малкото реалисти, които пишат във форума, а неговата критика няма нищо общо с плюене "по всичко и всички". Съвсем нормални въпроси повдига, които биха заинтересували всеки, който се интересува от Черно Море и не е кон с капаци. Всеки с малко повече мозък в глават би се усетил, че Химимпорт прехвърля пари на клуба уж като заеми, които после биват използвани като разходи към други фирми, свързани по един или друг начин с холдинга. Останалите нека слушат в захлас как давали по 5 млн. годишно за самочувствието на варненци...ах горките, може би трябва да им дадем Алея 1 за благодарност...

На мен от ГФО-то най-голямо впечатление ми направи, че "ултрамодерният автобус, подарък от собствениците" всъщност не е собственост на АД-то, а сигурно на някоя друга тимаджийска фирма и се ползва под наем.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 окт 2011 21:22

greenpeak написа:Какъв провокатор бе???

Ти май не четеш, защо да плюя собственика? Той как си върти парите м/у неговите фирми си е негова работа.
Той управлява 5 милиарда активи, какво са за него 5 милиона бе умникко :mrgreen: .
Той за половин час от от курсовите разлики на долара и еврото може да ги спечели или загуби :mrgreen: .
Точно пари за семки са за него, той е милиардер.

ТИМ са длъжници за стадион Варна, на всички е ясно това. Не го ли разбираш.
За Божилов, как го нарече: "...добър играч"?
Ти не си наред бе :mrgreen: .
Твоя "сър" за мен не е "сър", а треньор който с нищо не се е доказал в България още.
Доказа се Кольо, разбрали :mrgreen: ?

Ако те кефи играта ни сега, кефи се. Толкова разбираш от футбол.

Аз съм реалист, не могат да ме радват Дончо или Божилката. Затова съм недоволен както и много като мен.

Особено за Дончо нямам думи, но ако си направиш труда да поразровиш постовете ми ще видиш, че избягвам да правя оценки, особено негативни, на играчите и треньора.
Организацията на отбора е такава и не мога да я променя, нито аз, нито ти, нито някой друг фен. Собствениците са решили да отделят точно толкова пари за отбора и това е. Ти колко пари даваш на месец на просяци по улиците и на гладни стари хора пред баничарниците? Никой не ти казва защо не даваш 20 лв да нахраниш гладните след като вадиш 5000 (примерно). Толкова са решили, толкова дават. Дават ги вече няколко години и ще ги дават занапред. Стрелеца е прав, че тр да сме благодарни за това, че отбора е стабилен и е в горната половина на таблицата, защото можеше да е в положението на Спартак и да правим дербита с Девня. Тогава какви играчи щеше да има в отбора и каква игра щяхме да гледаме? По-добри ли щяхме да сме? Левски и ЦСКА изкуствено се поддържат на командно дишане от БФС и от политиците, защото тях много ги е страх от "народната любов". Иначе щяха да са на дереджето на Славия и Локото. Гришат ае единствения който от много време издържа отбор и по негова си причина (смятай егото му) държи отбора да се бори всяка година за титлата. За Лудогорец няма да пиша нищо, защото не съм сигурен дали финансите им не са като на Събев - променлива величина. Ако се задържат повече от 3 г с такова финансиране ще призная, че и те са финансово стабилни. Това е за момента. С такива подмятания няма да накараш Марин Митев да заобича повече футбола. Намери друг начин да му се прииска отборът да бъде шампион.
Успех!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 окт 2011 21:46

Мерси за думите boys85.

boys85, прочети хибаво за какво става въпрос там. Много интересни факти.
Особенно графа задължения, тотално ме разби.

Е явно за автобуса се плаща наем :mrgreen: , така е. Сигурно е към накоя свързана с тях фирма, да се живи и здрави :mrgreen: .

Аз съм лаик човек, отностно финансиите, ама си отворих очите за много от нещата в отбора.

За мен законодателството ни е сбъркано, не виня Химимпорт за това финансиране - кредити към отбора.
Аз го казах вече, ако се опрощаваха данъците за спонсорство към спортни отбори, никой нямаше да прилага подобни финансови хватки примерно.

Да сме живи и здрави да видим ремонтирана Тича и нов стадион Варна. Това си пожелавам ;) .

Аз само и на ремонт на "Тича" съм навит, като фен на отбора :mrgreen: .
А като грежданин на Варна, държа договорът на Химимпорт с общината за ст. Варна да се изпълни, общината трябва да си защити интересите.

cristely, аз на стрелеца му се обяснявах за Дончо, Божилката и неговия "сър" :mrgreen: .
Марин и сега дава достатъчно човека, докато обаче нямаме стадион като хората нека не чакаме от него някакви сериозни трансфери в посока Тича.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 окт 2011 22:06

boys85 написа: може би трябва да им дадем Алея 1 за благодарност...

отдавна са я взели :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 окт 2011 22:27

greenpeak написа:
cristely, аз на стрелеца му се обяснявах за Дончо, Божилката и неговия "сър" :mrgreen: .
Марин и сега дава достатъчно човека, докато обаче нямаме стадион като хората нека не чакаме от него някакви сериозни трансфери в посока Тича.

Абсолютно съм съгласен с всичко, което написа. Мнението ми за трансферите е точно такова - преди риба няма тиган, нали? А за стадиона съм го писал вече - кризата обърква плановете на всеки един. Знам, че не си съгласен, но е така. Дори и богатите като си купуват яхти в кризата вземат по-малки и по-евтини яхти, но не се отказват от покупката.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 окт 2011 23:19

Аз нищо не давам,камо ли Алея 1.Тези коментари ги отнасяйте към нищожеството Киро гея и помиярите в Общинския съвет.Варна е на ТИМ защото те са продажници и си дават дупетата много много лесно.За Божилов обаче колко пъти ще спорим?Ти на мене ли ще обясняваш?Ходи обяснявай на Херо,ходи обяснявай на Матеус,ходи обяснявай на Лудогорец и ЦСКА,които го искат.Като е толкова калпав както ти казваш-защо е най-желания играч на нашия отбор,дори повече го искат и от прехваления Паломино?Всички те не разбират,само ти много ги разбираш нещата.Сър-а е доказал,че може,най-малкото всеки играч който е привлякъл е класен,или пък много млад,за да бъде наречен някакво разочарование....всеки който си е заминал през негово време пък е тотален провал,т.е. пуснал е само бездарници навън.И като си ЛАИК на тема финанси,както САМ се изрази(нали?)....айде спри да обясняваш как вземали от единия джоб,слагали в другия,сам си го каза,ЛАИК си на тази тема,не разсъждавай много по нея.Обясни как 2003 преди Митев всички гении гледаха тъпо и не искаха да дадат дори 5 лева,камо ли 5 млн....Тогаз търси кусурите на Митев(относно финансирането на Черно Море).Няма какво да говорим и във времена на криза какво се прави.Ако на тебе са ти орязали заплатата с 50-60 лева само от срива на фондовите борси Марин Митев да е изгубил към 100 000 000.Цифрата не е преувеличена,защото капитала на Химимпорт беше 3 пъти по-голям,а акцията гонеше 18 лв. за брой,в петък се търгуваше за около 1,85...да кажем,че е с цена 3 лв(защото Химимпорт си удвои капитала)....къде е 3 лв за акция,къде е 18 лева.....И това ти го казвам като човек загубил достатъчно пари по време на кризата на фондовата борса,загубил съм и от Химимпорт където имах 3 000 акции навремето купени по 11 лева и продадени наполовина....ако аз съм изгорял с 15-16 000 лева бачо ти Марин е гръмнал с десетки десетки милиони....а тоя тука тръгнал сметка да държи без изобщо да си има и на представа за какво иде реч.Айде ти извади 200 000 000 след такъв удар на борсите а?Че то целия Химимпорт струва 280 000 000,преди беше 600...Абе плюй си,сякаш ще ми накривиш капата,или тая на Сър-а,или тая на Божилов,или тая на Марин Митев :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”