Момчета,има една приказка "1000лв. и за най-богатия са пари"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
greenpeak написа:Искам да ти кажа, че отборът ни ПФК Черно море АД има към 16 милиона дългове към т.н. ни благодетели от Химимпорт.
Или по друг начин казано "Марин и ко" дължат едни към 16 милиона на себе си, по документи.
А петте милиона за Ч. море за миналата година, на база 160-те милиона печалба преди данъци на Химимпорт, са някакви си към 3% от печалбата. За тах пет милиона на година са нищо.
greenpeak написа:Какъв провокатор бе???
Ти май не четеш, защо да плюя собственика? Той как си върти парите м/у неговите фирми си е негова работа.
Той управлява 5 милиарда активи, какво са за него 5 милиона бе умникко.
Той за половин час от от курсовите разлики на долара и еврото може да ги спечели или загуби.
Точно пари за семки са за него, той е милиардер.
ТИМ са длъжници за стадион Варна, на всички е ясно това. Не го ли разбираш.
За Божилов, как го нарече: "...добър играч"?
Ти не си наред бе.
Твоя "сър" за мен не е "сър", а треньор който с нищо не се е доказал в България още.
Доказа се Кольо, разбрали?
Ако те кефи играта ни сега, кефи се. Толкова разбираш от футбол.
Аз съм реалист, не могат да ме радват Дончо или Божилката. Затова съм недоволен както и много като мен.
boys85 написа: може би трябва да им дадем Алея 1 за благодарност...
greenpeak написа:
cristely, аз на стрелеца му се обяснявах за Дончо, Божилката и неговия "сър".
Марин и сега дава достатъчно човека, докато обаче нямаме стадион като хората нека не чакаме от него някакви сериозни трансфери в посока Тича.
Потребители, разглеждащи този форум: Iceberg и 3 госта