Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ralimavridov1
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот ralimavridov1 » 29 юни 2016 13:25

По времето на Кольо, имаше 5-0 резултат, имаше Какалов шоу в Сливен, на Коритото, имаше голове от центъра на Кривия, Сампдория, Щутгарт, ПСВ, Купата е синя, Суперкупа, и т. н. Може да пропусна нещо. Да го е. а в шанаджията пиян. Нали? Да, ама не. Като някой ви докара повече такива моменти ми звъннете. Кольо си записа със златни букви името в историята на клуба, колкото и да ви дразни, той ще остане легенда, а ние сме просто фенчета.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 юни 2016 18:42

ralimavridov1 написа:По времето на Кольо, имаше 5-0 резултат, имаше Какалов шоу в Сливен, на Коритото, имаше голове от центъра на Кривия, Сампдория, Щутгарт, ПСВ, Купата е синя, Суперкупа, и т. н. Може да пропусна нещо. Да го е. а в шанаджията пиян. Нали? Да, ама не. Като някой ви докара повече такива моменти ми звъннете. Кольо си записа със златни букви името в историята на клуба, колкото и да ви дразни, той ще остане легенда, а ние сме просто фенчета.

Ти може да си фенче, а аз съм Фен с главна буква. :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 29 юни 2016 20:19

Аз също. Кольо е уникален и ни донесе страшно много радост. Лоша дума за него никога няма да кажа.

moryak68
Контакти:

Мнениеот moryak68 » 29 юни 2016 22:22

Нямаме право да говорим лошо за Кольо. Прав, крив, голям инат, трудна комуникация с футболистите, но ни донесе емоции, които никога няма да забравим. Просто дойде момент в, който отбора имаше нужда от свежа кръв. Този отбор беше изчерпан, както и някой от футболистите, някой си тръгнаха, други още са в отбора, нормално е, всеки отбор има пиков момент, нашия беше миналата година. Мисля, че е добре това, което става, но времето ще покаже дали нещата ще се получат, то трябва и не малка доза късмет. Мисля, че ако Кольо беше останал, апатията, която ни беше обзела щеше да продължи. Гонзо може да е всякакъв, но дисциплината при него е на първо място, както тактическа, така и извън терена.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юни 2016 09:04

moryak68 написа:Нямаме право да говорим лошо за Кольо. Прав, крив, голям инат, трудна комуникация с футболистите, но ни донесе емоции, които никога няма да забравим. Просто дойде момент в, който отбора имаше нужда от свежа кръв. Този отбор беше изчерпан, както и някой от футболистите, някой си тръгнаха, други още са в отбора, нормално е, всеки отбор има пиков момент, нашия беше миналата година. Мисля, че е добре това, което става, но времето ще покаже дали нещата ще се получат, то трябва и не малка доза късмет. Мисля, че ако Кольо беше останал, апатията, която ни беше обзела щеше да продължи. Гонзо може да е всякакъв, но дисциплината при него е на първо място, както тактическа, така и извън терена.

Няма как да не се съглася с подобно мнение! Иска ми се обаче, да допълня още нещо. Лично аз, не очаквам от Гонзо някакви геройства, относно уменията му в сферата на тактическата грамотност. Още при предишния му престой при нас, а и докато беше треньор в Левски, се усещаха грешни решения в подбирането на състава, а и в процеса на водене на самия мач. Гонзо все още се учи на треньорство, а и не съм много убеден, че е от най-големите таланти с тази област. Надявам се все пак, да си е взел поуки от някои грешки и да е поизчистил нещата, както и да е напреднал в материята. Той обаче има други качества, които компенсират тези негови минуси. Гонзо, освен това, което споменава колегата относно дисциплината, е един голям мотиватор! Той отлично умее да предразположи всеки един играч, да концентрира вниманието му, да изисква и получава най-доброто от него. Умее да накара футболистите да се раздават докрай, да горят в битката. А това малко треньори го могат. Гонзо е мъжкар и несъмнено това респектира играчите. Освен всичко друго е сериозна и влиятелна личност, което малко или много също се отразява на всички в клуба, а и извън него! Ето затова си мисля, че избора му за треньор, би трябвало да е удачен и да успее да раздвижи позаспалия ни през последния сезон отбор! Такова е моето мнение по въпроса! ;) Надявам се и пожелавам успех на треньора и отбора ни в новия шампионат!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 30 юни 2016 12:50

Iceberg написа:
moryak68 написа:Нямаме право да говорим лошо за Кольо. Прав, крив, голям инат, трудна комуникация с футболистите, но ни донесе емоции, които никога няма да забравим. Просто дойде момент в, който отбора имаше нужда от свежа кръв. Този отбор беше изчерпан, както и някой от футболистите, някой си тръгнаха, други още са в отбора, нормално е, всеки отбор има пиков момент, нашия беше миналата година. Мисля, че е добре това, което става, но времето ще покаже дали нещата ще се получат, то трябва и не малка доза късмет. Мисля, че ако Кольо беше останал, апатията, която ни беше обзела щеше да продължи. Гонзо може да е всякакъв, но дисциплината при него е на първо място, както тактическа, така и извън терена.

Няма как да не се съглася с подобно мнение! Иска ми се обаче, да допълня още нещо. Лично аз, не очаквам от Гонзо някакви геройства, относно уменията му в сферата на тактическата грамотност. Още при предишния му престой при нас, а и докато беше треньор в Левски, се усещаха грешни решения в подбирането на състава, а и в процеса на водене на самия мач. Гонзо все още се учи на треньорство, а и не съм много убеден, че е от най-големите таланти с тази област. Надявам се все пак, да си е взел поуки от някои грешки и да е поизчистил нещата, както и да е напреднал в материята. Той обаче има други качества, които компенсират тези негови минуси. Гонзо, освен това, което споменава колегата относно дисциплината, е един голям мотиватор! Той отлично умее да предразположи всеки един играч, да концентрира вниманието му, да изисква и получава най-доброто от него. Умее да накара футболистите да се раздават докрай, да горят в битката. А това малко треньори го могат. Гонзо е мъжкар и несъмнено това респектира играчите. Освен всичко друго е сериозна и влиятелна личност, което малко или много също се отразява на всички в клуба, а и извън него! Ето затова си мисля, че избора му за треньор, би трябвало да е удачен и да успее да раздвижи позаспалия ни през последния сезон отбор! Такова е моето мнение по въпроса! ;) Надявам се и пожелавам успех на треньора и отбора ни в новия шампионат!

Айс, и е така, е не е! Явно всички сте забравили за това ще си позволя да ви припомня. Първия полусезон на Кольо беше комедия от грешки при избора на стартова единадесеторка - не си спомням мач в който да не направи поне една смяна първото полувреме и то без да има контузен играч ;) ! Нека бъдем честни, Кольо в никакъв случай не може да бъде наречен тактик. За толкова години на чело на отбора единствената му тактическа изненада беше играта с трима в защита и то от зор поради липса на централни защитници. И въпреки, че тази схема ни донесе големите успехи, Кольо изобщо не посмя да продължи да играе по този начин, а всички станахме свидетели на тоталния провал.
Така че, Гонзо може и да не е тактически гений, но нужен ли ни е изобщо велик тактик?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юни 2016 13:16

ozzy, явно не си ме разбрал напълно, приятелю! Аз никъде не съм твърдял, че Кольо е бил някакъв тактик! Просто се съгласих с мнението на колегата, че такъв-онакъв, наистина не е добре да говорим лошо да него, дори и само заради постиженията и успехите, които ни донесе и страхотните емоции покрай тях! И с това се изчерпа всичко в поста ми за него. Останалото беше мнението ми за Гонзо, като не съм имал намерение да го сравнявам с Кольо, ама въобще. А относно въпроса ти, дали ни е нужен велик тактик, бих отговорил така: На този етап въобще, ама въобще не ни е нужен. Докато сме на вълна: "Изпадането абсурд, но и по-напред от 6-4 място - не", не са ни нужни корифеи. Виж, ако до 2-3 години, когато стане стадиона и все пак паридаващите решат да правят нещо повече.. не бих имал нищо против, да докарат и някой доказан спец с добра тактическа грамотност. ;) То и ще е нужно, щото без такъв няма как да погледнем напред! И пак да подчертая - така го виждам, така мисля аз! С нетърпение очаквам момента, когато ще стъпя на трибуните за първия ни мач на новия стадион, разполагайки с по-добър отбор, с добър треньор и по-високи цели!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 юли 2016 09:23

Даниел Златков: Ще сме много силни този сезон
http://varnautre.bg/2016/06/30/22862/%D ... 0%B7%D0%B8

Жаден съм за успехи, каза още БГ Роналдо
Бранителят Даниел Златков е поредното ново попълнение на Черно море. Бившият футболист на Ботев (Пд) се чувства отлично на “Тича” и вече тренира с отбора.
“От доста години съм по терените и с много от момчетата се познаваме. Дори съм играл някои от тях в един тим. Смятам, че няма да имам проблем с адаптация”, каза Златков.
“Още първия път се разбрахме с треньора Георги Иванов. Дадох му дума, че ще дойда на “Тича”. Исках да изчакам развитието на оферта за чужбина, която обаче не стана. Радвам се, че съм във Варна”, добави защитникът.
Футболистът, които е наричан още българският Роналдо заради визуалната прилика с играча на Реал Мадрид, се надява на успешен сезон.
“Жаден съм за успехи. Надявам се да дам най-доброто от себе си този сезон. Най-важното е да сме здрави със съотборниците ми да нямаме контузии. Мисля, че ще постигнем добри резултати през сезона”, смята Златков.
“Обещавам на феновете, че ще видят много силен и добре окомплектован отбор този сезон”, оптимист е последното попълнение на “Тича” пред chernomore.bg.
Втората седмица от лятната подготовка на варненци ще завърши с първата планирана контрола, в събота от 18 ч. срещу новака във ІІ ешелон Несебър. В неделя Черно море заминава на 2-седмичен лагер в Банско.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 юли 2016 14:04

Някой може ли да каже,къде ще се играе проверката с Несебър?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 юли 2016 17:23

КироВарна написа:Някой може ли да каже,къде ще се играе проверката с Несебър?

Слънчев бряг утре от 18 часa :!: :?:

Върни се в “Черно море”