СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СПАМ
Изключително се радвам за Еденилсон! Когато си играч на Черно Море, НЕЗАВИСИМО от причините да напуснеш клуба, НЯМАШ ПРАВО да отиваш в комунистическите отрепки в синьо или червено! Иначе ЕВРОИДИОТСКА вечер, логично, след като повечето от тях НЕ ЗАСЛУЖАВАХА да играят в Европа 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Евроидиот вече не е само подигравка, стана си диагноза !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Пропуснах и чистосърдечно да се ПОДИГРАЯ на ЖАЛКАРИТЕ от Ботев, Литекс и ЦСКА, които ОПОЗОРИХА България с БЕЗКАДЪРИЕТО си по терените на Европа! Загуби от:
- ВТОРОДИВИЗИОННИ австрийци, полуаматьори - АПЛАУЗИ за жълтия "колос".
- анонимни унгарци, Диошгьор! Литекс отдавна са ЕВРОИДИОТ, но мисля, че тука причината е Балъков. Дано се задържи по-дългичко
- ЗИМБРУ, анонимен молдовски отборец! Всъщност, грешка....не са анонимни! Преди 6-7 години изтрещяха и Латекса
, тогава пак бяха смешници, дори вратаря им беше 150 килограмово кюфте, голям смях! Сега го набутаха на развалената вкисната ЧОРБА....БЕЗЦЕННО!!!
Е, другарю ПЕРУКА СМОТАНА, ГРОЗНА, НЕЩАСТНА, КОРУМПИРАНА, СМРАДЛИВА, ДОЛНА....ВИДЯ ЛИ СИ ОТБОРЧЕТАТА БЕ ДИВАНЕ ?! Питам доректно БФС отрепките, защото тези измекяри, а не някой друг класира ИЗМИСЛЕНИТЕ отбори на ЦСКА, Ботев и Литекс в Европа....БЕЗ ДА ЗАСЛУЖАВАТ! То не бяха съдии, дузпи, голове от засади...УРЕДЕНИ МАЧОВЕ....ВИДЯХТЕ ЛИ СИ ТВОРЕНИЯТА БЕ КУ*ВИ БЕФЕСАРСКИ ????
- ВТОРОДИВИЗИОННИ австрийци, полуаматьори - АПЛАУЗИ за жълтия "колос".
- анонимни унгарци, Диошгьор! Литекс отдавна са ЕВРОИДИОТ, но мисля, че тука причината е Балъков. Дано се задържи по-дългичко

- ЗИМБРУ, анонимен молдовски отборец! Всъщност, грешка....не са анонимни! Преди 6-7 години изтрещяха и Латекса

Е, другарю ПЕРУКА СМОТАНА, ГРОЗНА, НЕЩАСТНА, КОРУМПИРАНА, СМРАДЛИВА, ДОЛНА....ВИДЯ ЛИ СИ ОТБОРЧЕТАТА БЕ ДИВАНЕ ?! Питам доректно БФС отрепките, защото тези измекяри, а не някой друг класира ИЗМИСЛЕНИТЕ отбори на ЦСКА, Ботев и Литекс в Европа....БЕЗ ДА ЗАСЛУЖАВАТ! То не бяха съдии, дузпи, голове от засади...УРЕДЕНИ МАЧОВЕ....ВИДЯХТЕ ЛИ СИ ТВОРЕНИЯТА БЕ КУ*ВИ БЕФЕСАРСКИ ????
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Гледах отчасти мача на Селските бекове (Левски и ЦСКА) и Гонзо е на дузпата. Плют, руган, очевидно и не на мястото си...Как добре си седеше при нас, имаше резултати, хората го уважаваха, кво не му беше тамън не знам...
И аз гледах части от мача -- сигурно ми е 3-то или 4-то "вечно дерби" за всичките тези години... Стана ми смешно как след всичките приказки на Батков и Гонзо за налагането на млади и перспективни български играчи имаше 5 чужденци в стартовия състав.
-
- Контакти:
Гонзо няма бъдеще в Подуяне. Жалкото е, че хубаво се беше напаснал тука, един вид странна симбиоза се получи. Истината е, че хората успяват на точно определено място и в точна обстановка. Черно Море беше мястото за Гонзо и Гонзо беше човекът за Черно Море....ама нейсе, ще търсим друг
На Гонзо главата му винаги ще е на Гереня. Да си стои там и да я чупи щом иска. Миналия ни сезон беше приличен (на познатото средно средно ниво), но не чак толкова, та да скърбя за Гонзо.
yavorescu написа:На Гонзо главата му винаги ще е на Гереня. Да си стои там и да я чупи щом иска. Миналия ни сезон беше приличен (на познатото средно средно ниво), но не чак толкова, та да скърбя за Гонзо.
Миналата година играехме футбол в повечето от мачовете.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не чак такъв извънземен футбол, какъвто се опитват да го представят някои.
Абе колеги, кой заключва актуална тема за предстоящ мач? Просто съм втрещен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!