Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Mourinio » 29 дек 2010 17:51

ShooterMan написа:Гришата е виртуоз на трансферния пазар ;) .Относно Сашко наистина ли мислиш,че не се е разбрал за личните си условия?Изобщо има ли някой,който да мисли,че мултимилионния Шериф с бюджет 10 пъти колкото този на Черно Море за 2 години е предложил незадоволителни условия и,че условията в Черно Море са били по-добри за Сашко?Няма такова нещо.Момчето просто НЕ поиска да отиде на майната си в Молдова,но при днешните събития е редно да споменем и,че 2 пъти направи същото и с оферти от Левски на които други клекнаха още от първия път.Това насложено говори страшно много за Сашко като човек :idea:

Ти пък от къде знаеш да не си бил на преговорите, иска ти се да е било по други причини, това са твои фантазии, които твърдиш, защото просто ти се иска да са така нещата както ги мислиш, видяхме и с Даниел Димов какво стана, уж голям моряк според тебе, никога нямали да го продадат на Бай Ганьо, обичал много Черно море и разни подобни твърдения, пак в сферата на фантазиите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

dido91
Контакти:

Мнениеот dido91 » 29 дек 2010 17:52

Батков каза за колко го е купил - 150 000 евро +15% от бъдещ трансфер

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 дек 2010 17:56

Даниел Димов: Левски е коледният ми подарък
Сря, 2010-12-29 17:30
Новото попълнение на Левски Даниел Димов сподели след като подписа със „сините”, че това е най-хубавият му коледен подарък.

„За нещата от договора питайте ръководството. Радвам се, това е най-хубавият подарък за Коледа, който можеше да получа. Не съм се срещал с Ясен Петров, Георги Иванов и Тодор Батков са сериозни хора, както и шефовете на Черно море, на които искам да благодаря”, продължи Димов.

„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски. Не знам с кой номер ще играя. Радвам се, че тук има такава конкуренция, защото тя те кара да даваш всичко от себе си, а така човек се развива”, сподели младокът.

„Най-важното за мен е да бъда здрав и да направя добра подготовка. Надявам се публиката на Левски да ме заобича. Времето ще покаже, но всичко си зависи от мен”, заяви Даниел Димов.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 дек 2010 17:56

Димов просто избра на баницата мекото : В левски ще има винаги подкрепата на 3-мата съдии на терена; с 3-4 истински мача за година-останалите разбрани предварително; всеки мач с измислена дузпа; ще го научат как се пада за дузпа и как се играе с лакти и ръце; ще се радва на вниманието на платените медиини клакьори. И именно заради това Димов заяви по радио Гонг тази вечер: "Най-хубавото нещо което може да ти се случи в България е да си футболист на Левски!"

P.S. По-скоро тъжно,отколкото смешно за футбола в България!
Последна промяна от Sole на 29 дек 2010 18:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 дек 2010 17:56

dido91 написа:Батков каза за колко го е купил - 150 000 евро +15% от бъдещ трансфер

Смехотворно...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 дек 2010 18:01

Говоря ти на стадиона,не за някакъв си форум?Всички знаем,че не може да подава примерно нали?Божилов,Дани Г,дори Лазаров - всички тези са ги мачкали всячески за един неточен пас дори,едно грешно спиране,така ли е?А Димов?Той и за 30 грешни никой гък не му е казвал,замижвахме с едното око,все едно е Жоро Илиев,че дори и повече.Това малка подкрепа ли е към млад играч?Много е лесно да си силен,когато цялата публика е зад гърба ти,не си ли съгласен?Но за разлика от Жоро Илиев примерно,Димов далеч не се беше доказал до такава степен,че да бива приет за безгрешен.Въпреки всичко дано следващата му спирка е наистина голям отбор,защото за мен просто си спря трансфера в чужбина за следващите 1-2 сезона,направи глупава крачка назад точно когато беше на прага на големия футбол и дано пътя му не е този на Георги Христов :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 дек 2010 18:02

ShooterMan написа:Говоря ти на стадиона,не за някакъв си форум?Всички знаем,че не може да подава примерно нали?Божилов,Дани Г,дори Лазаров - всички тези са ги мачкали всячески за един неточен пас дори,едно грешно спиране,така ли е?А Димов?Той и за 30 грешни никой гък не му е казвал,замижвахме с едното око,все едно е Жоро Илиев,че дори и повече.Това малка подкрепа ли е към млад играч?Много е лесно да си силен,когато цялата публика е зад гърба ти,не си ли съгласен?Но за разлика от Жоро Илиев примерно,Димов далеч не се беше доказал до такава степен,че да бива приет за безгрешен.Въпреки всичко дано следващата му спирка е наистина голям отбор,защото за мен просто си спря трансфера в чужбина за следващите 1-2 сезона,направи глупава крачка назад точно когато беше на прага на големия футбол и дано пътя му не е този на Георги Христов :x

Не ми пука вече за Даниел Димов ако иска по-зле и от Г.Христов да става, интересува ме само Черно море и играчите, които наистина милеят за тоя клуб.ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 дек 2010 19:05

аз,съм от Левски и желая успех на Черно Море 2-рия полусезон мисля,че Димов постъпи професионално и постави футболните аргументи пред тези на сърцето.Мисля,че цял живот ще е фен на Черно Море,но просто има амбиций и пичове да ме извинявате ама Левски си е Левски.Успех имате хубав отбор радвайте се

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 дек 2010 20:03

Просто това се вика оферта, която не може да се откаже... 150 000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 дек 2010 20:11

ДАНИЕЛ ДИМОВ е новият играч на "ГАНЬОСПОР"! Не е просто трансфер, това е сефтето на менажера БИСЕР МАРИНЧЕВ!

varna-sport.com 29.12.2010 19:42
Халфът Даниел Димов, роден в Шабла през 1989 г вече е нов играч на "Ганьоспор"! Това не е просто трансфер, това е сефтете на менажера Бисер Маринчев. Бившият варненски съдия има лиценз от 7-8 години и "Варна спорт" винаги го пита кой
е първият ти трансфер. Ето това е най-значимият трансфер на Маринчев, за когото досега не се говореше. Играчите му обаче пораснаха и ще се пише все по-често за Бисер.

„За нещата от договора питайте ръководството. Радвам се, това е най-хубавият подарък за Коледа, който можеше да получа. Не съм се срещал с Ясен Петров. Георги Иванов и Тодор Батков са сериозни хора, както и шефовете на "Черно море", на които искам да благодаря. Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на "Левски". Не знам с кой номер ще играя. Радвам се, че тук има такава конкуренция, защото тя те кара да даваш всичко от себе си, а така човек се развива. Най-важното за мен е да бъда здрав и да направя добра подготовка. Надявам се публиката на Левски да ме заобича. Времето ще покаже, но всичко си зависи от мен", каза шабленецът.
"Даже не знам за колко време е договора. За 3 или 4 години. Всичко е готово. Засега селекцията върви по план. При всички положения ще привлечем още един футболист без да е заместник на досегашните титуляри. Евентуално ще има и още един, ако извършим продажба.
Договорът на Димов е за 3,5 години. Той ще засили конкуренцията. Даниел Димов е един от добрите млади футболисти в България", изцепи се Гонзо.

Снимка Гонгспор
Димов и менажерът му Бисер Маринчев вървят гордо на стадиона на Ганьоспор - Герена.

Върни се в “Черно море”