Мнениеот Veso1913 » 21 авг 2023 17:11
С тази си работа Илиан се превръща в Арсен Венгер.Французина купуваше евтино,изграждаше и продаваше играчи за сметка на титли и купи,но успя с парите от тези продажби да построи новият дом на Арсенал.Сега ще му строят паметник на стадиона/на Венгер/.На фона на реалностите ние сме все още малък клуб.Когато се построи новият стадион и се обърне внимание и на базата за тренировки,ще дойдат и по големите успехи на Черно море.Голям отбор се изгражда от основите-стадион,база,школа,първи отбор.Ние като фенове искаме незабавно и купи и титли и медали,о трябва да се подхожда рационално и в момента благодарение на геният на Илиан ,нещата се получават.Жека привлечен без пари-700к ,за останалите също взехме пари,макар и по малко.Не мисля че биха пуснали ММ за по малко от 2 млн евро,като ми се ще да вярвам че могат и да са повече.Въобще няма да съм изненадам,ако поредната изненада не е вече в тефтерчетоо на ИИ и само чака да се осъществи продажбата на ММ.Освен ММ,вероятноста да продадем ии Виктор е много сериозна.Но Илиан отдавна е готов за това.Цецо се връща в дясно,Сашо на лб и почти няма да има сътресения,до момента в който не видим нова звезда и там.Да,ще има леко сътресение акоо го продадем,но си имаме Наско,който бе гласен за основен нападател,преди ММ да почне да бележи.Имаме и Иса като опция/Да,няма да сме щастливи,но от нас не зависи нищо,освен една сериозна подкрепа на стадиона.Каквото и да се случи,отбора ще продължава да има нашата подкрепа,с малки изключения,които поради някаква си причина спряха да плюят ИИ поне засега.
Трансфер в Бенфика ще извадии клуба ни на челно място в списъците на футболните агенти,защото това е голям престиж.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!