Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ogrizko » 14 юли 2023 11:35

впечатляващото при нас е, че без да даваме пари за трансфери показваме добри игри и резултати ...лудогорец, цска, 1948, левски... всички са дали пари за трансфери освен нас ;) а често други фактори се намесват, за да не заемем обещаните на някои отбори места....

другото е, че 50% от отбора ни са наши юноши :)

и стадион строим в момента.... мен ме кефи да съм фен на Черно море в момента :geek:

пожелавам на всички моряци успешен сезон и отборът да ги радва през новата кампания :))) и ако не сме в топ 3 не забравяйте, че играем без странични фактори да ни помагат, без да сме дали пари за трансфери и с много собствени кадри дори и треньора, така че си намерете за какво да се радвате :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юли 2023 15:19

Черно море може да привлече още един централен защитник преди затварянето на трансферния прозорец, пише „Мач Телеграф“. Спортно-техническото ръководство на „моряците“ е много близо до финално решение в тази посока. Вече са набелязани конкретни футболисти, от които ще се избере един в най-скоро време.

Иначе старши треньорът на варненци Илиан Илиев е критикувал през седмицата един от основните си футболисти - Влатко Дробаров. Северномакедонецът, който игра много силно през миналия сезон, направи доста слаб мач в Кърджали, където отборът допусна три гола от местния Арда.
=======================
не знам дали има нещо вярно или се цели да се създава суматоха ...но ще видим дали ще привличаме нов ЦЗ или не
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юли 2023 21:02

Аз казах, че в Кърджали макето изигра безумно слаб мач, но на всеки се случва и пак ще е скоро титуляр. Много исках да върнем Алекс Петков, класен и наш кадър, моряк.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юли 2023 12:46

ShooterMan написа:Аз казах, че в Кърджали макето изигра безумно слаб мач, но на всеки се случва и пак ще е скоро титуляр. Много исках да върнем Алекс Петков, класен и наш кадър, моряк.

Макето е добър футболист с огромно самочувствие.За този мач специално го изигра само на самочувствие,което му изигра лоша шега,че и на отбора.Той е вече на възраст,почивката е малко,умората идва в повече и се случват подобни мачове.И аз си мисля,че скоро ще се върне още по силен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 21 авг 2023 10:17

Не много добра новина: https://sportal.bg/news-2023082106281861807
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 авг 2023 10:22

На Бенфика трудно се отказва. Илиан, обаче такива ги намира лесно - Леандро, Сердюк, Алекс, Машадо.... 20 годишни, дето да ги учи на футбол. Все пак се надявам Бенфика да го оставят тук поне до зимата, че да си намерим спокойно човек.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 21 авг 2023 10:55

Това са реалностите във футбола. Аз лично очаквах подобна новина за Алекс Фернандеш. Четем сега за Матеус Машадо...
Няма да се правят драми. Дано имаме добри оферти за заместник. Както казваше Илиан в интервюта - ще вземем нови при изходящ трансфер на някой от играчите ни.
До началото на Септември ще тръпнем за всеки един добър наш футболист. Това са реалностите.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 авг 2023 17:11

С тази си работа Илиан се превръща в Арсен Венгер.Французина купуваше евтино,изграждаше и продаваше играчи за сметка на титли и купи,но успя с парите от тези продажби да построи новият дом на Арсенал.Сега ще му строят паметник на стадиона/на Венгер/.На фона на реалностите ние сме все още малък клуб.Когато се построи новият стадион и се обърне внимание и на базата за тренировки,ще дойдат и по големите успехи на Черно море.Голям отбор се изгражда от основите-стадион,база,школа,първи отбор.Ние като фенове искаме незабавно и купи и титли и медали,о трябва да се подхожда рационално и в момента благодарение на геният на Илиан ,нещата се получават.Жека привлечен без пари-700к ,за останалите също взехме пари,макар и по малко.Не мисля че биха пуснали ММ за по малко от 2 млн евро,като ми се ще да вярвам че могат и да са повече.Въобще няма да съм изненадам,ако поредната изненада не е вече в тефтерчетоо на ИИ и само чака да се осъществи продажбата на ММ.Освен ММ,вероятноста да продадем ии Виктор е много сериозна.Но Илиан отдавна е готов за това.Цецо се връща в дясно,Сашо на лб и почти няма да има сътресения,до момента в който не видим нова звезда и там.Да,ще има леко сътресение акоо го продадем,но си имаме Наско,който бе гласен за основен нападател,преди ММ да почне да бележи.Имаме и Иса като опция/Да,няма да сме щастливи,но от нас не зависи нищо,освен една сериозна подкрепа на стадиона.Каквото и да се случи,отбора ще продължава да има нашата подкрепа,с малки изключения,които поради някаква си причина спряха да плюят ИИ поне засега.
Трансфер в Бенфика ще извадии клуба ни на челно място в списъците на футболните агенти,защото това е голям престиж.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 авг 2023 17:41

Голяма глупост е да се продава който и да е играч в този момент когато отборът е в подем и има реални шансове за евромачове -2024. Едни мачове в евротурнирите автоматически вдигат цената на всеки футболист от 2 до 4 пъти. Куриоз е,че Машадо още дори не се наложил като титуляр в отбора....изигра 2 силни мача на кръст като титуляр и вече го шитват) Говори се за клауза в договора му за 500к. А дори да не се класираме за евротурнирите Машадо напролет ще струва мин. двойно! Отделен е въпросът,че в Б отбора на Бенфика II ще търка скамейката вместо да играе с Моряците в Шампионска лига догодина 8-)

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 авг 2023 22:01

Докато няма нищо официално всичко са празни приказки. И аз като скаутите на Бенфика ходих вчера на мач. И какво от това?

Върни се в “Черно море”