Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varnauser
Контакти:

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот Varnauser » 23 юли 2015 23:08

Бяха много по-добри от нас. Не само след гола и червения картон. Но без истински централни защитници и нападател можеше да не успеем дори и да имахме много късмет. Е, нямахме. Успех на "Динамо"!

Дано видим отбора напълно окомплектован. Иначе явно няма да стане.

Мисля, че Адмирала няма вина за дупките в окомплектоването на състава. Ръководството е решило, че толкова му стига. Колкото, толкова, за него остава да работи и евентуално да дочака точните попълнения за продънените постове. Като Буркхард и Клок миналата година.

Само "Черно море"!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 24 юли 2015 00:01

Хора,какво сте тръгнали да се вайкате.Да,играхме слабо,да биха ни напълно заслужено,но това е футбола понякога,по-силния победи,но нищо кой знае какво не е станало.Аз лично БЛАГОДАРЯ на отбора.Благодаря за емоцията с взимането на купата,за емоциите в Разград първия мач,е хубаво би било да имаше още един подобен в Европа,но това са реалностите.Отвори ни се шанс за купата и се възползвахме по най-добрия начин като я спечелихме.Едва ли някой си е правил някакви големи илюзии за пробиви в Европа и ала бала.Падна ни се труден съперник и закономерно отпаднахме,нито сме тръгнали да правим селекция за ЛЕ нито нищо,та дори реално погледнато и да бяхме направили по-солидна селекция каква е гаранцията,че биха се сработили за толкова кратко време и да са в ритъм точно за тези мачове.(пример Литекс и Лудогорец) Така че без да правя трагедия от това отпадане,аз Благодаря на треньор и футболисти за приятните емоции и вярвам,че ще ни донесат още,като съвсем скоро ни очаква още един финал.Така че горе главите,нищо не е станало и в неделя на Тича да покажем подкрепа на същия този отбор,който ни донесе повече радост отколкото обратното.
P.S. Много ми е готино да гледам как уж вечно мразещите се сини и червени са се обединили в това да мразят и хулят и останалите бълг.участници.Толкова долу са паднали от злоба и завист,че умирам от кеф да им чета простотиите без грам да се дразня от тях ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 юли 2015 00:03

golemia написа:Загубихме от по-класен отбор.Резултата е лош но впредвид че останахме с 10 души-така е.То да не е Левски да загуби мача....

Ама колко сте смешни знаеш ли ? Разгромяват ви , и после пак намесвате Левски. Сигурно и БФС са виновни , че н уредиха мача да ви се свири от сватбаря.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 юли 2015 00:07

Ч.Море здраво се изложиха с този резултат очаквах да отпаднат но 4:0 си е направо счупване от бой!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 24 юли 2015 00:13

Докато отивах на стадиона в Бургас си мислех, че ще съм много щастлив ако спечелим купата. Последствието от нея бе участие в турнирите. Беше ясно, че няма да се налеят пари за подсилване на отбора и не съм очаквал да направим чудо срещу Динамо. Напротив.
В първия мач обаче нашите стояха много добре, а белорусите изведнаж се смалиха на терена. Не очаквах такъв развой. Нашите ги натиснаха много добре и се появи надежда, че приказката може да продължи.
Днес мачът беше коренно различен и всичко си отиде точно на мястото. Динамо показаха защо всяка година играят в евротурнирите, а нашите изглеждаха като юноши бледни. Мисля си, че Кольо не разчете добре работата на Вук Рашович, беше изненадан и наказан доста болезнено - Динамо направо затвориха терена, всички подстъпи към вратата им, но и всяка комуникация между нашите халфове беше унищожена. Много майсторски!Забележката ми към адмирала е, че не трябва да си позволява изказвания преди мача в стила на Стойчо, за да не изпада в неговата смешна ситуация. Може аз да съм гледал друг мач след всички изказвания относно играта на Кули, но ми се струва, че положителното нещо тук беше точно подобряване играта и самочувствието му. От един момент нататък сякаш му падна перде и спря да се шашка, успокои се и започна да отиграва положенията доста добре. До втория гол, след който всички се предадоха...
Не ми дреме кой какво ще пише за нас. Всеки си има подбуди, а аз като прочета кой какво пише вече знам и що за човек е. Да са живи и здрави всички. Всеки получава това, което заслужава. Тази година, както и предните ще си гледам мачовете на моряците - кога с повод за радост, кога с разочарование... както дойде. Хубав уикенд Ви желая.

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 24 юли 2015 01:15

Динамо Минск бяха по-добри от нас във всяко отношение и съсвсем заслужено ни биха. Малко радост за изстрадалите синьо-червени душички. Само Черно море! Купата е наша!
Черно море е Варна

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 юли 2015 02:33

KIL написа:Не пипайте АДМИРАЛА! Защо всички го величаеха,когато смени наглия станков,изгради рухнал отбор наново? Когато предусещаше какво може да стане на финала и преди това правеше размествания,кроеше схеми,защитници,халфове,всичко така се преплете,че доста хора се питаха:"а бе,тоя луд ли е?" И накрая това даде резултат! Но някои хора много бързо забравиха... и започнаха да плюят! Падналият много лесно се рита! Типично по български! Тук ще настъпя и моя любим отбор по мазола! И по ВИЗАНТИЙСКИ! Много жалко за такива фенове... Не знам дали вече искам да познавам Зеления...Много лесно е да се плюе..., трудно е да се гради...И нека като прашинки,като малката бурмичка от колелото,бавно и методично си подкрепяме любимия отбор! "Разбирачите" (като Мишо философа) и "плювачите" (като Даниел Зеления) май нямат място и не са добре дошли на "Тича"! Останалите,които истински си обичат отбора,ще сме там... и ще си подкрепяме отбора "дори във трудни и тежки дни,вий няма никога да сте сами"! САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Напълно подкрепям! Черно море има нужда от подкрепа, а не от "разбирачи"!

За мачът - Динамо Минск ни надиграха напълно и 4:0 беше най-малкото с което можехме да се отървем. Липсата на Бакари си каза думата. Но с 50 минути с човек по-малко и 4 пъти по-голям бюджет на Динамо Минск от нашия - толкова. Да не забравяме , че същия Динамо Минск миналата година стигна до групите на Лига Европа и победи Фиорентина като гост с 2:1. В Неделя всички на "Тича" за мощна подкрепа за моряците срещу Лудогорец !
Само Черно море!

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 24 юли 2015 06:05

зеления написа:
PFC Litex написа:
зеления написа:Загубата е благодарение на Никола Спасов! Никога не съм го харесвал. След второто си идване и постигнатите успехи се надявах, че е израснал като треньор, но... ядец! След малоумно избрания съперник от село Г. Орехотрошачка ( не виня Спасов ), просто набедения тренер трябваше на ВСЯКА цена да намери заместник на Бакари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защитата му е като зейнала пут*а, а "адмиралчето" продължава да лансира знайни и незнайни колежанчета. Мангала Кулибай-бай какво изобщо прави в отбора? Имаш Траянов, имаш португалеца, ама НЕ - Кулито е богоизбрания! Заради този манго нито Мишо, нито Паланков успяха да покажат това, на което са способни!!! Сега вече се съгласявам на 50% с инженера Мишо.

Всеки треньор работи с това, което му предложат, така че го виниш за неща, за които не е виновен.
Запитай собствениците на Черно море, кога най-сетне ще развиват този клуб, като футболен в пълния смисъл на думата, а не като поредната им играчка, колкото да отбиват номера.

За съжаление си абсолютно прав! Нашите мутри с парите, ограбени от българския народ и най-вече от хората от град Варна не благоволиха да дадат поне 1% от откраднатото за отбора!!! Най-долните боклуци в България са тия долни мутри!!!

Мърши неблагодарни, като не подкрепяте поне недейте да пречите!!!
ex Popeye

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 юли 2015 07:03

С нетърпение чакам следващите мачове на Динамо, за да гледам от какъв гранд сте отпаднали. Според мен само веднъж български отбор е падал с такъв позорен резултат от толкова слаб противник. Пак от Динамо, но от Тирана

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 юли 2015 08:21

Няколко олигофрена от братската червено-синя общност,се хвърлиха радостно да обясняват,че не само те са евроидиоти!!!Искам да им обърна внимание,че "евроидиот" ставаш,когато загубиш от анонимен,никому непознат отбор....за когото преди двубоите си се изказвал пренебрежително!!!Отбор,чиито футболисти си наричал бръснари,сервитьори или трактористи!!!Няма да изреждам всички отбори,като "Мура" и "Иртьiш",защото съм притеснен от ограничения във времето и формата!!Нямам възможност да пиша тъжен роман за жалките издънки на "грандовете" в Европа и Азия!!!Искам да обърна внимание на тези другари(плюс всякакви сандювци и сюндюци),че Динамо Минск не е анонимник!!!Отбор,който играе в групите на Лига Европа,а в миналото е ставал Шампион на многонационалния Съветски съюз,преодолявайки конкуренцията на европейски колоси,като Динамо Киев,Спартак Москва,ЦСКА Москва и Динамо Москва,не е анонимник!!!Това не е клуб,за който никой не е чувал!!!Още,когато ни се падна при жребия,мненията бяха,че ще ни е много трудно!!!Играхме,колкото ни стигаха силите и възможностите,загубихме и заслужено отпаднахме!!!В първият мач ги надиграхме и се появи надежда,че можем да ги преодолеем!!!Във втория разбрахме,че за жалост сме много,ама много далеч от истината!!!Не става въпрос за резултата!!!Ако АДМИРАЛ СПАСОВ беше забъркал бетон пред нашата врата,можехме да завъртим едно опълченско 0:0....евентуално!Или да загубим с 1:0!Но това не ни носи нищо!Затова поздравявам КОЛЬО,че игра както винаги отворено и нагло!!!Резултата набъбна,защото с 10 души,при 2:0,срещу превъзхождащ ни във всяко отношение отбор.....ние се мъчехме да намерим път към тяхната врата!!!Не ни се получи и ни вкараха още два гола!!!Но си струваше да опитаме,мамка му!!!Защото дали падаш с два или с четири гола е все едно!!!А момчетата се опитваха да променят нещо,въпреки че не се получаваше!!!Не приемам критиките към никого от нашите!!!Просто такива са реалностите!!!Никой не е правил селекция за грандиозен пробив в Европа!!!Всички го знаехме!!!Беше заявено,че ще играем с отбора,който имаме и с наличните сили!!!Затова,нека се погледнем и да се запитаме:...Станало ли е нещо неочаквано? Или някой си е мислил,че просто така ще се появим в Лига Европа.....и ще я спечелим.Ще разбием отбори,градени с много пари и много работа през годините!!!Или някои само чакаха,да стъпи отбора накриво.....за да се развихрят!!!Който обича ЧЕРНО МОРЕ го показва и след загуба!!!Особено след загуба!!!Защото е много лесно да си фен,след победа!!!Нашият ВЕЛИК КЛУБ Е НАЙ-СТАРИЯТ В БЪЛГАРИЯ !!!През годините е имало и победи,и загуби!!!Закривали са ни и са опитвали да ни затрият!!!Оцелели сме,защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! Който иска да се предава,значи не е от нашите и да върви на майната си!!! НИЕ СМЕ НА ТИЧА !!!

Върни се в “Черно море”