СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Да не забравяме кой в България положи основите на съвременното черно тото-кукловода Ишков.Издържаше отбора досущ както го прави Тото Динев,но както видяхме,всичко е до време.С мръсни и подли действия се минава метър някоя друга година,после следва забвение.Но "чест" му прави на Тото Динев ,че се опитва да възроди традициите от "най славните" години на Спартак.Само не мога да разбера,кой по дяволите му се връзва на номерата на тоя доказан комарджия.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Я виж ти кой се появи.Явно санитарите са го изтървали,но като зная че ще го приберат скоро съм спокоен.
Явно плебса редовно следи нашият форум.Ама като си нямат техен,какво да правят?А дано Тото ги поеме,че и те да го поемат отново.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Каква фенка си имаме Коконова.

Той самият Коконов е една фенка .... 

moreto vn написа:Каква фенка си имаме Коконова.![]()
Много е красива!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Хубавичка е няма спор.
Коконов да не вкарва само на Коконова,а по често и за моряците.
Коконов да не вкарва само на Коконова,а по често и за моряците.

Някой опитвал ли е да влиза в сайта на ПФК Черно море,защото аз не мога да вляза.
Повредата само в моя "телевизор" ли е?

Повредата само в моя "телевизор" ли е?

moreto vn написа:Някой опитвал ли е да влиза в сайта на ПФК Черно море,защото аз не мога да вляза.
Повредата само в моя "телевизор" ли е?![]()
Не е само при теб.
greenpeak написа:moreto vn написа:Някой опитвал ли е да влиза в сайта на ПФК Черно море,защото аз не мога да вляза.
Повредата само в моя "телевизор" ли е?![]()
Не е само при теб.
Дано го оправят до контролите.Да можем да следим професионалните коментари на пресаташето на клуба.

П.С:Бързо реагираха.

Ебаси потопа.За съжаление и жертви има в Аспарухово.