Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Въобще не знам каква е процедурата, но ако си заразен със сигурност си 14 дена минимум аут ( изключение ако се казваш Домусчиев). Отделно от това не знам дали и останалите като контактни не би трябвало да са под карантина. Едва ли има някой, който може да каже кой кога се е заразил и от кого. Както и няма 100% гаранция че носител на вируса не е играл и вчера. Здравето на хората (в частност и на футболистите) трябва да е на първо място. В този ред на мисли- нека тези дето са по домовете си да се изчистят, някои ако имат болежки- да им минат и всички да са готови за новото първенство и с имунитет. Вярно е че рогатите са с абонамент за баража, но тази година си мисля че договора им е изтекъл и няма да се добутат дотам.
-
- Контакти:
Циркулират всякакви слухове, един от които е, че вторите проби са потвърдили вируса при 6 или 7 човека. По елементарна сметка това значи, че няколко души ще могат да се завърнат за Ботев, а ако преминем Ботев - всички ще са на линия. Смятаме от момента на изолацията и теста, който беше ден след Царско село. Дано да имаме късмет, страшно са ни нужни Патрик и някой измежду Родриго и Илиан Младши!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
За начало на карантина се счита деня на контакт със заразата, а не от деня в който е направен положителния тест, т.е. винаги по рано от деня на теста. Би трябвало даже началото на карантина да е почнала да тече от мача с Витоша ,а не със Селото, защото и Марто е положителен, а той не е ходил в Сф.
Последно нас Витоша ли ни зарази или Селото. На мен честно казано ми се струва нереално 16 човека да са с положителни проби един ден след контакт. И кой е Марто дето не е пътувал, а е положителен?
-
- Контакти:
Марто освен Минчев не се сещам да имаме друг. Марто каза, че след мача с Царско село ще почерпи играчите, той е бил с тях и явно се е заразил. Мен ме интересува това, което се върти като слух и за което намекна Мартин Христов - че ще се върнат някои, на които втория тест е бил отрицателен, а се чу, че само 7 са наистина потвърдени и болни (очевидно единия е Илиан Илиев старши, Петър Костадинов и Мартин Минчев, за Дани Димов също), така, че какво остава освен да се надяваме на малко късмет и ние.....Колкото до карантината - тя е от мача с Царско село - за баража с рогите (ако го стигнем) всички ще са на линия. Очаквайте сеч с Ботев, макар, че и Ботев не е безопсен за рогите. Който и да се класира срещу мъртъвците в синьо ще е поне 50 на 50 шанс и то ако на мъртвите излязат 14 човека
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Марто освен Минчев не се сещам да имаме друг. Марто каза, че след мача с Царско село ще почерпи играчите, той е бил с тях и явно се е заразил. Мен ме интересува това, което се върти като слух и за което намекна Мартин Христов - че ще се върнат някои, на които втория тест е бил отрицателен, а се чу, че само 7 са наистина потвърдени и болни (очевидно единия е Илиан Илиев старши, Петър Костадинов и Мартин Минчев, за Дани Димов също), така, че какво остава освен да се надяваме на малко късмет и ние.....Колкото до карантината - тя е от мача с Царско село - за баража с рогите (ако го стигнем) всички ще са на линия. Очаквайте сеч с Ботев, макар, че и Ботев не е безопсен за рогите. Който и да се класира срещу мъртъвците в синьо ще е поне 50 на 50 шанс и то ако на мъртвите излязат 14 човека
Който и да се класира няма да е срещу тези мъртъвци май, а срещу другите.
-
- Контакти:
Трудна работа. Мъртъвците са с точка напред, а след 1 час гостуват на Лудогорец. Ако си мислиш, че лудите ще им подарят 3 точки не знам, даже и при Х ще го издухат, а те са такива траги-комици, че въпроса е дали няма да отнесат някоя 6-ца от тотото, както Локо Пд там. Аз по-скоро се притеснявам да не се сринат до там, че и Славия да ги мине и да се ходи до Овча купел. Без уговорки, Загито е голям тактик, майстор на защитния футбол (антифутбола) и според мен точно срещу такъв отбор, защитен ние имаме най-много трудности. Доказа се през целия сезон. Същото е и с Ботев, и те да идат на Славия ще го духат. Нека първо мине мача с Ботев, на настоящия етап, ако никой не се върне Ботев е почти 100% фаворит, ще е МНОГО трудно, Неделев е голяма класа, а точно там, в средата сме само с юноши и Пепи Вуцов ще трябва да прави чудеса срещу Неделев, Вутов, Шопов..... 

Аз ги виждам четвърти, а втори не знам как могат да станат.
-
- Контакти:
Сега гледах Лудогорец - Левски. Биха ги гелосаните с 3:0 на ходом! Даже не се изпотиха. Ако играеха сериозно можеше да им забият и 10 гола. Подуенци не знаят изобщо къде се намират, абсолютни ретарди са и ако сме с титулярите си и Илиан е на пейката отиват на резултат. Същото ще е и с Ботев. тези ретарди нямат никакъв шанс, ама никакъв! Дано в некъдърието си да не изпаднат и извън баража, защото определено те са най-желания съперник. Като класа и игра са на нивото на Арда, нищо повече 

Черно море привлече Стефан Велев
https://fakti.bg/sport/490696-cherno-mo ... 1H3_iXGfMg
Полузащитникът подписа с "моряците"
Чeрнo мoрe привлeчe пoлузaщитникa Cтeфaн Вeлeв. 31-гoдишният футбoлиcт пoдпиca c "мoряцитe" и щe нocи eкипa нa вaрнeнци oт нoвия ceзoн.
Вeлeв e рoдeн в Coфия и e юнoшa нa Ceптeмври (Coфия) и Cлaвия (Coфия). В прoфecиoнaлния футбoл дeбютирa прeз ceзoн 2008/09 c Лoкoмoтив (Cтaрa Зaгoрa) в „Б“ групa. Прeз cлeдвaщия ceзoн 2009/10 игрae в друг втoрoдивизиoнeн клуб – Любимeц 2007.
Прeз лятoтo нa 2010 г. e привлeчeн в Бeрoe (Cтaрa Зaгoрa), къдeтo бързo ce утвърждaвa кaтo ocнoвeн игрaч. Дeбютирa зa клубa нa 29 юли 2010 г. при рaвeнcтвoтo 1:1 c Рaпид Виeнa в първи мaч oт 3-тия квaлификaциoнeн кръг нa Лигa Eврoпa. Oт януaри 2013 г. Вeлeв ocъщecтвявa трaнcфeр в Лeвcки.
Игрaл e oщe зa Лoкoмoтив Плoвдив, Cлaвия, Динaмo (Тбилиcи), a зa пocлeднo нocи eкипa нa румънcкия AКC Ceпcи.
https://fakti.bg/sport/490696-cherno-mo ... 1H3_iXGfMg
Полузащитникът подписа с "моряците"
Чeрнo мoрe привлeчe пoлузaщитникa Cтeфaн Вeлeв. 31-гoдишният футбoлиcт пoдпиca c "мoряцитe" и щe нocи eкипa нa вaрнeнци oт нoвия ceзoн.
Вeлeв e рoдeн в Coфия и e юнoшa нa Ceптeмври (Coфия) и Cлaвия (Coфия). В прoфecиoнaлния футбoл дeбютирa прeз ceзoн 2008/09 c Лoкoмoтив (Cтaрa Зaгoрa) в „Б“ групa. Прeз cлeдвaщия ceзoн 2009/10 игрae в друг втoрoдивизиoнeн клуб – Любимeц 2007.
Прeз лятoтo нa 2010 г. e привлeчeн в Бeрoe (Cтaрa Зaгoрa), къдeтo бързo ce утвърждaвa кaтo ocнoвeн игрaч. Дeбютирa зa клубa нa 29 юли 2010 г. при рaвeнcтвoтo 1:1 c Рaпид Виeнa в първи мaч oт 3-тия квaлификaциoнeн кръг нa Лигa Eврoпa. Oт януaри 2013 г. Вeлeв ocъщecтвявa трaнcфeр в Лeвcки.
Игрaл e oщe зa Лoкoмoтив Плoвдив, Cлaвия, Динaмo (Тбилиcи), a зa пocлeднo нocи eкипa нa румънcкия AКC Ceпcи.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------