СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот guglata » 21 май 2014 16:25

Изчаках известно време, но продължава да не ми харесва, спортни новини ще чета някъде другаде. Дано не развалят и форума.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 май 2014 00:33

Не знам за вас,но при мен ефекта е потресаващ.Зарежда ми в пъти по бързо.Досега бе голяма мъка,но явно смяната на фейса не е само козметична.Явно са барали и други неща.Иначе и на мен не ми хареса като визия,но тя всяка промяна в началото се приема трудно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2014 11:36

не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно много :evil: някой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините? :roll:

на мен системата ми се натоварва повече сега, иначе дали зарежда по-бързо не знам ...но аз отварям по 100 сайта в браузера и предпочитам по-леки сайтове :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 22 май 2014 14:03

Аз чета arenavarna.com, sportal.bg и bgfootball.com . В гонга не влизам вече.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 май 2014 19:51

ogrizko написа:не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно много :evil: някой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините? :roll:

на мен системата ми се натоварва повече сега, иначе дали зарежда по-бързо не знам ...но аз отварям по 100 сайта в браузера и предпочитам по-леки сайтове :idea:

Досега Гонг ми зареждаше най зле,но влизах тук именно заради коментарите с вас.На другите места е просто или гнусно да споделяш,или въобще никой не споделя.Но ако избягат потребителите от тук,какво остава?Коя е алтернативата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 май 2014 22:00

Готвача написа:
ogrizko написа:не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно много :evil: някой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините? :roll:

Досега Гонг ми зареждаше най зле,но влизах тук именно заради коментарите с вас.На другите места е просто или гнусно да споделяш,или въобще никой не споделя.Но ако избягат потребителите от тук,какво остава?Коя е алтернативата?

От както промениха сайта не съм прочел и една новина от скапания гонг. Аз също влизам тук ( вече много рядко ) само за да се срещна с колегите си черноморци. Не знам до кога ще ми издържат нервите да поглеждам изобщо към това изповръщано франкенщайнче ГонгЪ. Това може и да е последния ми поуст тук. Що за идиот направи сегашния изрод?! Ако има някаква подписка или не знам какво за връщане на стария сайт - обадете ми се да подкрепя това. А, ако има предложение за наказание на урода измислил това недоразумение - задължително ме информирайте. Цаня се предварително за палач. Откиням му чутурата без и да ми трепне окото!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 22 май 2014 23:56

Как кой чорбаря Ники А.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 26 май 2014 18:45

зеления написа:
Готвача написа:

От както промениха сайта не съм прочел и една новина от скапания гонг. Аз също влизам тук ( вече много рядко ) само за да се срещна с колегите си черноморци. Не знам до кога ще ми издържат нервите да поглеждам изобщо към това изповръщано франкенщайнче ГонгЪ. Това може и да е последния ми поуст тук. Що за идиот направи сегашния изрод?! Ако има някаква подписка или не знам какво за връщане на стария сайт - обадете ми се да подкрепя това. А, ако има предложение за наказание на урода измислил това недоразумение - задължително ме информирайте. Цаня се предварително за палач. Откиням му чутурата без и да ми трепне окото!!!

Аз си влизам направо във форума и не ми се налага да го гледам, но за съжаление такива са "тенденциите" ... да се бара по лесно :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 27 май 2014 12:22

Тотото май ще се премести на Коритото. :mrgreen:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 май 2014 07:41