СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Изчаках известно време, но продължава да не ми харесва, спортни новини ще чета някъде другаде. Дано не развалят и форума.
Не знам за вас,но при мен ефекта е потресаващ.Зарежда ми в пъти по бързо.Досега бе голяма мъка,но явно смяната на фейса не е само козметична.Явно са барали и други неща.Иначе и на мен не ми хареса като визия,но тя всяка промяна в началото се приема трудно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно много
някой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините?
на мен системата ми се натоварва повече сега, иначе дали зарежда по-бързо не знам ...но аз отварям по 100 сайта в браузера и предпочитам по-леки сайтове
на мен системата ми се натоварва повече сега, иначе дали зарежда по-бързо не знам ...но аз отварям по 100 сайта в браузера и предпочитам по-леки сайтове

Аз чета arenavarna.com, sportal.bg и bgfootball.com . В гонга не влизам вече.
ogrizko написа:не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно многонякой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините?
![]()
Досега Гонг ми зареждаше най зле,но влизах тук именно заради коментарите с вас.На другите места е просто или гнусно да споделяш,или въобще никой не споделя.Но ако избягат потребителите от тук,какво остава?Коя е алтернативата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:ogrizko написа:не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно многонякой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините?
![]()
Досега Гонг ми зареждаше най зле,но влизах тук именно заради коментарите с вас.На другите места е просто или гнусно да споделяш,или въобще никой не споделя.Но ако избягат потребителите от тук,какво остава?Коя е алтернативата?
От както промениха сайта не съм прочел и една новина от скапания гонг. Аз също влизам тук ( вече много рядко ) само за да се срещна с колегите си черноморци. Не знам до кога ще ми издържат нервите да поглеждам изобщо към това изповръщано франкенщайнче ГонгЪ. Това може и да е последния ми поуст тук. Що за идиот направи сегашния изрод?! Ако има някаква подписка или не знам какво за връщане на стария сайт - обадете ми се да подкрепя това. А, ако има предложение за наказание на урода измислил това недоразумение - задължително ме информирайте. Цаня се предварително за палач. Откиням му чутурата без и да ми трепне окото!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Как кой чорбаря Ники А.
зеления написа:Готвача написа:ogrizko написа:не знам дали е светкавично или не .....ама ме дразни ужасно многонякой ще сподели ли нормален спортен сайт с лесна навигация в който да си четем новините?
![]()
От както промениха сайта не съм прочел и една новина от скапания гонг. Аз също влизам тук ( вече много рядко ) само за да се срещна с колегите си черноморци. Не знам до кога ще ми издържат нервите да поглеждам изобщо към това изповръщано франкенщайнче ГонгЪ. Това може и да е последния ми поуст тук. Що за идиот направи сегашния изрод?! Ако има някаква подписка или не знам какво за връщане на стария сайт - обадете ми се да подкрепя това. А, ако има предложение за наказание на урода измислил това недоразумение - задължително ме информирайте. Цаня се предварително за палач. Откиням му чутурата без и да ми трепне окото!!!
Аз си влизам направо във форума и не ми се налага да го гледам, но за съжаление такива са "тенденциите" ... да се бара по лесно
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Тотото май ще се премести на Коритото. 
moreto vn написа:Тотото май ще се премести на Коритото.
То никога не е напускало коритото