Божилов със сигурност остава на "Тича"
Нападателят на Черно море Георги Божилов със сигурност остава и за есенния полусезон в отбора, научи кореспондент на Novsport.com.
Въпреки огромният интерес към футболиста от страна на водещи родни клубове и такива от чужбина, той почти сигурно ще играе на "Тича", поне до зимната пауза.
Както Novsport.com съобщи по - рано, към Божилов сериозен интерес проявяваше ЦСКА, но високата цена искана от ръководството на варненци е осуетило финализирането на сделката.
Шефовете на Черно море искат 300-та хиляди евро за своя проектонационал, като са склонни на съвсем минимален компромис около тази цена.
Черно море подписа с двама
Отборът на Черно море се подсили с двама от своите юношески състезатели. Това са Васил Тачев и Виктор Митев, които подписаха своите първи професионални договори.
И двамата ще започнат подготовка с тима от морската столица, като треньорът Стефан Генов ще им даде шанс в контролите да покажат, че имат място на "Тича". Ако обаче не впечатлят с изявите си, ще бъдат преотстъпени на втородивизионни клубове, за да се обиграват.
Междувременно стана ясно, че юношата Исмет Мурадов ще бъде даден под наем на друг отбор, тъй като според Стефан Генов той все още не е готов да се наложи при "моряците" и затова му трябва време да се обиграва.
ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Първа тренировка на "Тича" - 24.06, ??:?? :)))
Когато се научи часа ще променя знаците в заглавието. Та всички на ТИЧА за първата тренировка, без извинения, момчетата заслужават за играта си през сезона
))))
Даже направете темата важна
Даже направете темата важна
Re: Първа тренировка на "Тича" - 24.06, ??:?? :)))
Там сме, дано наистина има тренировка, а не да се изнижат към Аладжата или Младост, както им е редовния номер. 
Ай моряци!
Дано ни изненадат с някоя трансферна бомба 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
motion_man
- Контакти:
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
motion_man написа:Чакаме да стане ясен часът!
Футболист от клуба(не споменавам име) ми каза в фейсбук, че ги викат в 16:00, но мисля да изчакам всичко да стане официално, за да не стане някой гаф
Щом ги викат в 16:00, най-вероятно в 17:00 или в 18:00 ще е началото на първата тренировка...
---------------------------------------
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
iskrichka написа:Не съм чела всички мнения и незнам дали няма да повторя някой, но прави ли ви впечатление, че тазгодишните контроли за щастие не са с клубове като Светкавица, Ч Поморие, Добруджа и т.н. ..
Незнам какво подценявате тея споменатите отбори единия от тях даже влиза във А група днес ... хората направо за мезе ги взехте ...
DanielGeorgiev написа:motion_man написа:Чакаме да стане ясен часът!
Футболист от клуба(не споменавам име) ми каза в фейсбук, че ги викат в 16:00, но мисля да изчакам всичко да стане официално, за да не стане някой гаф
И аз от футболист знам, че е от 16:00 на 26ти
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
motion_man
- Контакти: