Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот greenpeak » 05 юли 2023 10:23

Днес от 17 часа „моряците“ приемат тима на Дунав Русе, а срещата ще се играе на стадион „Младост“. От 19:45 часа ще е втората за деня проверка. Тя ще е срещу тима на Добруджа и ще се играе на стадион „Тича“ на осветление.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 юли 2023 10:49

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира двете контролни срещи на „моряците“: https://sportal.bg/news-2023070522585458165

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 07 юли 2023 15:31

Новите екипи: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LZFAkDk8OaI&t=10s[/youtube]
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 юли 2023 18:19

Ето 25-е футболисти, които получиха права в БФС за новия сезон:

Вратари: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Денислав Стойчев

Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Росен Стефанов

Полузащитници: Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия

Нападатели: Атанас Илиев, Матеус Машадо, Исмаил Иса
--------------------------
това са ни играчите за новия сезон :) прави впечатление, че се връща Милушев ...някой има ли наблюдения за него ?? както и Бейхан ...знам, че е покрай отбора ама реално в мачовете не знам как се справя :) дали могат да се включат наравно с останалите?

за вратарите също нямам мнение ако се наложи Дюлгеров да отсъства примерно, дали ще се справят се чудя
ИзображениеИзображениеИзображение

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 08 юли 2023 21:23

Гледах контролата срещу Черноморец Балчик. Много ми харесаха екипите. Пабло Гарсия беше диригент в халфовата линия. Машадо не направи лош мач. Но все пак това са контроли, истинските съдения кой как играе са в истинските мачове. Дано направим силен сезон. Имаме потенциал, да видим.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 юли 2023 09:45

За първи път не помня от кога,не сме продали или освободили НИТО ЕДИН важен играч.Единствено се подсилихме с истински АС в средата на терена.Надявам се това да е сигнал.че се гонят нови и по високи цели,които вече са заявени.А те са минимум участие в Европа.Отбора е обигран,новите от пролетта вече са се адаптирали и вписали в стила на отбора и с надеждата че и нашите супер таланти са готови да се "сборят" за титулярните места,смятам че този сезон ще сме страшилище.Единствената въпросителна е новият вратар,който може и да е сериозна опция за бъдещето,но дали е готов да "пасне" сега при евентуална контузия-наказание-трансфер на Иван е една голяма въпросителна.Успех на Морето и крайно време е участие в Европа.Дано!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 юли 2023 09:57

Изображение

Както се казва, попътен вятър на отбора!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 10 юли 2023 10:01

Аз също гледах контролата, но по-скоро заради самото представяне на отбора за новия сезон. Адмирации за ръководството. Създаде се една хубава и много приятна атмосфера на трибуните.

Колкото до самия мач - исках да видя включването отново на Пабло в отбора. Изглеждаше незабележим, но е много полезен играч. Освен спокоствието в дефанзивен план, правеше впечатление дългите и точни пасове, които Пабло често пускаше 'на крак' към играчите в предни позиции. Това улесняваше Васил и най-вече Мазир Сула в организацията на офанзивната част на играта.
Все още се пропускат обаче твърде лековато много възможности пред противниковата врата, а те със сигурност няма да са толкова много когато противници са по-сериозни отбори.
Отборът ни според мен е с една идея по-добър от този през миналия сезон, но всичко е въпрос на мотивация и концентрация, за да може успешните резултати да дойдат като следствие на това качество.

Върни се в “Черно море”