Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот NOMER14 » 01 яну 2018 21:03

Всичко започна с Ричард и Вагнер, които през 2003 от Ч.море преминаха в Левски и шурмувахме евротурнирите. Последните 10-15 години между двата ни отбора имаше обмен на освен на футболисти, но и треньори - Гонзо и Илиев. В последното десетилетие наблюдаваме пълния разпад на българския футбол. Останаха да съществуват единствено 3 отбора - Славия, Левски и Черно море. СлучаЕност? Не! Тези три отбора са създадени преди 9 Септември и са шампиони преди тази дата. Всичко друго изкуствено създадено фалира, обединява, премества - куче влачи, диря няма. Това в защита на нашите треньори и футболисти, а и на белия тумбак.
/Щях да забравя - преди Илиев в Левски дойде Грънчаров (нещо забранено при Комунизма от армейски отбор да преминава футболист в Левски), който даде голов пас срещу Аякс за отстраняването на лалетата./

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 01 яну 2018 21:18

rodman написа:Сичилия и Виолетовият, наистина не Ви ли втръсна? Приемете, че Луканов е служител, шефовете му (обърнете внимание - не съм сигурен, че Вие двамата, някой от трибуните или тук във форума сме сред тях) му нареждат и това е! За 100-ен път ли да говорим, че нито е правил селекция, нито е водил подготовка. И какво пречат дипломите му и стажовете в чужбина? Ама, дайте да говорим против някого, защото не ми харесва... Сигурен съм, че точно някой от вас дваминцата първи ще "грабне" Илиян Илиев още след първите грешни стъпки. А такива ще има!
Простичко е - купуваш си билетче или карта, отиваш на стадиона, подкрепяш си отбора!

Добре приемам го!И ми посочи,кога съм грабвал някой тренер без и да има и други такива мнения?А за Илиев ...Нека да видим,кой и как,ще грабва.Аз повярвай ми най-малко искам да грабвам някой,но резултатите ме провокират.Не ме интересува толкова кой работи с моряците,но вярвам,че и ти искаш да гледаш по-добър Ч.М.?И не ми казвай да си купувам билетче...Ще си купя,когато видя някои елементарни неща,които в момента липсват.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 01 яну 2018 21:51

И друго да знаеш родман-един отбор,като нашият не се издържа от билетчета,а от СПОНСОРИ!И те идват с показване на добри игри.Другото с Луканов е...Щом го оставят да работи с младежите,той колко младежи пускаше и за колко време?Само това ти стига,смятам?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 яну 2018 09:21

violetovgeneral написа:И друго да знаеш родман-един отбор,като нашият не се издържа от билетчета,а от СПОНСОРИ!И те идват с показване на добри игри.Другото с Луканов е...Щом го оставят да работи с младежите,той колко младежи пускаше и за колко време?Само това ти стига,смятам?

Технически погледнато, нашият отбор не се издържа от билетчета!!!Затова билетите на нашите мачове, винаги са били най евтините в БЪЛГАРИЯ!!!Имаше даже и един период, през който на ТИЧА се влизаше безплатно!!!Никога на приятелски мач, или "контрола", не са се продавали билети!!!Но нашият отбор е издържал повече от век, удари от всички страни, именно защото неговите привърженици сме били винаги по трибуните!!!Защото клубът, това е публиката, която го подкрепя!!!Ако нас ни няма на стадиона и сър Алекс да дойде за треньор, файда йок........както е прието да се казва на "Олд Трафорд"!!!Затова аз мисля, че всеки който твърди, че обича ЧЕРНО МОРЕ.......трябва всеки мач да е на ТИЧА и да показва с дела обичта си!!!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 02 яну 2018 13:41

violetovgeneral написа:
rodman написа:Сичилия и Виолетовият, наистина не Ви ли втръсна? Приемете, че Луканов е служител, шефовете му (обърнете внимание - не съм сигурен, че Вие двамата, някой от трибуните или тук във форума сме сред тях) му нареждат и това е! За 100-ен път ли да говорим, че нито е правил селекция, нито е водил подготовка. И какво пречат дипломите му и стажовете в чужбина? Ама, дайте да говорим против някого, защото не ми харесва... Сигурен съм, че точно някой от вас дваминцата първи ще "грабне" Илиян Илиев още след първите грешни стъпки. А такива ще има!
Простичко е - купуваш си билетче или карта, отиваш на стадиона, подкрепяш си отбора!

Добре приемам го!И ми посочи,кога съм грабвал някой тренер без и да има и други такива мнения?А за Илиев ...Нека да видим,кой и как,ще грабва.Аз повярвай ми най-малко искам да грабвам някой,но резултатите ме провокират.Не ме интересува толкова кой работи с моряците,но вярвам,че и ти искаш да гледаш по-добър Ч.М.?И не ми казвай да си купувам билетче...Ще си купя,когато видя някои елементарни неща,които в момента липсват.

Честита Нова година на всички Черноморци и в тази тема!!! Съжалявам, ако съм те засегнал, Генерале! Просто наистина има случаи, в които "ми пада пердето", когато тук или на стадиона привърженици се нахвърлят върху НАШИ футболисти и треньори... Отново ще дам примера, когато "любимец 14" изигра най-силния си мач срещу Лудогорец - два гола и т.н. При смяната му един "фен" до мен, който не спря да го храни цял мач, простичко рече: "А, кво да му ръкопляскам на тоя"...
Продължавам да мисля, че при една по-спокойна атмосфера Луканов би постигнал по-добри резултати, прочетох го днес и в интервюто на Георги Илиев:
"Защо не успя Емануел Луканов?

– Мисля, че моментът, в който застана начело на тима, не беше удобен и добър за него. Момент, в който имахме доста липсващи, имаше период, в който събирахме само по 16 човека, не можехме да запълним група за даден мач. Нямахме хора, нямахме вариативност. Сигурен съм, че един ден ще постигне успехите, които иска. Защото зная какво е неговото виждане за футбола и идеите, които има. Пожелавам му успех."

Тези, които ме познават, знаят че съм непоправим оптимист в напреднала възраст (живот и здраве - на 1 април ще съм на 55 :o ). Иска ми се да вярвам, че с привличането на Илиян Илиев, пооправеният стадион и пословичната финансова стабилност, ни чакат добри времена :) За билетите, наясно съм, че няма как да се издържа клуба от този приход. Но акта на закупуването е нашият скромен принос към любовта Черно море. Така мисля!
Успешна Нова 2018 година!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 02 яну 2018 14:42

За много години и за много поводи за радост с любимия отбор! Георги Вълчев е отпратен, а Мишо Венков се завръща!

Потребителски аватар
vizantieca
Контакти:

Мнениеот vizantieca » 02 яну 2018 17:39

Говорих с Мишо Венков и той ми каза,че е чел статията,но това били журналистически предположения и ,че с него никой не е разговарял

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 яну 2018 20:47

vizantieca написа:Говорих с Мишо Венков и той ми каза,че е чел статията,но това били журналистически предположения и ,че с него никой не е разговарял

Аз получих информация от друг източник и потвърждавам, че няма нищо вярно!!!Журналистически измислици!!!

Stariq
Контакти:

Мнениеот Stariq » 02 яну 2018 21:36

Аз изобщо не съм оптимист, и не разбирам кое точно ви радва.

Илиян ми е много симпатичен, истински моряк е, и изобщо надали има по подходящ човек от него.

Само че, има едно голямо съмнение, доколко ще сработи схемата...

Илиян е амбициозен, Илиян има характер !

В момента който види, че има съществена разлика между това, което иска да направи и това, което му се предоставя като переспектива .... Просто ще каже - Довиждане...

Този сезон ще бъде почетно спасен - някъде в шестицата ще завършим ... Но ако следващия тръгне в същото русло, Илиян още зимата ще е някъде другаде.

Да не звуча прекалено песимистично, затова не казвам, че още лятото ако му направят въртели за селекция и подготовка ще си събере багажа.

Много красиво ви изглежда всичко - Обаче никой не иска да се замисли, че Илиян не е заплатаджия, а ние имаме малко бамбашка ръководство, където изобщо не се напряга.

И няма как в тази комбинация да не прехвърчат искри. Моля се само да се случи възможно най късно.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 яну 2018 22:04

Убеден съм, че хоризонтът на Илиан не стига до подписване на договора, а оттам-нататък - каквото стане. Не може да не е поискал и получил гаранции или поне мъжка дума за перспектива, надхвърляща 6-то място. В противен случай просто щеше да чака за чужбина. Доколко обещаното ще се спази е отделен въпрос, но мисля, че е напълно нелогично ръководството да драпа за Илиан, само за да спаси сезона и да го излъже. От друга страна е изключено да се съгласи на договор за негово напускане при оферта от чужбина. Струва ми се, по-точно ужасно ми се иска да е така, както изглежда - взаимно допълващи се желание и интереси, но преди всичко морал. Защото Илиан е доказал, че го има и държи най-много на него. Но в написаното по-горе също има логика, макар и предполагаща грозна некоректност от "бамбашката..." :) Да видим, но дано, дано не си прав!

Върни се в “Черно море”