СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот cristely » 12 дек 2013 23:37

Iceberg написа:
Инженера написа:За това е виновен драгаря ББ, принуди тимаджийте да инвестират в онази гербаджийска зала Арена Армеец, сега щяхме ние да имаме стадион, а шопите и ченгетата - дупка!

Да бе, те щото тимаджиите деца, принудил ги бил?! Причака ги пред училище, прерови им джобовете и им задигна стотинките за закуска :mrgreen: И като чуя някой да обвинява Бойко за щяло и нещяло.. ми се присира вече. :twisted:

Какво ти е чудно? Не казвам, че залата е причината - не знам каква е истинската причина, но предполагам помниш пресния пример с Гриша Ганчев - как ББ го изрекетира да си продаде енергийния бизнес. Мутренска история беше...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 дек 2013 13:22

cristely написа:
Iceberg написа:
Инженера написа:За това е виновен драгаря ББ, принуди тимаджийте да инвестират в онази гербаджийска зала Арена Армеец, сега щяхме ние да имаме стадион, а шопите и ченгетата - дупка!

Да бе, те щото тимаджиите деца, принудил ги бил?! Причака ги пред училище, прерови им джобовете и им задигна стотинките за закуска :mrgreen: И като чуя някой да обвинява Бойко за щяло и нещяло.. ми се присира вече. :twisted:

Какво ти е чудно? Не казвам, че залата е причината - не знам каква е истинската причина, но предполагам помниш пресния пример с Гриша Ганчев - как ББ го изрекетира да си продаде енергийния бизнес. Мутренска история беше...

Аз тук не искам и няма на никого адвокат да ставам, но.. cristely, и ти ли бе, брат се връзваш на такива партенки??! И ти ли си подвластен на така добилите напоследък вече и станали достояние на всички "опорни точки" на онова чудовище Моника, ама не Люински, щото оная поне нещо хубаво правеше :mrgreen: , а тая е егати вещицата :twisted: И нищо, че това е спам темата, няма тук да пиша, а ще ти пратя мнението си по въпроса на лични! Така мисля е по-правилно, че ще взривим иначе форума :lol: А то плиткоумници, като "многоуважавания".. само това чакат ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 дек 2013 14:38

Iceberg написа:
cristely написа:
Iceberg написа:

Аз тук не искам и няма на никого адвокат да ставам, но.. cristely, и ти ли бе, брат се връзваш на такива партенки??! И ти ли си подвластен на така добилите напоследък вече и станали достояние на всички "опорни точки" на онова чудовище Моника, ама не Люински, щото оная поне нещо хубаво правеше :mrgreen: , а тая е егати вещицата :twisted: И нищо, че това е спам темата, няма тук да пиша, а ще ти пратя мнението си по въпроса на лични! Така мисля е по-правилно, че ще взривим иначе форума :lol: А то плиткоумници, като "многоуважавания".. само това чакат ;)

+1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Инженера

Мнениеот Инженера » 19 дек 2013 21:22

Събитие на годината - юбилея на Славия, като даваш награда, как може да подминеш най-стария футболен клуб, просто нямам думи, но това е нашата действителност, винаги ще ни мразят!Ааа, гася ТВ7!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 24 дек 2013 22:57

Честит празник,моряци!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wsSbD1KB3uE[/youtube]

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 26 дек 2013 12:35

Малко светски клюки :mrgreen:

Магията на Коледа се оказа безсилна пред любимото занимание на българските футболисти-ходенето на дискотека, видя Topsport.bg. Изминалата нощ бе показателна за това,тъй като столичното заведение „Син Сити" се пукаше по шевовете от нашествието на редица познати имена от родната „А" група. Напълно в правото си, спортистите се отдадоха на лудо парти, което продължи до ранните часове на тази сутрин.

Сред купонясващите бяха резервният вратар на Черно Море-Емил Михайлов, който бе в компанията на куп знойни красавици
. Нападателят на Любимец-Мирослав Будинов също бе с група свои приятели, а маса в заведението си бе резервирал и култовият Орлин Орлинов, който не спираше да хвърля погледи на свободните дами.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 яну 2014 01:01

Честита Нова година на всички истински моряци! Бъдете живи, здрави и щастливи!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 01 яну 2014 01:22

Честита нова 2014-та година и за много години,повече радост и успехи с любимия отбор Черно Море 1913 Варна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 01 яну 2014 22:16

Честита Нова Година! :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AUw8GqxReL8[/youtube]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 яну 2014 13:39

За много години на всички! Здрави, по-богати и щастливи през 2014г. и нещо много важно - късмет! За отбора успехи, победи и нови придобивки! Наздраве!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”