cristely написа:Iceberg написа:Инженера написа:За това е виновен драгаря ББ, принуди тимаджийте да инвестират в онази гербаджийска зала Арена Армеец, сега щяхме ние да имаме стадион, а шопите и ченгетата - дупка!
Да бе, те щото тимаджиите деца, принудил ги бил?! Причака ги пред училище, прерови им джобовете и им задигна стотинките за закуска

И като чуя някой да обвинява Бойко за щяло и нещяло.. ми се присира вече.

Какво ти е чудно? Не казвам, че залата е причината - не знам каква е истинската причина, но предполагам помниш пресния пример с Гриша Ганчев - как ББ го изрекетира да си продаде енергийния бизнес. Мутренска история беше...
Аз тук не искам и няма на никого адвокат да ставам, но.. cristely, и ти ли бе, брат се връзваш на такива партенки??! И ти ли си подвластен на така добилите напоследък вече и станали достояние на всички "опорни точки" на онова чудовище Моника, ама не Люински, щото оная поне нещо хубаво правеше

, а тая е егати вещицата

И нищо, че това е спам темата, няма тук да пиша, а ще ти пратя мнението си по въпроса на лични! Така мисля е по-правилно, че ще взривим иначе форума

А то плиткоумници, като "многоуважавания".. само това чакат

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------