Виждате ли поста на Припознатия над мен. Когато говорех, че са болни от шизофрения не го казах напразно. Ще добавим и 3тия симпром - мания за преследване (в техния случай за омраза).
1. Слухови халюцинации.
2. Зрителни халюцинации
3. Мания за преследване (Телетата, Агата, сега и ние, извънземните, световната конспирация).
Не ви мразим. ПОДИГРАВАМЕ ви се, разбираш ли? На едни хора, които са толкова изпаднали в морално отношение ти може да се ПОДИГРАВАШ само. МоралистЕ...я кажи за далаверата титла-купа между истинския ЦСКА и Литекс през 1999, когато им се НАДУПИХТЕ 2:3? Защо не кажеш как се НАДУПИХТЕ с резервите през 2014 да спасявате Локо Сф (докато в същото време ЧЕРНО МОРЕ игра фейрплей и Ботев Вр изпадна)? КОМЕНТИРАЙ ТЕЗИ МАЧОВЕ!!! И като говорим за заставане срещу ТИМ, за опазване на легенди:
1. Вие ще имате ли и КАПКА МОРАЛ да ОПЛЮЕТЕ ловешкия бащица за калта коята намаза по Стоичков като го обвини във вземане на комисионни?
2. А след това с Любо Пенев?
Ще имате ли КАПКА морал да напишете нещо стещу ГРОБОВНАТА ПРИСЛУЖНИЦА на Гришата - Вашия тартор, който му е първи ибрик, както и всичките около него? Защо бихте ТП?
ДА СЕ МАХАШ ОТ НАШИЯ ФОРУМ, ама така, мазно, по нито един от задедените въпроси - Стоичков, Пенев, фенове - Гриша и стари мачове да не отговаряш. Като дърти фекалии да изтичате от тук всички ПРИПОЗНАТИ в тоалетната. Марш!
От цялата декларация на нашия фен клуб се съгласям с последния абзац. Да, вие НЯМАТЕ И КАПКА МОРАЛ. Знаете ли какво сте вие, Припознавачите? Вашите устички са като тоалетни чинии в които Гришата като свали гащи се изаква! Няма нещо което да не изсере г-н Микренски селяндур и ВСИЧКИ вие, начело с вашия тартор да се готови да глътнете (Стоичков, Пенев, Торсида пловдив - ВСИЧКО)....Гришата се изаква в устичките ви, а вие му правите ибрик с езици. Няма такива жалки същества като вас.
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Това явно е темата за ЦСКА
Нормално е да се интересуваш от доминанта и властелина на българския футбол, но кажи все пак нещо за Черно море
Синчето на старши треньора бива ли го, не бях чувал за него и не знаех до оня ден, че играе футбол професионално.

Нормално е да се интересуваш от доминанта и властелина на българския футбол, но кажи все пак нещо за Черно море

Синчето на старши треньора бива ли го, не бях чувал за него и не знаех до оня ден, че играе футбол професионално.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Това явно е темата за ЦСКА![]()
Нормално е да се интересуваш от доминанта и властелина на българския футбол, но кажи все пак нещо за Черно море![]()
Да, били сте "властелин", по-правилно "робовладелеца на робите" от провинцията.
45 години сте ги експлоатирали провинциалните отбори, но вече забравете! Никога няма да се завърти колелото назад. Същите "роби" няма да позволят това. Ще бъдете вечните калъфкаджии. Няма да позволят да се качите по-нагоре и да опитате "всякакви начини"!
Черноморци, бъдете единни. Никой няма да гони най-добрите си играчи без причина и да си "разтури" отбора!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Разградчанино, питам за Илиян Илиев - младши от варненския клуб Черно море.
Изобщо никакъв интерес нямам към изкуствения корпоративен проект от десет хилядно населено местенце или шепата му фенове
Изобщо никакъв интерес нямам към изкуствения корпоративен проект от десет хилядно населено местенце или шепата му фенове

ivo55 написа:Разградчанино, питам за Илиян Илиев - младши от варненския клуб Черно море.
СИНЪТ на нашия старши треньор не става за вашия отбор, етрополецо. БЯЛ Е. И къщички за пиленца не знам да е строил. Ако информацията не ти е достатъчна- интернет е богатство в това отношение.
Че той не е и дорасъл за ЦСКА, хахаха. Просто се появи по медиите този ваш входящ трансфер и ми стана любопитно.
Иначе от Черно море ниво за ЦСКА няма никой в момента. Единствено Минчев и това младото бекче имат потенциал да стигнат това ниво след още някой и друг сезон.
А това с етрополеци и подобни неща не може да предизвика у мен търсената от теб реакция
Просто защото нямаме комплекси. Доминантът в българския футбол няма как да има комплекси, нали се сещаш. Той ги създава у другите.
Иначе от Черно море ниво за ЦСКА няма никой в момента. Единствено Минчев и това младото бекче имат потенциал да стигнат това ниво след още някой и друг сезон.

А това с етрополеци и подобни неща не може да предизвика у мен търсената от теб реакция

Просто защото нямаме комплекси. Доминантът в българския футбол няма как да има комплекси, нали се сещаш. Той ги създава у другите.
-
- Контакти:
ivo55 написа:Че той не е и дорасъл за ЦСКА, хахаха. Просто се появи по медиите този ваш входящ трансфер и ми стана любопитно.
А това с етрополеци и подобни неща не може да предизвика у мен търсената от теб реакция![]()
Кво ЦСКА си ти бре,припок микренски....е,човека ви го е написал Ристю Карпачев е вашия клуб... домъкнат от Ловеч и насаден на Армията... та,като почнеш от това,всичко останало написано от теб,няма никва стойност,за сина,дъщерята и шуранайката... ти си един прост припок. Да припознаеш друг клуб е унизително за фен културата... джуджето проби 6 от ЧМ , ТИМ ги разкри и ги изгони,което е похвално,какво има да говорим повече... само припоческия мозък може да си вярва,че е за да легнат на Лудогорец и да си разбият отбора ...
ivo55 написа:Че той не е и дорасъл за ЦСКА, хахаха. Просто се появи по медиите този ваш входящ трансфер и ми стана любопитно.
А това с етрополеци и подобни неща не може да предизвика у мен търсената от теб реакция![]()
Единствената реакция която търся е да се разкараш. Със служебно участие в ППЛ и с три калъфа не знам за какъв доминант става дума, но си вярвай. Между другото "Минчев и това младото бекче" също са БЕЛИ- не стават.
-
- Контакти:
По темата. Моряците можем да ги отпишем през новия шампионат. Вече не са фактор с който да се съобразяваш. Разбиха си отбора, влязоха в някакви клюкарници и несвързани схеми, те си знаят какво правят. Не бях виждал обаче такова нещо да се прави с един-единствен мач. До предпоследния кръг всичко беше ОК.
Етър пък остана без Балъков, така че от приятните отбори от последния сезон, правещи нещо сами и истинско, остава само Локо Пд. Те са и в ЕКТ и по ирония на съдбата и с "уреждащия" мачове Жоро Илиев. Така че ако има някакъв светъл лъч евентуално там. ЧМ са бита карта.
Етър пък остана без Балъков, така че от приятните отбори от последния сезон, правещи нещо сами и истинско, остава само Локо Пд. Те са и в ЕКТ и по ирония на съдбата и с "уреждащия" мачове Жоро Илиев. Така че ако има някакъв светъл лъч евентуално там. ЧМ са бита карта.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
- Контакти:
И последно към моряците. Съдбата си знае работата.
Левски открадна участието ни ШЛ, за да последва двоен резил. Те резили редовно си правят, но тогава бяха два. Един в ШЛ и един в ЛЕ. Посмяхме се на крадците.
Дунав се сложи там където не му е мястото и скочи като развълнувано улично псе срещу отбора, който в предния шампионат падна в последния кръг от него, та да остане на 4 място.
Последва от 4 място два сезона борба за оцеляване в елита.
Сега вие бяхте страхотен отбор биещ първите три многократно. Влязохте в нещо което не ви трябваше и пак да се оплюе ЦСКА. Чакаме и тук резултата. Само да не ни обвинявате. Вие си го направихте. Ние не участвахме в резилите на Левски, пропадането на Дунав и предстоящите ви мачове. Сега гоните шестима, лягате на паралиите, плюете по нас, веселяшка работа............но ние нямаме общо с отслабването на отбора, напускането на Илиян и предстоящите неволи. Вие си ги създадохте. Така не се прави. После резултатите винаги са били плачевни. Можеше просто да си изиграете един сериозен мач в последния кръг, без значение дали ще паднете или не, но не и да се подигравате с футбола, а на всичко отгоре виновен за проституирането ви на Разград да е ощетения ЦСКА. Както и да е. Вие си знаете, вие си дробите попарата. Плюите си колкото искате по ЦСКА ако ви успокоява. Не ме вълнуват нещата извън червения клуб кой какви мъки си създава и как целия му свят (или ЦСКА) му е виновен. Единствено е тъжно. Беше хубав отбора ви.
Левски открадна участието ни ШЛ, за да последва двоен резил. Те резили редовно си правят, но тогава бяха два. Един в ШЛ и един в ЛЕ. Посмяхме се на крадците.
Дунав се сложи там където не му е мястото и скочи като развълнувано улично псе срещу отбора, който в предния шампионат падна в последния кръг от него, та да остане на 4 място.
Последва от 4 място два сезона борба за оцеляване в елита.
Сега вие бяхте страхотен отбор биещ първите три многократно. Влязохте в нещо което не ви трябваше и пак да се оплюе ЦСКА. Чакаме и тук резултата. Само да не ни обвинявате. Вие си го направихте. Ние не участвахме в резилите на Левски, пропадането на Дунав и предстоящите ви мачове. Сега гоните шестима, лягате на паралиите, плюете по нас, веселяшка работа............но ние нямаме общо с отслабването на отбора, напускането на Илиян и предстоящите неволи. Вие си ги създадохте. Така не се прави. После резултатите винаги са били плачевни. Можеше просто да си изиграете един сериозен мач в последния кръг, без значение дали ще паднете или не, но не и да се подигравате с футбола, а на всичко отгоре виновен за проституирането ви на Разград да е ощетения ЦСКА. Както и да е. Вие си знаете, вие си дробите попарата. Плюите си колкото искате по ЦСКА ако ви успокоява. Не ме вълнуват нещата извън червения клуб кой какви мъки си създава и как целия му свят (или ЦСКА) му е виновен. Единствено е тъжно. Беше хубав отбора ви.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)