helemong написа: Феновете искахме да загубим в Разград, а отбора и футболистите изпълниха нашето желания. Очевидно страдаш за поредната калъфка, но ние се кефим на твоето страдание.
Това измества темата в друга посока. Не бил ЦСКА организатор на схеми, а феновете на ЧМ решили така да наказват омразен отбор. ОК ама.....
1. Много разногласие сред хейтърите на ЦСКА. Едни казват, че сме уреждали мачове, ти казваш че не сме, а ЧМ ни наказва с калъфки. Става малко смешно. Не, че не се наслаждаваме отстрани на сеира, но няма никава завързаност. Прекалено тъп и прост е. Малко съгласувайте мненията си относно виновника ЦСКА. Уреждал ли е, наказван ли е с калъфки няма значение, но синхронизирайте мненията.
2. Става ми мъчно по основния мотив в този цитат. Страдание, страдание, страдание (за ЦСКА). Като знам, че по-често сме шампиони отколкото вицешампиони изпитах истинска съпричастност към теб. Страдание страдание, страдание (за теб). Чак пък толкова да си съгрешил, че Господ да те наказва така .....

3. Все пак в последния шампионат си изпитал наслада. След ваша "заръка" отбора ви се съблече, легна и наказахте ЦСКА. Казах си "ами ако Левски не беше взел реми по-рано?" Нямаше да можеш да изпиташ невероятния кеф отбора ти да проституира. Понеже си ми готин искрено ти пожелавам следващия шампионат да не се реши по-рано и да останеш без удоволствие да наказваш, а да е завързан докрая и да зависи от мач с участието на ЧМ, за да имаш отново невероятния кеф да видиш отбора си съблечен като жрица на околовръстното и да изпиташ нечовешка наслада. Малко ми е встрани от разбиранията такъв кеф, но щом ти харесва да ти се случва по-често.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.