Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Hazura007
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Hazura007 » 03 юни 2019 07:41

pyrwaka написа:За мен е невъзможно чорбаджията на ребрандираните да прави такива непочтенни неща.Та той е най-святия човек в републиката.Как на някой въобще може да му мине през акъла такава мисъл? :lol: :lol: :mrgreen:

Така е,особено след “напускането” на Любо Пенев,когато беше избухнала Припо Революцията и му викаха марш в Микре,жуже ...ако беше паднал във Варна,което си беше напълно възможно при истинска игра,припоците щяха да го изгонят с камъни...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 юни 2019 08:10

Този ли понеделник очаквахме декларацията от ръководството на Черно море и повечко подробности покрай скандала с изгонените футболисти? :roll:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 03 юни 2019 11:23

зеления написа:
stanleys написа:
зеления написа:Днес е 1 юни, а от шибаното ръководство ни дума, ни вопъл, ни стон. Както винаги.

Доколкото разбрах, сега са много ангажирани с построяването на стадиона, гонели срокове. След построяването му щели да дадат пресконференция и да изяснят всичко по случая :!:

:lol: :lol:
Туй ще да е причината. Явно от новия сезон ще играем на стадион Варна.

вие се майтапите, но аз вчера разгледах внимателно "строежа" на новия "стадион" от високото - строеж просто НЯМА! нищо не се строи и според мене, нищо и не е построено над земята през последните месеци.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 юни 2019 13:03

Ами то има и вкопани стадиони. Може да е пред завършване, а ти ад си чакаш да строят нагоре.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юни 2019 14:36

Според мен станалото няма да излезе наяве, защото никой няма полза от подобни грандиозни скандали. Това ще е жесток удар не само за футбола у нас, но и за имиджа на България в Европа, та едва ли някой ще го допусне, просто няма никакъв смисъл и на практика никой нищо няма да спечели. Само се чудя защо им беше на вашите да гонят шестимата с такава категорична показност, при положение, че имаха и други доста по-меки алтернативни ходове - контузии, вируси, семейни проблеми, обиграване на юноши и т.н. Пък то е ясно, че за пишман кандидат-шампионите така или иначе щяхте да сте виновни, на тях винаги другите са им виновни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 юни 2019 16:48

Защото не са искали да полегнат. Което не било редно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юни 2019 17:11

ivo55 написа:Защото не са искали да полегнат. Което не било редно.

Тази теория е много угодна за припознавачите, другата теория пък за неприпознавачите. Истината е, че никой не знае какво точно е станало и като гледам - няма и да се разбере. При всяко положение тази показаност с гоненето само подсказва, че работата в действителност е дебела.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 юни 2019 18:06

Когато се чудим къде е заровено кучето, просто се абстрахираме от приказките и конспирациите и гледаме крайният резултат/ефект, а той е, че 6 основни футболисти не играха в последният мач срещу Лудогорец, като за причините все още няма официална позиция от ръководството на Черно море, а обясненията получихме от медиите на Гела. Всеки има глава на раменете и може да си прави изводите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 04 юни 2019 00:41

TristaNNN написа:
ivo55 написа:Защото не са искали да полегнат. Което не било редно.

Тази теория е много угодна за припознавачите, другата теория пък за неприпознавачите. Истината е, че никой не знае какво точно е станало и като гледам - няма и да се разбере. При всяко положение тази показаност с гоненето само подсказва, че работата в действителност е дебела.

ТИМаджиите постъпиха по единствения правилен за тях начин,пратиха целия отбор на детектор,светнаха шестимата,понеже малкия Дюлгеров е на 19 г и е изпял схемата са го помилвали,останалите АРЕ МАРШ и за тях вече всичко е ОК. Вече БФС и останалите органи да се самосезират ако искат,тяхна си работа. Доказването постфактум на това купуване на футболисти от микренското е почти невъзможно.

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 04 юни 2019 00:45

Ozzimozzi написа:Когато се чудим къде е заровено кучето, просто се абстрахираме от приказките и конспирациите и гледаме крайният резултат/ефект, а той е, че 6 основни футболисти не играха в последният мач срещу Лудогорец, като за причините все още няма официална позиция от ръководството на Черно море, а обясненията получихме от медиите на Гела. Всеки има глава на раменете и може да си прави изводите.

Фактите са : Микренския сам си признава,че е купувал мачове. Шестимата са щяли да счупят детектора на въпроса : Играл ли си симулативано срещу ЦСКА-София. Всеки си има глава на раменете,с която може да изгледа пак мача и да види действията на играчите.

Върни се в “Черно море”