СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 21 юли 2013 10:05

Какъвто ще да е,неговия случай трябва да се използва за назидание на всички деца в школата...
-Отиваш в София - проваляш си кариерата и живота
-Оставаш в Черно Море - отиваш в Ман.Сити,Наполи или ПСВ(Китанов)
Това трябва да се набие в главата на всяко едно детенце тука :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Инженера

Мнениеот Инженера » 22 юли 2013 03:06

Навремето като казвах на всички да вземем Стойчо Стоев за треньор вие тука ми се смяхте! Сега шампиона на България Лудогорец го взе , а ние тук ще се мъчим с нашия Гонзо! Също и за Антон Огнянов казвах да вземем , прави страхотни игри в Любимец , ще го вземат Ботев или Берое , също и за Петър Атанасов говорих дето ни вкара гола прекрасен футболист без пари не случайно Херо го взима и се развива , ами Венци Христов, за който също говорих да го вземем - страхотен нападател бележещ голове в Берое!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 22 юли 2013 17:19

На кого си ги казвал тези неща?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 25 юли 2013 22:18

Eeeх, ако знаете как се бях развълнувал дали няма все пак да напишат в Гонг статия и да пуснат видео как е завършила контролата на супер грандовете ЦСКА и Бистрица. Така се бях разтреперел, но слава Богу - всичко е наред. Мога да спя спокойно вече.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юли 2013 15:24

ralimavridov написа:На кого си ги казвал тези неща?

Някъде преди време бях написал,че Мишо е от хората споменаващи някъде около 20 имена които иска да привлечем,после минава време,някой от тях успява да се наложи някъде и Мишо почва с "нали ви казах".Сега само за експеримент да напиша 20 имена без значение на кои играчи,след една година ще съм уцелил поне 4-5.Да,но така селекция не се прави за съжаление.Аз не си спомням да е споделял във форума някое от тези имена/с изключение на треньора Стойчо Стоев/,но има моменти когато Мишо освен с нас,сигурно разговаря и със самия себе си.Може и на себе си да ги е казал тези имена,знае ли човек.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 юли 2013 18:49

Колеги, какво стана с Гочето 1913? Не съм го виждал отдавна да пише във форума.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юли 2013 18:59

Инженера написа:Навремето като казвах на всички да вземем Стойчо Стоев за треньор вие тука ми се смяхте! Сега шампиона на България Лудогорец го взе , а ние тук ще се мъчим с нашия Гонзо! Също и за АНТОН ОГНЯНОВ казвах да вземем , прави страхотни игри в Любимец , ще го вземат Ботев или Берое , също и за Петър Атанасов говорих дето ни вкара гола прекрасен футболист без пари не случайно Херо го взима и се развива , ами Венци Христов, за който също говорих да го вземем - страхотен нападател бележещ голове в Берое!

Уважаеми г-н Иванов искам да ви обърна най-горещо внимание към играчи , които смятам, че са алтернатива и подходящи за нашата селекция:
1.АНТОН ОГНЯНОВ(Любимец) ляв бек и ляв халф
2.Александър Александров (Миньор) Халф 19-20 годишен
3. Паланков - отличен дефанзивен халф - отказа договор с Черноморец
Всички тези играчи в момента са без пари
Очаквам отговор от вас , смятайки, че ще приемете сериозно моите предложения!Сега е моментът да се действа, защото другите отбори ще ги гепат и не можем да ги вземем!
Инженера

Един си си спомнил да си го предлагал,нищо не споменаваш за Паланков.Кажи сега Венци Христов на Спартак вн ли го предложи.Напомни и за другите дето си ги предлагал,че да не ги забравим.Напомни на УВАЖАЕМИЯ г-н Иванов как предлагаше нон-стоп Стойчо Стоев за треньор вместо некадърника Гонзо.Ама си и ти един...
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 юли 2013 20:29

А бе в тоз 'скучен' форум табладжии или картаджии има ли :mrgreen: /знам, че всички сте шахматисти/ ?

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 юли 2013 20:43

зеления написа:Колеги, какво стана с Гочето 1913? Не съм го виждал отдавна да пише във форума.

Получил е "сигнал"... ;)
Или е зает да си избира зелени чорапи. ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юли 2013 23:40

greenpeak написа:А бе в тоз 'скучен' форум табладжии или картаджии има ли :mrgreen: /знам, че всички сте шахматисти/ ?

И трите "дядо попе" и трите. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”