noi написа:thehellriser написа:noi написа:Ти сега последно от Пирин ли си или от ЛевскиИли от давата едновременно
Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна!
Морски от Пирин съм, но не ми харесва когато някой плаче от съдята без основание. Като се има в предвид, че в последните 3-4 години съдийте доста често ви подкрепят, не мисля че трябва толкова да скачате на съдиите.
П. С. По между другото Черно море ми бяха мн симпатичен отбор до момента в който не започнаха да ги подкрепят съдиите и да играят мн грубо. Някой ще каже, че играете твърдо, а не грубо, но за мен сте груб отбор. Все пак ви желая успех.
Гледай видео репортажите на последните 6-7 мача Черно Море-Левски... И преброй дузпите ....Ще видиш, че наброяват 5-6 в полза на Левски и нито една за ЧМ
Добре, за дузпите разбрахме. Защо нищо не казвате за червените картони, които се спестяват на вашия отбор. В последно време се забелязва същата тенденция и при Локо Сф - на Св. Дяков в последните два мача му спестиха по два червени картона. Случайно или не това са отбори, които имат представители в Изпълкома, пред когото се отчита Съдийската комисия. Случайност може би.[/quote]
Като ти казах гледай репортажите това включва и ЧК дадени срещу Черно Море....
Колко пъти отборът ти е падал заради поръчковите съдии на Цска и Левски...