20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: Изхвърлете Николай Йорданов

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 20:55

noi написа:
thehellriser написа:
noi написа:Ти сега последно от Пирин ли си или от Левски :mrgreen: Или от давата едновременно :mrgreen: Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна!

Морски от Пирин съм, но не ми харесва когато някой плаче от съдята без основание. Като се има в предвид, че в последните 3-4 години съдийте доста често ви подкрепят, не мисля че трябва толкова да скачате на съдиите.
П. С. По между другото Черно море ми бяха мн симпатичен отбор до момента в който не започнаха да ги подкрепят съдиите и да играят мн грубо. Някой ще каже, че играете твърдо, а не грубо, но за мен сте груб отбор. Все пак ви желая успех.

Гледай видео репортажите на последните 6-7 мача Черно Море-Левски... И преброй дузпите ....Ще видиш, че наброяват 5-6 в полза на Левски и нито една за ЧМ

Добре, за дузпите разбрахме. Защо нищо не казвате за червените картони, които се спестяват на вашия отбор. В последно време се забелязва същата тенденция и при Локо Сф - на Св. Дяков в последните два мача му спестиха по два червени картона. Случайно или не това са отбори, които имат представители в Изпълкома, пред когото се отчита Съдийската комисия. Случайност може би.[/quote]

Като ти казах гледай репортажите това включва и ЧК дадени срещу Черно Море....
Колко пъти отборът ти е падал заради поръчковите съдии на Цска и Левски...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 сеп 2010 20:55

Ако,абсолютно същата ситуация за дузпата бе пред вратата на Левски и Гошко вратарчето бе спасил точно както Пиргов,щеше ли лицето Н.Йорданов да свири дузпа срещу Левски :?: -НИКОГА :!: Защото,това просто не е дузпа! Така или иначе Н.Й. бе принуден да измисли дузпа за Левски,за да им даде обещаното,т.е 3-те точки!

joro65
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот joro65 » 20 сеп 2010 20:56

Alex написа:Дузпа няма, което не рпави Ники Йорданов корумпиран и всичките Ви конспирации верни. бахти болните мозъци. (Много ясно, че Дарко е играл с топката преди Пиргов, еми, нали той си повежда топката - няма начин той да не е играл пръв :lol: важното е, че Пиргов първо избива топката и после събаря играча - аналог на шпагат от защитник например)

Май си левскар?Първият трезво мислещ и познаващ правилата левскар,който виждам днес във форума?Наистина ли сте толкова рядък и изчезващ вид?? :)
Изображение

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 20 сеп 2010 20:57

Не си прав за дузпите.Вярно,че Левскии е бил повече дузпи отколкото мачове е играл с нас,но това е така,защото това е специалитетът на ченгетата,11 метровия наказателен удар :lol: .Много са добри,не помня да са пропускали,но това става с отработване на тази заучена ситуация,всеки мач я отработват и се получава :lol:

Иначе....моряци,едно можем да кажем.Имаме подход към определени поръчкови рефери,които ни колят.Нека да си спомним другите емблематични подигравки с Черно Море как завършиха....
Черно Море-Левски 0:0,2 дузпи след 90 минута измислени....Момчил Врайков....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ.
Черно Море-Локо Сф 2:3 - гол от засада,отменен гол на Черно Море,2 дузпи срещу Владимиров,измислен ЧК на Моке....Димитър Димитров-Каубоя....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ
Левски-Черно Море 3:0 - 2 измислени дузпи,измислен ЧК на Танко....Цветан Георгиев.....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ
Ники Йорданов днес,какво ли го чака утре?С ЧЕРНО МОРЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА,с Левски-може,с ЦСКА-да,НО С ЧЕРНО МОРЕ-НЕ!Утре и тоя палячо ще го разбере какво значи да порежеш Черно Море така,просто...ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ,дано е взел достатъчно пари,но повече свирката няма да хване :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 20 сеп 2010 20:58

морски не се ли умори да триеш вече ве ?!! :) :) :)

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 20 сеп 2010 20:58

Вие наистина сте уникални случаи. Ясно ми е, че разбирате от футбол колкото и от балет, а именно абсолютно нищо. Дузпа няма как да има след като вратаря избива първо топката - ФАКТ.. Вие за чисти шпагати чували ли сте някога? Играча избива топката и след това нападателя пада.. Невеорятни капацитети сте, гледали 5 мача през живота си и започнали да коментират. Ако чужд съдия види ситуацията ще ви се изсмее
ЦСКА - На терена и в живота !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 20:59

orkata8106 написа:морски не се ли умори да триеш вече ве ?!! :) :) :)

Не, иначе тярбва да банирам наред...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 20:59

rosen_1914 написа:vaskonti, понеже имам чувството, че си малоумен ще ти го обясня като на малоумен.
Тасевски посяга за топката, която е близо до краката му, и в крайна сметка я стига. Пиргов със закъсняла намеса вместо топката отнася крака му, защото повярвай ми, десния крак на Дарко Тасевски е на поне 10 сантиметра по-близо до ръката на Пиргов, отколкото топката. Това може да видиш на повторението. Аз се съмнявам да си го гледал, ти си толкова чорбар, че сигурно и небето ти изглежда червено.
Гледай повторението бе, гледай го внимателно.
Даже баща ми, дето е чорбар като тебе го гледахме заедно и каза, че си е дузпа отвсякъде.

Айде да те помоля да наричаш малоумен тоя в огледалото, става ли?
Би ли ми описал същата ситуация, само че от момента, в който Тасевски стига топката до момента, в който Пиргов го подсича, само че този път ми опиши и къде се намира топката. Според мен е между ръцете на Пиргов и краката на Тасевски. И пак не разбрах как Пиргов е закъснял, след като все пак успява да избие топката? И всъщност за кое се казва "закъснял" в такива случаи, не е ли именно за избиване на топката? Е, не избива ли топката според теб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 21:00

MORSKI написа:
orkata8106 написа:морски не се ли умори да триеш вече ве ?!! :) :) :)

Не, иначе тярбва да банирам наред...

Защо не почерпиш с една БАНичка някой друг фен на Левски.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 20 сеп 2010 21:01

The Sailor Man написа:Не си прав за дузпите.Вярно,че Левскии е бил повече дузпи отколкото мачове е играл с нас,но това е така,защото това е специалитетът на ченгетата,11 метровия наказателен удар :lol: .Много са добри,не помня да са пропускали,но това става с отработване на тази заучена ситуация,всеки мач я отработват и се получава :lol:

Иначе....моряци,едно можем да кажем.Имаме подход към определени поръчкови рефери,които ни колят.Нека да си спомним другите емблематични подигравки с Черно Море как завършиха....
Черно Море-Левски 0:0,2 дузпи след 90 минута измислени....Момчил Врайков....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ.
Черно Море-Локо Сф 2:3 - гол от засада,отменен гол на Черно Море,2 дузпи срещу Владимиров,измислен ЧК на Моке....Димитър Димитров-Каубоя....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ
Левски-Черно Море 3:0 - 2 измислени дузпи,измислен ЧК на Танко....Цветан Георгиев.....ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ
Ники Йорданов днес,какво ли го чака утре?С ЧЕРНО МОРЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА,с Левски-може,с ЦСКА-да,НО С ЧЕРНО МОРЕ-НЕ!Утре и тоя палячо ще го разбере какво значи да порежеш Черно Море така,просто...ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ КАТО СЪДИЯ,дано е взел достатъчно пари,но повече свирката няма да хване :lol:

Дано и на този измекяр да му е последния мач.И друг път ни е рязъл.

Върни се в “Черно море”