16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Добро решение да домакинстваме в Разград вместо в Бургас. По-компактен стадион, при това в нашите цветове, по-лек и приятен път. Дано доживеем да играем у дома един ден...
Играхме добре. Лично аз очаквах да сме по- зле физически. Очевидно второто полувреме отпаднахме, но въпреки всичко се държахме равностойно. Яд ме е че пуснахме такъв евтин гол. Но защо пък да не върнем такъв в Минск? Чано много стабилен на вратата. Направи и уникално спасяване. Имаме и Китанов. Въпреки всичко искам да привлечем вратаря на Горна. Да го пребия и да го уволняваме дисциплинарно. В защита Мишо на обичайното си ниво, Станчев се справи също добре. Той малко по- припряничко действаше, но се справи добре. Отличен Паланков. Кули е някак недодялан и неориентиран. Да се оправя Жиньо и да влиза. Но и защитата ни в този си формат направи само 2- 3 пропуска. Прави впечатление липсата на панически изритвания. Паланков все пак е халф и не е изненада че изнася добре. Отличен на Марчин, Клок и Бурабия. В средата пълни господари докато не се поумориха. Като се има впредвид че имаме и Стенио и Дани нещата там са доста оптимистични. Дано по някакъв начин уредим и Мехия. Предния отбор на Кольо също имаше желязна халфова линия и това даваше доста "свободно" на защитата. Неслучайно тогава Лазаров, Дяков и Бачев изглеждаха като стабилни защитници. А дали са били такива видяхме след като си заминаха. По крилата горе- долу ставаха нещата. Особено при Курьор. Мони поразпилян, но на него му е такава играта по принцип. Хубаво е че и двамата помагат активно и в защита. Райков нямаше късмет със свободите удари този път. Бижев се стараеше много, но той просто няма физиката на валяка Бакари. Раздвижен нападател е, добре владее топката, много комбинативен, но при физически единоборства.... Вареа след като влезе не се запомни с нищо. Стенио си се включи добре, Васев също се стараеше. Във никакъв случай не може да се каже че отбора е необигран. Просто трябват малко мачове и да стъпим здраво физически. Динамо между другото са просто едни рогачи с елементарна техника. Направиха много нарушения, някои от тях доста груби. Нашите от друга страна играха изключително чисто. Единственото в което ни превъзхождат е физическото състояние. Вярно е че това значи много, но аз съм сигурен че в реванша ще направим всичко по силите си.
Добре играха нашите момчета,верно малко им посвърши въздуха накрая и получихме изравнителния гол.Бурабия наистина много класен играч по едно време на мача 4-5 сини беларуски "милиционери" ги направи смешни.
Надявам се на реванша беларусите да получат на един голям КУРьор.
Колкото до Ернандес в спиртала пише,че ще играе в Перу.http://www.sportal.bg/news.php?news=557467
Надявам се на реванша беларусите да получат на един голям КУРьор.
Колкото до Ернандес в спиртала пише,че ще играе в Перу.http://www.sportal.bg/news.php?news=557467
Страхотна разбивка за ЧМ! Май късмета е с вас...
Дано биете в Минск и после да игаете с Абърдийн!
Дано биете в Минск и после да игаете с Абърдийн!
Колкото и абсурдно да звучи това което попречи на Моряците да бият и то с разлика Динамо са брадварите от Локо ГО
5 дена преди мача за ЛЕ дърводелците от Оряховица жестоко контузиха Бакарито. Бакарито беше в супер форма и щеше да развинти защитата на Минск, а с неорентирания Бижев в атака Морето де факто играхме с 10 човека.

Последна промяна от Sole на 17 юли 2015 11:36, променено общо 1 път.
Резултата от първия мач ви дава шансове и за реванша!Гледах мача не много съсредоточено,но май доста отпаднахте през второто полувреме!Имате си шансове за продължаване!Успех за реванша!
Добра игра от нашите. Шансовете остават.
Черно море отново изигра силен мач в Европа. Ако, имахме изиграни поне 2 мача от Първенството щяхме да стоим по съвсем различен начин.Видя се второто полувреме,че единствено Динамо ни превъзхождаха с по добрата си физическа подготовка и кондиция тъй като са в средата на първенството си,а ние влязохме в мача с 2 контроли на кръст.Именно това е което ни попречи да ги отнесем с разлика още тук + липсата на Бакари. Според мен грешни смени на Спасов : 1.Още след почивката трябваше да извади неорентирания и плах Бижев и да пусне здравия физически Ж.Петков. 2.На мястото на Клок трябваше да влезе опитния Дани Г. и 3. Третата смяна/Стенио/ да е пази за накрая при добър резултат за нас.
Видя се,че Вареа не притежава някакви качества дори и за резерва,а Васев не показа нищо и не беше за такъв мач.Просто с пускането на Васев и Вареа сякаш останахме с 9 човека/двамата се загубиха,Вареа даже топка не пипна/,като в същото време бяхме отпаднали и физически.И точно след несполучливите смени получихме и изравнителния гол.
Иначе Бурабия е истинско бижу.Просто удоволствие е да гледаш всяко негово отиграване. Курьор също им развинти защитата в свой стил.Останалите се постараха да бъдат на познатото ниво от Финала за Купата. Разочароваха: Кулито и Бижев. Кулито просто не става-много грешки,несигурен и рисков. Бижев мнооого плах, разсеян и неуверен пред вратата.
С една дума: по техничния и класен отбор е този на Черно море,но с физическата подготовка сме назад.
За селекцията ни трябват още задължително заместник на контузения Бакарито + защитник!
Видя се,че Вареа не притежава някакви качества дори и за резерва,а Васев не показа нищо и не беше за такъв мач.Просто с пускането на Васев и Вареа сякаш останахме с 9 човека/двамата се загубиха,Вареа даже топка не пипна/,като в същото време бяхме отпаднали и физически.И точно след несполучливите смени получихме и изравнителния гол.
Иначе Бурабия е истинско бижу.Просто удоволствие е да гледаш всяко негово отиграване. Курьор също им развинти защитата в свой стил.Останалите се постараха да бъдат на познатото ниво от Финала за Купата. Разочароваха: Кулито и Бижев. Кулито просто не става-много грешки,несигурен и рисков. Бижев мнооого плах, разсеян и неуверен пред вратата.
С една дума: по техничния и класен отбор е този на Черно море,но с физическата подготовка сме назад.
За селекцията ни трябват още задължително заместник на контузения Бакарито + защитник!
Последна промяна от Sole на 17 юли 2015 13:03, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Черно Море са много приятен отбор в момента и си имат шансовете на реванша. На трибуните също бяха на ниво. Само се чудя как по морето навсякъде се направиха читави стадиончета, само във Варна няма? Толкова ли е трудно тимаджийте да направят един спретнат стадион за 8 000 примерно?
Отборът и феновете се представиха на ниво.Много ми се иска да имаме още поне едно домакинство в Разград,беше супер:-)
Бурабия е новия "Сашо Александров-Кривия".Не съм мислил,че някога ще видя подобен футболист на ТИЧА.Дано да е здрав,той и всички футболисти,с този отбор ако всичко е наред мисля,че можем да сме в челната тройка.
САМО ТИЧА!
САМО ВЛАДИСЛАВ!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Бурабия е новия "Сашо Александров-Кривия".Не съм мислил,че някога ще видя подобен футболист на ТИЧА.Дано да е здрав,той и всички футболисти,с този отбор ако всичко е наред мисля,че можем да сме в челната тройка.
САМО ТИЧА!
САМО ВЛАДИСЛАВ!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!