СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Няма да закачате Шабленското.Те така се гради кариера и се става известен.За има няма 12 минути,вече цял Казахстан знае кой е Димов.Радвам се за това момче.Попадна на хора/отбор/ и стана човек/играч/.Ама и подуенци еша си нямат.Взеха национал,а го докараха до Евразийски идиотизъм.Следваща дестинация на Димов?Някой да има идея?Или да питаме гаджето му?За мен Каварна си звучи супер добре.Хем ще си е до Шабла,хем ще ходи от време на време с бившите си съотборници за миди.А футбола с марка А да го остави на хора по лоялни от него.Явно прокобата го гони яко.Още тогава прогнозирах,че заради това което направи,няма да види бял ден в Левски.Избора му го уважих,но не и голямата уста.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Ей, така ме хвана яд. Съдията, че допусна грешки в наш ущърб, допусна, обаче Петев след всичко, което преживя миналата година да си набута такъв автогол... Нямам думи. В 85-та минута Лудогорец така бяха натикали Слован в наказателното им поле, че се печеше 2-ри гол, а Петев какво направи - върна ги назад и вкара словаците в кошарата. Бях сигурен, че онези ще вкарат, но дори и не съм си помислял, че може да изгубим този мач. Домусчиев да сменя Петев, защото вината е изцяло негова.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
След евроидиоти си имаме и евронещастници.. Е как може такова нещо???!!! И това за кой ли път?! Че те така ако ще я карат... Домусчиев да се мести някъде другаде
То това на урочасано ми мяза, колкото и да не вярвам в такива неща. Или при шаманите в Африка някъде да води отбора да им развалят Вуду магия или.. ей го на, Спетака свободен, душа бере. Да взема тях. То с тях ще прокопса сигурно ама.. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:След евроидиоти си имаме и евронещастници.. Е как може такова нещо???!!! И това за кой ли път?! Че те така ако ще я карат... Домусчиев да се мести някъде другадеТо това на урочасано ми мяза, колкото и да не вярвам в такива неща. Или при шаманите в Африка някъде да води отбора да им развалят Вуду магия или.. ей го на, Спетака свободен, душа бере. Да взема тях. То с тях ще прокопса сигурно ама..
Точно Черно Море нямат право да наричат лудите "евронещасници". Припомнете си кога получихте голове в мачовете с Щутгарт и ПСВ (гостуването).
Последните 5 минути са трагични за всички бг отбори. Нашите пишман треньори винаги се затварят да бранят резултата и в 80% от случаите се провалят.
Dobri написа:Iceberg написа:След евроидиоти си имаме и евронещастници.. Е как може такова нещо???!!! И това за кой ли път?! Че те така ако ще я карат... Домусчиев да се мести някъде другадеТо това на урочасано ми мяза, колкото и да не вярвам в такива неща. Или при шаманите в Африка някъде да води отбора да им развалят Вуду магия или.. ей го на, Спетака свободен, душа бере. Да взема тях. То с тях ще прокопса сигурно ама..
Точно Черно Море нямат право да наричат лудите "евронещасници". Припомнете си кога получихте голове в мачовете с Щутгарт и ПСВ (гостуването).
Последните 5 минути са трагични за всички бг отбори. Нашите пишман треньори винаги се затварят да бранят резултата и в 80% от случаите се провалят.
Хехехехехе. Ти Слован с Щудгарт и ПСВ ли равняваш?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Dobri написа:Iceberg написа:След евроидиоти си имаме и евронещастници.. Е как може такова нещо???!!! И това за кой ли път?! Че те така ако ще я карат... Домусчиев да се мести някъде другадеТо това на урочасано ми мяза, колкото и да не вярвам в такива неща. Или при шаманите в Африка някъде да води отбора да им развалят Вуду магия или.. ей го на, Спетака свободен, душа бере. Да взема тях. То с тях ще прокопса сигурно ама..
Сравненията ти въобще не са актуални. Едното няма нищо общо с другото. То на кого ли не му се е случвало да се издъни накрая?! С Лудогорец обаче нещата стоят тотално фатално

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
ПОКЛОН ПРЕД ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QBQp9Fypvn4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QBQp9Fypvn4[/youtube]
Iceberg написа:Dobri написа:Iceberg написа:След евроидиоти си имаме и евронещастници.. Е как може такова нещо???!!! И това за кой ли път?! Че те така ако ще я карат... Домусчиев да се мести някъде другадеТо това на урочасано ми мяза, колкото и да не вярвам в такива неща. Или при шаманите в Африка някъде да води отбора да им развалят Вуду магия или.. ей го на, Спетака свободен, душа бере. Да взема тях. То с тях ще прокопса сигурно ама..
Сравненията ти въобще не са актуални. Едното няма нищо общо с другото. То на кого ли не му се е случвало да се издъни накрая?! С Лудогорец обаче нещата стоят тотално фаталноДве години поред... страхотен карък по един и същи начин. Егати гадното! Аз например снощи подивях ат яд. Чак не ми се вярваше. И не е нужно да търсиш заяждане от моя страна, колега. Съжалявам ако така е прозвучало. Аз уважавам Лудогорец и му желая само доброто, особено в Европа. Българи сме. Но факта си е факт и освен нещастие, друго какво да кажа? Ако употребя други думи, вече наистина ще е обидно. Верно, пошегувах се с шаманите и магията, но.. това е най-малкото, което заслужава поредната издънка в Европа на отбора на Домусчиев. И да се вземат в ръце, да бият в Разград, че ми писна с простотиите по евротерените на Бг отборчетата. Да не говорим за тоя коефициент, че то нищо не остана от него вече май
Вместо шамани и вуду магьосници-нов треньор,дето не се паникьосва при спечелен мач.Направо ми развалиха денят тези момчета от Разград/по точно треньора им/.Сигурен съм че няма човек който може да обясни връщането на отбора в защита,при положение че домакините нямаха хал да дишат и не можеха да изкарат топката от тяхната половина.Миналата година си беше карък отвсякъде.Но тази си е некадърност на Петев.Дано спечелят в Разград,че направо ме е яд за инвестициите на Домуза.Как не се намери един евентуален собственик да инвестира в отбор със хъс за победа във всеки мач/такъв като Черно море/.Да си оставят дробовете на терена и да са готови на битка срещу всеки възможен противник,без значение от името и класата му.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
защо не го избраха за треньор на годината? това е един великолепен тактик, както и другите бг треньори
на човека му е хрумнало просто, че слован ще искат поне да изравнят и ще се хвърлят напред ...и понеже са с човек по-малко няма да могат да направят нищо срещу лудогорец, които на контри ще успеят да вкарат още 1-2 гола
демек глупака му с глупак рискува един спечелен мач ....за да се прави на велик мислител и тактик
туй да не му е бг първенството монтана, ботев вр или нещо такова - хората навсякъде играят до край и се борят до край
мислителя обаче не се сети, че на лудогорец играта им е да владеят топката и са свикнали така и правят грешки ...на контра не са особено силни, показаха го срещу левски, когато поне 3-4 пъти излезнаха на чисти положения и нищо не направиха !! мислителя не се сети и че смени единия си дефанзивен халф, че имаше кадрови проблеми преди мача и се наложи смяната на ЦЗ и че е нормално да се допуснат грешки ако играта бъде приета в собствената половина ..още повече, че не е това играта на Лудогорец!!! еми, честито, г-н Издънка!!! Единствено Петев е виновен за загубата поне според мен 

на човека му е хрумнало просто, че слован ще искат поне да изравнят и ще се хвърлят напред ...и понеже са с човек по-малко няма да могат да направят нищо срещу лудогорец, които на контри ще успеят да вкарат още 1-2 гола

демек глупака му с глупак рискува един спечелен мач ....за да се прави на велик мислител и тактик

-
- Контакти:
Гледах мача на Лудогорец с един приятел,техен фен.Казах му,че ще им мушнат калитарски гол и после Петев ще осере мача...Този е пълен нещастник,като Кольо Мастиката е,спечелени мачове може да ги загуби защото е едно бъзливо дупе,с 11 срещу 10 да се прибира да брани 0:1 какво повече да говоря,а Кольо смешника при 0:2 в Германия,85 минути,2 играча му искат смяна,бъзливото дупе докато се освести стана 1:2,мислел за продълженията....накрая се прибра наакан с 2 смени под мишница във Варна...Иначе ПСВ и Щутгарт са отбори от друга Галактика сравнени с такива прошляци като Слован,ПСВ и Щутгарт мачкат,газят и смазват 90 минути,НЯМА никакви илюзии,че срещу тях си тотален аутсайдер и щеш не щеш бъркаш бетона и с 11 отзад...но сега Ботев ще можем да ги видим със швабите,макар,че днешния Щутгарт е смешен в сравнения с тоя,който ние едва не елиминирахме,когато играхме с тях бяха ексшампиони на Германия и актуален бронзов медалист с Марио Гомез,Хитцлшпергер,Леман,Какау и още куп звезди в отбора си стигнал до титлата в Германия
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.