СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот moreto vn » 05 юни 2013 11:10

Голям Жоро Илиев!Как го препарира,вратарчето! :mrgreen: Отдавна трябваше да бъде викнат в националния.Само дано не е вярно това за Лудогорец. :x

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 юни 2013 11:57

cristely написа:
ralimavridov написа:Без Сталев и Радев е така...

Хак да му е на треньорчето. Сигурно пак се въртят мениджърските въртележки.

Мърко големия специалист е набутал доста свои резултата 7 набутани гола
ex Popeye

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 юни 2013 09:55

Старши треньорът на юношеския тим на Черно море Петко Делев успя да завърши с титла сезона, след като на два пъти остана със сребърните медали заедно с тима на Икономическия университет по-рано през годината. Тимът на Делев сътвори два обрата – на полуфинал и финал – в шампионата за юноши до 18 години, и се окичи със златото.

„Трудът е общ, на много хора, на колегата ми Георги Бакалов, трябва да спомена, че двете ни най-добри момчета Венелин Христов и Ангел Пейчинов цяла година тренираха с Икономическия университет в А група, и това явно им се отрази добре и на самочувствието, и на начина им на игра, и може би това е правилният път,“ коментира Делев за Гонг.

„Организационно мисля, че в клуба, докато се отделят средства за подрастващи, винаги ще има добри момчета. Не само във Варна. Този медал е един стимул и за треньорите във варненската школа. Трудът на треньорите, които работят с подрастващи е много тежък, който е много невидим, но много важен за баскетбола.“

Делев, вече свикнал да води млади таланти и да произвежда бъдещи баскетболни звезди, призна, че няма определена рецепта за успеха:„Имам си стил на работа, когато мога, го предавам. Нямам тайни и рецепти.“

„Много е трудно да се работи с тийнейджъри, трябва да си на моменти взискателен, на моменти – отстъпчив. Трябва да има баланс,“ добави той.

„Ние не бяхме фаворити в първенството. Само тези две момчета (Пейчинов и Христов) тренират по-сериозно, останалите дори не тренират всеки ден, и на мен ми бе ясно, че трудно ще вземем първенството. Но с течение на мачовете, и другите момчета – Шишков и Христо Петков – така че помощта бе там. Това, че не бяхме обременени да сме фаворити, ни повлия добре,“ обясни Делев за обратите в мачовете на Черно море срещу Овергаз и Балкан.

„Ако догодина има от тези играчи в мъжките отбори, например в А група, и според представянето им на Европейското първенство, това ще покаже на какво ниво е тази възраст,“ бе оценката на наставника.

А неговата гордост? „Всеки треньор, който работи с подрастващи, има едно желание – да види момчетата си в мъжки отбор. Като започнем от Тодор Стойков, сълзите ми текват, като се сетя как може би за последно вдигна онзи ден купата, и Божо Аврамов, и Николай Колев, много ни е хубаво на нас треньорите,“ завърши Петко Делев.
гонг. бг

Браво моряци ! Браво Шампиони !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 юни 2013 22:03

В най-интересния 1/8 финал от Републиканското първенство по футбол при родените през 1998 г Черно море разгроми кат гост връстниците си от Литекс с категоричното 4:0, съобщава официалният сайт на Черно море.

Въпреки че двубоят се игра на изкуствения терен в Ловеч – топреализаторът на варненци Валентин Йосков откри головата фиеста още в 12-ата минута след асистенция на Христо Илиев. Последваха няколко пропуска на гостите, но логичното се случи в 40-ата минута, когато Йосков се разписа за втори път във вратата на домакините.

Малко преди края Кристиян Събев след самостоятелен пробив и Христо Росенов след ъглов удар довършиха ловчанлии. Щастливият наставник на Черно море Калоян Георгиев заяви пред клубния сайт , че изключително доволен от представянето на своите възпитаници.

След очертаващия се протоколен реванш – тази неделя от 18 ч в морската столица, той се надява момчетата му да стигнат до призовите места в шампионата на тази възраст.

гонг.бг

Браво Моряциииии !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 14 юни 2013 19:29

Драги читатели, любители на варненския футбол.Повода, по който ви викам е една анкета, която съм ви изготвил..Резултатите от нея ще са много важни затова нека вашите отговори бъдат акуратни и сериозни.

Въпрос първи.На кой варненски отбор симпатизирате?
1.Спартак
2.Черно море
3.Не гледам бг футбол
Въпрос втори.Трябва ли да се построи стадион Варна, ако "Да" къде, ако "Не" защо?

Въпрос трети.Ще го има ли и тази година Спартак?

Въпрос четвърти.Ще успее ли Гонзо да направи чудото и да класира маряците в първата 5-ца?

Въпрос пети.Трябва ли Инжистрой да се махне от управлението на Спартак, като предаде собствеността върху друго лице?

Въпрос шести.Подкрепяте ли действията на ТИМ-аджийте по отношение управлението на Черно море?

Въпрос седми.Какво е вашето мнение за новия формат на българското първенство?

Въпрос осми.Колко далеч очаквате да стигнат родните отбори в европейските клубни турнири?

Въпрос девети.Определете с една дума представянето на националния отбор?

Ще се радвам да отговорите поне на една част от въпросите. :)

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 юни 2013 19:51

Не знам дали е тук мястото на такава анкета с толкова въпроси за съгражданите, но ще опитам да отговоря.

Въпрос първи.На кой варненски отбор симпатизирате?
1.Черно море - ДА
2.спартак - НЕ
3.Не гледам бг футбол
Въпрос втори.Трябва ли да се построи стадион Варна, ако "Да" къде, ако "Не" защо? -Естествено, че трябва. точно където си беше.

Въпрос трети.Ще го има ли и тази година Спартак? - Нямам представа, въобще не ме интересува.

Въпрос четвърти.Ще успее ли Гонзо да направи чудото и да класира маряците в първата 5-ца? - Аз съм оптимист и със сигурност се надявам да влезем в първата седмица.

Въпрос пети.Трябва ли Инжистрой да се махне от управлението на Спартак, като предаде собствеността върху друго лице? - Не ме интересува.

Въпрос шести.Подкрепяте ли действията на ТИМ-аджийте по отношение управлението на Черно море? - Отделни действия да. Доста от бездействията не.

Въпрос седми.Какво е вашето мнение за новия формат на българското първенство? - Позитивно, според мен трябва да останат десет отбора и да играят четири пъти.

Въпрос осми.Колко далеч очаквате да стигнат родните отбори в европейските клубни турнири? - Тук съм песимист за всичките ни участници.

Въпрос девети.Определете с една дума представянето на националния отбор? - Пълна промяна.

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 14 юни 2013 20:27

досетих се че не й е тук мястото на анкетата, затова я преместих
gong/viewtopic.php?f=34&t=138665

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 юни 2013 18:38

Изображение

Програма на турнира за Купата на конфедерациите 2013:

15 юни - 22:00 ч. - Бразилия - Япония 3-0 http://sport.bnt.bg/index.php/futbol/ku ... -na-starta
16 юни - 01:00 ч. - Мексико - Италия
17 юни - 01:00 ч. - Испания - Уругвай
22:00 ч. - Таити - Нигерия
19 юни - 22:00 ч. - Бразилия - Мексико
01:00 ч. - Италия - Япония
20 юни - 22:00 ч. - Испания - Таити
21 юни - 17:10.ч. - Италия - Бразилия
01:00 ч. - Нигерия - Уругвай
23 юни - 22:00 ч. - Нигерия - Испания
26 юни - 22:00 ч. - Полуфинал
27 юни - 22:00 ч. - Полуфинал
30 юни - 19:00 ч. - Мач за бронзовите медали
1 юли - 01:00 ч. - Финал

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 юни 2013 18:41

Колеги мнението ви за турнира? :mrgreen:

Гледах вчера бразилците с Япония, въобще не ми харесаха игрово. Същото мога да кажа и за играта им с Англия и Франция.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 юни 2013 18:52

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”