гарфилд написа:И аз се изкефих максимално.С един колега днес си говорихме,че куците коне трябва да паднат и те паднаха.
Надиграни и победени по най-жалкия и жесток начин,именно едно от главните им оръжия,дузпичките.
Винаги съм се чудил защо феновете на Левски се самоназоваха "отбор на народа".Вече ми е ясно.Поради факта,че целокупният български народ мрази отбора от Подуене и левскарщината.От вчера насам прочетох страшно много щастливи коментари на хора радващи се от победата на Берое във финала за КБ.Всички я приемат като победа на доброто над злото,а не просто като един футболен мач.И така е с всички нормални фенове,когато отбори независимо дали български или чужди играят срещу сините от покрайнините на София.Най доброто е че загубиха с дузпи.Отбор на когото нарицателното име е ФК Дузпа да загуби с дузпи.Елемент многократно трениран през годините по време на официални мачове,да загуби официален мач с дузпи.
Това е съдбата.Наказва винаги в най подходящият момент,по най подходящият начин.Очаквам загуба в София и от Лудогорец.Съдбата трябва да се подиграе за пореден път с отбора на властите.Те са наистина сами/единствено ръка за ръка с властите/срещу всички нормални хора.И затова се получава така.Ако се изчистят от "другите начини",съдбата може и да стане по благосклонна.Но не и сега.