1.Паломино
2.Александров/нашия/
3.Георги Илиев
Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно море
1. Паломино
2. Камазола
3. Божилов
2. Камазола
3. Божилов
1. Паломино
2. Жоро Илиев
3. Камазола
2. Жоро Илиев
3. Камазола
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
1. Паломино;
2. Жоро Божилов;
3. Всички останали.
2. Жоро Божилов;
3. Всички останали.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
1.Паломино- с основна заслуга и за 2-та гола
2.Жоро Илиев-гол и както винаги се бореше на макс
3.Капитанов-отново показа хладнокръвие пред гола,а е само на 19
2.Жоро Илиев-гол и както винаги се бореше на макс
3.Капитанов-отново показа хладнокръвие пред гола,а е само на 19
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
- Контакти:
1.Паломино - безспорния номер 1,асистира и изработи и двата гола.
2.Жоро Божилов - най-дейния на терена,всяка топка обработи,много се стара.
3.Илиян Капитанов - освен поредния вече гол имаше много добри отигравания,чудесно е,че се налага в отбора така решително.От времето на Жоро Илиев не сме имали момче от школата,който на 19 да играе така и да вкарва голове редовно,така,че-смело напред,а след време-отрпед на мястото на Паломино,където мисля,че е най-точната позиция за Илиян.2-та му гола вкарани с хладнокръвие и след отлично пласиране и усет към ситуациите - това е талант или го има,или го няма.
3.Илиян Капитанов - освен поредния вече гол имаше много добри отигравания,чудесно е,че се налага в отбора така решително.От времето на Жоро Илиев не сме имали момче от школата,който на 19 да играе така и да вкарва голове редовно,така,че-смело напред,а след време-отрпед на мястото на Паломино,където мисля,че е най-точната позиция за Илиян.2-та му гола вкарани с хладнокръвие и след отлично пласиране и усет към ситуациите - това е талант или го има,или го няма.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
1. Паломино - ясно защо
2. Капитанов - за ефективността
3. И. Янев - хареса ми
Жоровците, Камазола и Дончо не мога да ги подредя, защото имаха много силни изяви и моменти в които направо изчезваха. Жоро Илиев имаше доста брак, но пък беше най-деен на терена. Божилов свърши доста черна работа, но страхът му да шутира в изгодна ситуация (края на първото полувреме) показва, че още няма нужното самочувствие. Камазола направи великолепен пробив в края, точно действаше, но ми се ще да е по-активен в изнасянето на топката и да помага повече на Жоровците. Дончо се справи добре и доста ги тормозеше. Няколко несериозни лигави отигравания обаче ме подразниха. За защитата и Илко нищо не казвам, няма смисъл.
Ако може да отбележа разочарованието Ратников... Генов трябва да разбере, че дуета Ратников - Божилов е възможно най-неработещото решение.
2. Капитанов - за ефективността
3. И. Янев - хареса ми
Жоровците, Камазола и Дончо не мога да ги подредя, защото имаха много силни изяви и моменти в които направо изчезваха. Жоро Илиев имаше доста брак, но пък беше най-деен на терена. Божилов свърши доста черна работа, но страхът му да шутира в изгодна ситуация (края на първото полувреме) показва, че още няма нужното самочувствие. Камазола направи великолепен пробив в края, точно действаше, но ми се ще да е по-активен в изнасянето на топката и да помага повече на Жоровците. Дончо се справи добре и доста ги тормозеше. Няколко несериозни лигави отигравания обаче ме подразниха. За защитата и Илко нищо не казвам, няма смисъл.
Ако може да отбележа разочарованието Ратников... Генов трябва да разбере, че дуета Ратников - Божилов е възможно най-неработещото решение.
ShooterMan написа:1.Паломино - безспорния номер 1,асистира и изработи и двата гола.
Подкрепям напълно! Паломино просто не спирам да му се радвам със всеки изминал мач, как само размина защитниците на Миньоро за двата гола, просто уникат, дано продължава така!
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
1. Паломино
2. Божилов
3. Г. Илиев
2. Божилов
3. Г. Илиев
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
!. Паломино;
2. Камазола;
3. А. Александров.
2. Камазола;
3. А. Александров.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/