20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот Alex » 20 сеп 2010 20:42

Дузпа няма, което не рпави Ники Йорданов корумпиран и всичките Ви конспирации верни. бахти болните мозъци. (Много ясно, че Дарко е играл с топката преди Пиргов, еми, нали той си повежда топката - няма начин той да не е играл пръв :lol: важното е, че Пиргов първо избива топката и после събаря играча - аналог на шпагат от защитник например)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 20:43

rosen_1914 написа:Сега гледах 3-4 пъти дузпата. Вече съм на 101% че такава има. Пиргов протяга ръце, Тасевски стига до топката и тогава пиргов закача крака му и след това топката. Вижте повторението в спорт 1 няколко пъти и ми говорете, че не е дузпа :!:

Добре де...айде ти поне ми кажи как Пиргов първо ще закачи Тасевски, а после топката, след като топката е пред нападателя и се движи стабилно напред... не разбираш ли, че ако става това, което твърдиш Пиргов няма как да стигне топката защото тя ще го е подминала, а той се движи точно в обратната посока!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Изхвърлете Николай Йорданов

Мнениеот noi » 20 сеп 2010 20:44

Ти сега последно от Пирин ли си или от Левски :mrgreen: Или от давата едновременно :mrgreen: Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна![/quote]

Морски от Пирин съм, но не ми харесва когато някой плаче от съдята без основание. Като се има в предвид, че в последните 3-4 години съдийте доста често ви подкрепят, не мисля че трябва толкова да скачате на съдиите.
П. С. По между другото Черно море ми бяха мн симпатичен отбор до момента в който не започнаха да ги подкрепят съдиите и да играят мн грубо. Някой ще каже, че играете твърдо, а не грубо, но за мен сте груб отбор. Все пак ви желая успех.

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 20 сеп 2010 20:47

vaskonti, понеже имам чувството, че си малоумен ще ти го обясня като на малоумен.
Тасевски посяга за топката, която е близо до краката му, и в крайна сметка я стига. Пиргов със закъсняла намеса вместо топката отнася крака му, защото повярвай ми, десния крак на Дарко Тасевски е на поне 10 сантиметра по-близо до ръката на Пиргов, отколкото топката. Това може да видиш на повторението. Аз се съмнявам да си го гледал, ти си толкова чорбар, че сигурно и небето ти изглежда червено.
Гледай повторението бе, гледай го внимателно.
Даже баща ми, дето е чорбар като тебе го гледахме заедно и каза, че си е дузпа отвсякъде.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 20:47

noi написа:Ти сега последно от Пирин ли си или от Левски :mrgreen: Или от давата едновременно :mrgreen: Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна!

Морски от Пирин съм, но не ми харесва когато някой плаче от съдята без основание. Като се има в предвид, че в последните 3-4 години съдийте доста често ви подкрепят, не мисля че трябва толкова да скачате на съдиите.
П. С. По между другото Черно море ми бяха мн симпатичен отбор до момента в който не започнаха да ги подкрепят съдиите и да играят мн грубо. Някой ще каже, че играете твърдо, а не грубо, но за мен сте груб отбор. Все пак ви желая успех.[/quote]

Гледай видео репортажите на последните 6-7 мача Черно Море-Левски... И преброй дузпите ....Ще видиш, че наброяват 5-6 в полза на Левски и нито една за ЧМ

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 сеп 2010 20:48

vaskonti написа:
rosen_1914 написа:Сега гледах 3-4 пъти дузпата. Вече съм на 101% че такава има. Пиргов протяга ръце, Тасевски стига до топката и тогава пиргов закача крака му и след това топката. Вижте повторението в спорт 1 няколко пъти и ми говорете, че не е дузпа :!:

Добре де...айде ти поне ми кажи как Пиргов първо ще закачи Тасевски, а после топката, след като топката е пред нападателя и се движи стабилно напред... не разбираш ли, че ако става това, което твърдиш Пиргов няма как да стигне топката защото тя ще го е подминала, а той се движи точно в обратната посока!

Топката се удря в Пиргов, бе, гледайте малко, топката го удря в главата, а той с ръцете сваля Дарко...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 20 сеп 2010 20:51

thehellriser написа:
noi написа:Ти сега последно от Пирин ли си или от Левски :mrgreen: Или от давата едновременно :mrgreen: Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна!

П. С. По между другото Черно море ми бяха мн симпатичен отбор до момента в който не започнаха да ги подкрепят съдиите и да играят мн грубо. Някой ще каже, че играете твърдо, а не грубо, но за мен сте груб отбор. Все пак ви желая успех.

Гледай видео репортажите на последните 6-7 мача Черно Море-Левски... И преброй дузпите ....Ще видиш, че наброяват 5-6 в полза на Левски и нито една за ЧМ[/quote]

Добре, за дузпите разбрахме. Защо нищо не казвате за червените картони, които се спестяват на вашия отбор. В последно време се забелязва същата тенденция и при Локо Сф - на Св. Дяков в последните два мача му спестиха по два червени картона. Случайно или не това са отбори, които имат представители в Изпълкома, пред когото се отчита Съдийската комисия. Случайност може би.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 20:52

LUBOLSFC написа:аве видех че има два фенклуба на ЛЕВСКИ във Варна,значи наистина има повече левскари ;)

Желязна логика :mrgreen: Необорима просто... Те и Литекс имат фен клуб във Варна, е и?
И няколко моряка, които учим в София ще си правим евентуално знаме и фракция- и това значи ли, че ще сме повече от левскарите :mrgreen: Що за безумие?

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот ZelenOtbor » 20 сеп 2010 20:53

Просто ми писна вече с тез дузпи-музпи и т.н. Мога да кажа обаче, че отбора не беше играл по този начин от много време. Направо ми напълниха душата как се хвърлиха в мача. Жорката, Божилов и Сашо Шерифа бяха над всички. Добър мач на Сержиньо Грийн.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 сеп 2010 20:54

Chivas написа:
blue avalanche написа:
Chivas написа:Драги приятели, трябва или да носиш турско сини очила или да не разбираш грам от футбол, за да кажеш, че в тази ситуация има дузпа. Кристално ясно е, че Пиргов избива топката първо и след това Тасевски се строполява`на земята. Не 100%, а 10000000000000% дузпа няма. Ясно е, че левски ще бъде бутан с всички възможни средства до шампионската титла, но много скоро цяла България ще намрази този "отбор" именно заради това.
Левскари, бъдете поне веднъж мъже и си признайте, че пак ви подпряха и дузпа нямаше.

МАФИЯ!

Значи Пиргов може да избие топката и след това,ако иска да нокаутира Тасевски-дузпа няма!Правилно ли съм те разбрал Левскимразецо?

Приятел, ти или от футбол грам не разбираш или се правиш на луд. Кой е бил нокаутиран в ситуацията? Топката е избита и след това в засилката си и невероятното си желание да падне Ташевски се сгромолясва.. Топката е избита, след което има съприкосновение, но няма топка, няма опасност за вратата. Явно гледаш футбол, но само мачовете на любимия си отбор и не си научил още истинските правила, които важат по целия останал свят.

"Топката е избита, след което има съприкосновение, но няма топка, няма опасност за вратата."
Значи:няма топка,няма опасност,значи нарушението не е дузпа!Виждам,че си на ти с "истинските правила"!Развесели ме! :) :) :)
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”