Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Илиан взима Исмаил Иса ,Бенгюзов и Меди Фенуш
gogo208 написа:Илиан взима Исмаил Иса ,Бенгюзов и Меди Фенуш
сигурен ли си? защо така мислиш за първите двама?

прочети в гонг бг аз знам за крило от чужбина и още един най вероятно българин
Пожелавам на Илиян той да е човека който ще изведе отбора за първия мач на новия градски стадион.Обещаха му го да се случи 2007 но айде да не издребняваме за някакви си 10-15 години.
-
- Контакти:
Каквото и да вземем от Верея, грешка няма
така като гледам Фенуш и Бенгюзов им бяха основни играчи, аз съм доволен. Бен Джемиа, Керкар и Елиаш са също интересни играчи.

Направо да закриват Верея и да им анулират резултатите. Имат един ден до края на полусезона - така разсъждаваха преди две години говната в бефесето. Анатема! Пак повтарям - Верея е дублиращият отбор на Берое и ще играе за тях в шестицата. А Берое за кого...?
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Направо да закриват Верея и да им анулират резултатите. Имат един ден до края на полусезона - така разсъждаваха преди две години говната в бефесето. Анатема! Пак повтарям - Верея е дублиращият отбор на Берое и ще играе за тях в шестицата. А Берое за кого...?
За едното тире разбира се, всичко е измислено, общо взето Г.Г. добре си е направил сметките.
NOMER14 написа:Направо да закриват Верея и да им анулират резултатите. Имат един ден до края на полусезона - така разсъждаваха преди две години говната в бефесето. Анатема! Пак повтарям - Верея е дублиращият отбор на Берое и ще играе за тях в шестицата. А Берое за кого...?
Миналата година за да не бъде толкова фрапиращо вкарването на един новосъздаден отбор направо в елитната група и обръщането на цялото първенство с краката нагоре заради него , вкараха административно още 3 отбора в така наречената ППЛ - Верея , Нефтохимик и Локомотив ГО . След като нещата се позамазаха , тия 3 отбора станаха излишни и парите за тях ( чрез обществени поръчки ) бяха спрени . Нефтохимик и Локомотив ГО , отпаднаха още миналата година , но Верея продължи НА ИНАТ и дори беше на косъм да играе в Европа . По този начин явно не може да продължава безкрайно и очевидно Верея беше до тук . Преди няколко дни Боби Михайлов призна , че е сменил формата на първенството за да могат някои отбори да влезат направо в елитната група , но спомена името на само 1 от тях , че трябва да издигне кандидатурата му за нов мандат в знак на благодарност - на тоя отбор , заради което беше направено всичко това .
sicilianecat написа:NOMER14 написа:Направо да закриват Верея и да им анулират резултатите. Имат един ден до края на полусезона - така разсъждаваха преди две години говната в бефесето. Анатема! Пак повтарям - Верея е дублиращият отбор на Берое и ще играе за тях в шестицата. А Берое за кого...?
За едното тире разбира се, всичко е измислено, общо взето Г.Г. добре си е направил сметките.
Общо взето всичко знаеш

Във форума на ЧМ , вероятно вички се познавате . Имам един въпрос . Някой виждал ли го този сицилянец на живо и що за човек е?
-
- Контакти:
gihuelo написа:sicilianecat написа:NOMER14 написа:Направо да закриват Верея и да им анулират резултатите. Имат един ден до края на полусезона - така разсъждаваха преди две години говната в бефесето. Анатема! Пак повтарям - Верея е дублиращият отбор на Берое и ще играе за тях в шестицата. А Берое за кого...?
Общо взето всичко знаешЗнаеш кой фен съветва Луканов за селекцията....Знаеш ,че Будинов е подписал с ЧМ.....Знаеш ,че Гонзо подписва до часове с Локо(ПД) ...Знаеш,че Верея играе за Берое ....а двата отбора за ЦСКА....Знаеш ,че ГГ ви праща всеки мач съдии за да паднете ,защото сте заплаха за първото място. Абе много си осведомен
![]()
Във форума на ЧМ , вероятно вички се познавате . Имам един въпрос . Някой виждал ли го този сицилянец на живо и що за човек е?
Теб пък даже и във форума на Литекс не ти четат простотиите и за това често влизаш да пишеш тук. А за мача Берое тире тире, аз го казах още след разгормната им загуба над Септември, че следващият кръг яко ще полегнат на ловешките другари, ако искаш питай фен номер 1 на Берое - Сандьо колко пъту му казах да не изпада в делирум от разгрома над микренския сателит.