Георги Божилов с шанс да играе срещу Англия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Георги Божилов с шанс да играе срещу Англия

Мнениеот Mourinio » 29 авг 2011 11:41

ShooterMan написа:Тунчев и на куц крак ще е по-добър от Бодуров,Русия и футболния идиот Коце Стоянов и там останалите дето са се наредили за трансфер и получават повиквателните си не от Матеус,а от Лъчезар Танев :!:

Това селянче Коце Стоянов как ме дразни, помисли се за голямата звезда, ренде номер 1 в момента, наследникът на Георги Марков :lol: а Русият - малоумник, какво да го коментирам, другия смешен национал, в Беларус си го направих кралски шут, те и в Кипър още му се забавляват като си пускат запис от мача :mrgreen: знаем кой му е мениджър, това е най-важното...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 авг 2011 11:45

На Супер Коце мениджър му е Йордан Лечков. Също и на бързоногото крило Стоянов, който е дълбока резерва във втора руска дивизия.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 11:53

А заради плешивата тиква си замина Бербатов,или поне беше главния от многото виновници.Явно вуйчовото ще се справи по-добре,не знам,знам само,че не искам да го гледам как "гали" топката "интелигентно" :mrgreen: .Коцето пък де да беше Георги Марков,де такъв късмет :lol: .За чакащите трансфери Бодуров,Благойчо...кво да говорим,то срамна работа,макар,че на всеобщия фон Джийзъса не е чак толкова зле де особено ако го сравним с черната "перла" Маркос Маркиньос...Относно Русия - той е явно най-големия връзкар,но ако погледнете головете на авроанонимката Шамрок Роувърс с които унижиха Партизан ще разберете,че един от големите виновници Партизан да е идиота на Европа е именно Русичкия Иван.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 авг 2011 11:57

Русия беше изваден от състава на Алания, като дори не го пратиха да тренира с юношите, ами направо си го изритаха. Без нито един официален мач от месеци, но титуляр в националния отбор. И хоп -- трансферче в Партизан.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 11:59

yavorescu написа:Русия беше изваден от състава на Алания, като дори не го пратиха да тренира с юношите, ами направо си го изритаха. Без нито един официален мач от месеци, но титуляр в националния отбор. И хоп -- трансферче в Партизан.

А Вуйчовото е носача на водата в Алания и подава вестниците от пистата...резерва в отбор от руската Втора лига...явно за разлика от Русия много добре подава вестниците и носи водата щом не са го изгонили още :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 29 авг 2011 12:03

Ако свалите малко пристрастията ще е добре...
За мен Александър Александров трябва да е в този отбор (на мястото на Коце Стоянов), Гаджев също има място (Сърмов - не).
Но в крайна сметка много малко хора вече чувстват тоя национален отбор като свой...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 12:06

Чета,че Спас Делев след 2-3 екскурзии с Национала и запоя в Беларус е на път да си уреди мечтания трансфер в колоса ИМАНЮРДУ от Анадола.Да пукна ако този отбор съм го чувал някога,макар,че се интересувам от футбол и съм чувал поне кажи-речи всички турски отбори.Е,айде,след като са го трансферирали и него поне да свърши цирка с викането му :lol:
Смешници сте пълни . Отидете на стадиона и ги подгрепете...затова ни пропада футбола ,вижте се само разбирачи.

Ти ти ти си смешния.Пропаднахме защото подкрепяхме тези идиоти там вкл. и немеца Матеус(аз съм в това число,дадах му кредит на доверие).Но край.Истината е,че докато Перуките управляват и Гуардиола да дойде с Мауриньо в дует ще сме същите палячовци.НИКАКВА подкрепа за отбора на БФС,дори смятам да подкрепям всеки негов съперник макар и виртуално,дано англичаните пребият от бой циркаджиите на БФС дето станаха 50-ти там,вече са на нивото на Малта

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 29 авг 2011 12:08

ShooterMan написа:Чета,че Спас Делев след 2-3 екскурзии с Национала и запоя в Беларус е на път да си уреди мечтания трансфер в колоса ИМАНЮРДУ от Анадола.Да пукна ако този отбор съм го чувал някога,макар,че се интересувам от футбол и съм чувал поне кажи-речи всички турски отбори.Е,айде,след като са го трансферирали и него поне да свърши цирка с викането му :lol:
Смешници сте пълни . Отидете на стадиона и ги подгрепете...затова ни пропада футбола ,вижте се само разбирачи.

Ти ти ти си смешния.Пропаднахме защото подкрепяхме тези идиоти там вкл. и немеца Матеус(аз съм в това число,дадах му кредит на доверие).Но край.Истината е,че докато Перуките управляват и Гуардиола да дойде с Мауриньо в дует ще сме същите палячовци.НИКАКВА подкрепа за отбора на БФС,дори смятам да подкрепям всеки негов съперник макар и виртуално,дано англичаните пребият от бой циркаджиите на БФС дето станаха 50-ти там,вече са на нивото на Малта

Чавдар Янков го няма всичко може да се случи ;)
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 29 авг 2011 12:09

Сърмов в националния :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: Матеус съвсем се е побъркал,ама съвсем :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 12:15

WARrior написа:Сърмов в националния :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: Матеус съвсем се е побъркал,ама съвсем :lol:

Сърмов е от квотата на Танев.Започвам да мисля,че Матеус има клауза в договора си от 22 играчи 11 да му ги избира Танев след консултация с Данчев :lol:

Върни се в “Черно море”