Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 00:20

Първо трябва да видим какво ще стане в понеделник срещу Славия и тогава да коментираме. Иначе Морето са ясни - едва ли ще играят нещо различно от пародията на футбол, която обикновено прилагат срещу нас. Въпросът е дали ние ще успеем да се справим с тяхното блъскане и ритане из бабунките на Тича.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 авг 2011 00:22

ShooterMan написа:Преди поведението на Гонзо на пейката ме изнервяше - сега чакам се нетърпение да се посмея с подчовешките му изпълнения.Вярно,че е Осмокласник,но приравнява поведението си до нивото на нисшите примати-пак ще подскача,реве и чеше под мишниците като хвърли сакото :lol: .Е,те са си виновни.Нали им е легенда,та Батков да им угоди им го назначи да му се радват :lol: .Като цяло обаче го мисля за зловреден - в момента съсипва с некъдърието си поне 5-6 млади обещаващи български играчи.Дано устиска като треньор до идната събота,ние ще го уволним :lol: .Абе те щото им е легенда не му подвикват,но искате ли да бъдем услужливи колеги?Като ги бием да почнем да му викаме ОСТАВКА ние на Гонзо самолета :lol:

Ще отида още в 5 часа пред стадиона , за да може да вляза първи и да седна на първия ред и да му набия 1 як чумбер на осмокласната чутура
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:26

L_Messi написа:Първо трябва да видим какво ще стане в понеделник срещу Славия и тогава да коментираме. Иначе Морето са ясни - едва ли ще играят нещо различно от пародията на футбол, която обикновено прилагат срещу нас. Въпросът е дали ние ще успеем да се справим с тяхното блъскане и ритане из бабунките на Тича.

Виждал ли си скоро Тича :?: Да не излезе,че теренът ни е по-равен от този на Герена,а тревата - в пъти по-добра :?: .Голословни повтарачи на заучени фразички са ми много приятни

как ти се струва тревата на Тича от днес :idea:
Изображение
Изображение
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 авг 2011 00:28

727150 написа::mrgreen:
L_Messi написа:Първо трябва да видим какво ще стане в понеделник срещу Славия и тогава да коментираме. Иначе Морето са ясни - едва ли ще играят нещо различно от пародията на футбол, която обикновено прилагат срещу нас. Въпросът е дали ние ще успеем да се справим с тяхното блъскане и ритане из бабунките на Тича.

На бабуните на Тича титуляр трябва да бъде техният безценен кадър Д.Димов,за който сме заплатили умопомрачителна трансферна сума,и който показа в Търнава най-доброто от това на което са го научили на морето.

ти ли си платил бе , платил си си тревата за пасане само :!: ай не мъ ядосвай да не дойда с базуката на мача
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:29

Изображение
Изображение

Теренът е достатъчно добър,за да разгърнете огромния си игрови потенциал :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:32

В интерес на истината от вашия евроотбор притеснения ми донася единствено Димов,който е боец по дух и като му сложиш малко реваншизъм :idea: ....далеч повече искам да излезе онова момченце дето вече няма плитки и невероятния Йовов :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 00:33

ShooterMan написа:

Виждал ли си скоро Тича :?: Да не излезе,че теренът ни е по-равен от този на Герена,а тревата - в пъти по-добра :?: .Голословни повтарачи на заучени фразички са ми много приятни

как ти се струва тревата на Тича от днес :idea:
Изображение
Изображение

Брей, то и трева имало, но това е нормално, все пак е лято де. А иначе, че е криво и неравно се вижда с просто око.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 07 авг 2011 00:34

South_Park написа:
727150 написа::mrgreen:

На бабуните на Тича титуляр трябва да бъде техният безценен кадър Д.Димов,за който сме заплатили умопомрачителна трансферна сума,и който показа в Търнава най-доброто от това на което са го научили на морето.

ти ли си платил бе , платил си си тревата за пасане само :!: ай не мъ ядосвай да не дойда с базуката на мача

О.к.,няма проблем,мен ако ме беше страх от черноморски дракон,акула,медуза и т.н. нямаше да влизам в морето.
Последна промяна от 727150 на 07 авг 2011 00:43, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 00:35

И как видя кривото и неравното :lol: :lol: :lol: .....Е,вие наистина сте много нахални.Има трева...сега да не ме заплашвате,че след вас няма да остане и стръкче :mrgreen: .Не знам каква е тази истерия за люцерна :o

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 00:42

ShooterMan написа:И как видя кривото и неравното :lol: :lol: :lol: .....Е,вие наистина сте много нахални.Има трева...сега да не ме заплашвате,че след вас няма да остане и стръкче :mrgreen: .Не знам каква е тази истерия за люцерна :o

Е, чак пък истерия... Ама това да видиш толкова много трева по терена на Тича си е събитие. Пази си ги тия снимки.

Върни се в “Черно море”