Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:
все така да продължава...![]()
![]()
![]()
левски няма да им чакам мача, не са чак толкова важни къде ще са
Mourinio написа:Днес Меридиан Мач умишлено или не, бяха пропуснали временното класиране след 1-ви кръгсамо резултатите и предстоящите мачове от следващия кръг, хич не им се харесва, усещам аз
а бъдете сигурни, че винаги след първия кръг са слагали класирането
дано още 29 кръг се запази така както е в момента
ShooterMan написа:Ако удържим моята мечта,да направим 12 точки от 4 мача и да излезем в паузата като безапелационен лидер ви казвам,че можем да помечтаем за медалчета този сезон.И мисля,че това трябва да е целта,все пак догодина искаме трофей-титла,купа,а това става след като си стъпил здраво там в челото.Старта трябва да е с мръсна газ,обяснявал съм ви защо,есента трябва да я завършим в 3-ката,защо не и есенен шампион или вице...но там,окопани здраво,толкова,че пролетта като почнат Гигов организациите просто да не могат да ни мръднат и с топ от там.В далееееечна стратегия относно сезона това би бил железния ни коз,защото напролет освен всичкото Гигов,Локо Пд и Славия,отборите,които ми се струват кандидатите за медала(бронзовия)+евентуално Литекс(струва ми се,че изпадат в дупка и ако УЕФА провала с Динамо е тежък...) ни гостуват.Есента му е майката,есента,после е невъзможно,дори да сме много добри на терена ни намират цаката извън него.
ogrizko написа:ShooterMan написа:
абе кога ще разчертаеш някакъв план за новия сезон за 3 място или защо не 1 място... да има с какво да се зарибяваме, ще е по-интересно да има някакъв план![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта