Ремонт на "Тича" няма да има !!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!

Мнениеот Jord » 11 юни 2011 20:03

fraport написа:МЕН МЕ ПРИТЕСНЯВА ДРУГО ВСЕ ОЩЕ НЯМА РАЗРАБОТЕН ПЛАН ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА СТАДИОН ТИЧА САМО ПРИКАЗКИ. ЗАЩО СЛЕД КАТО ИМА ЖЕЛАНИЕ И УЖ САМО СЕ ЧАКА ДА СЕ ДАДЕ СТАДИОНА НЯМА ИЗГОТВЕН ПЛАН , ГРАФИКА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ .........АМИ АКО ТОВА БУКВАЛНО СТАНЕ УТРЕ ....КАКВО ПРАВИМ ?

Има изготвен проект за реконструкция на стадион "Тича", който дори е изпратен до УЕФА. Засега обаче нарочно не е показван пред медиите, за да не увисне, както стадион "Варна". Тимаджийте вече внимават с обещанията. Изчаква се влизането в сила на готвената концесия и евентуално средствата за ремонт, които ще отпусне европейската централа. Именно те са от жизненоважно значение за проекта. Без тях, дори от областна управа да дадат стадиона на концесия, то ремонтът няма да бъде толкова мащабен.

А иначе стадион "Младост" е готов от октомври, но се чака акт 16 (вече може и да е получен). Несериозно е обаче да се говори, че можем да домакинстваме на него. Да, теренът е перфектен, в пъти по-добър от "Тича", но само толкова. Точния капацитет на трибуната със седалките е 1200 места. Стадионът ще се използва за мачове и тренировки на ДЮШ на Черно море, а първия отбор само ще тренира на него.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 юни 2011 20:31

Jord написа:Има изготвен проект за реконструкция на стадион "Тича", който дори е изпратен до УЕФА. Засега обаче нарочно не е показван пред медиите, за да не увисне, както стадион "Варна". Тимаджийте вече внимават с обещанията. Изчаква се влизането в сила на готвената концесия и евентуално средствата за ремонт, които ще отпусне европейската централа. Именно те са от жизненоважно значение за проекта. Без тях, дори от областна управа да дадат стадиона на концесия, то ремонтът няма да бъде толкова мащабен.

Звучи напълно логично. Ако УЕФА даде твърде малък процент от инвестицията, няма как те да извадят останалото, защото бизнеса им като цяло не върви, а никой нормален човек не би хвърлил пари на вятъра. Не бързат с медийните изяви, защото лесно може да стане още едно фиаско, предвид обстоятелствата. Въпросът ми е само един: как може средностатистическия фен да бъде сигурен, че любезно предоставената от теб информация е вярна? Склонен съм да вярвам, защото има смисъл, но какво пречи да се осветлят привържениците чрез официалния сайт?
А иначе стадион "Младост" е готов от октомври, но се чака акт 16 (вече може и да е получен). Несериозно е обаче да се говори, че можем да домакинстваме на него. Да, теренът е перфектен, в пъти по-добър от "Тича", но само толкова. Точния капацитет на трибуната със седалките е 1200 места. Стадионът ще се използва за мачове и тренировки на ДЮШ на Черно море, а първия отбор само ще тренира на него.

Също напълно адекватно. На мен даже 1200 ми изглежда оптимистично, но признавам, че не съм броил седалките. Съоръжението е супер точно за това, за което е планирано да се използва. Може даже се дава под наем на новия отбор Феникси в окръжната група, не знам къде играят в момента (Балкан ритат в Аспарухово и не искат да се местят).

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 11 юни 2011 22:43

yavorescu написа:
Jord написа:Има изготвен проект за реконструкция на стадион "Тича", който дори е изпратен до УЕФА. Засега обаче нарочно не е показван пред медиите, за да не увисне, както стадион "Варна". Тимаджийте вече внимават с обещанията. Изчаква се влизането в сила на готвената концесия и евентуално средствата за ремонт, които ще отпусне европейската централа. Именно те са от жизненоважно значение за проекта. Без тях, дори от областна управа да дадат стадиона на концесия, то ремонтът няма да бъде толкова мащабен.

Звучи напълно логично. Ако УЕФА даде твърде малък процент от инвестицията, няма как те да извадят останалото, защото бизнеса им като цяло не върви, а никой нормален човек не би хвърлил пари на вятъра. Не бързат с медийните изяви, защото лесно може да стане още едно фиаско, предвид обстоятелствата. Въпросът ми е само един: как може средностатистическия фен да бъде сигурен, че любезно предоставената от теб информация е вярна? Склонен съм да вярвам, защото има смисъл, но какво пречи да се осветлят привържениците чрез официалния сайт?

Няма как средностатистическия фен да бъде сигурен, че информацията предоставена от мен е вярна. Всеки фен го вълнува какво ще става с "Тича", за това просто споделям какво знам. Никой не е длъжен да вярва. Но и аз съм средностатистически фен, не съм от ръководството :mrgreen:. Просто имам приятели, които са много близо до клуба. На практика и аз не мога да бъда сигурен в това, което съм написал. Просто споделям какво са ми казали хора, на които имам доверие.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 12 юни 2011 01:16

Не знам за вас но мен лично ме е срам от този стадион заради него получаваме такива квалификации като '' селяни '' ....... не отива на Варна този стадион трябват много спешни мерки може би си мисля ,че трябва някакъв инициативен комитет за ремонт на съоръжението където фирми , граждани да помагат кой с каквото може с цел придобиването му в по нормален вид .............. аз лично безвъзмезно съм готов да помогна за това , може да е с малко , например 40-50 лв но поне ще знам че съм направил нещо за любимия си отбор

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 юни 2011 01:17

Jord написа:Няма как средностатистическия фен да бъде сигурен, че информацията предоставена от мен е вярна. Всеки фен го вълнува какво ще става с "Тича", за това просто споделям какво знам. Никой не е длъжен да вярва. Но и аз съм средностатистически фен, не съм от ръководството :mrgreen:. Просто имам приятели, които са много близо до клуба. На практика и аз не мога да бъда сигурен в това, което съм написал. Просто споделям какво са ми казали хора, на които имам доверие.

Разбирам напълно и благодаря. В стаята се вижда по-ясно, ако се включи лампата; надявам се ръководствтото на клуба да го направи някой ден. Не искам всичко да се обявява предварително (като трансферите -- би било форма на хара-кири), само нещата, които не могат да накърнят клуба ако станат публични. Дотогава ще разчитаме на такива като теб. Аз съм по-склонен да вярвам на тази информация, отколкото на журналистически съчинения.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 12 юни 2011 02:40

motion_man написа:Да се говори за провеждане на футболни мачове на стадиона в Младост е смешно - нито е направен за това, нито нищо. Лекоатлетически стадион, пишат го с капацитет 1500, аз лично го виждам не повече от 1000, там ще се тренира. Всякакви лекоатлетически дисциплини, най-много да пратят отбори на ДЮШ да тренират или техни мачове да се провеждат там.
Също е смешно да плачете, че Тича нямало да вземе лиценз. Освен ако от бфс не подходят стриктно към лицензирането и съответно не изгонят 70% от А група от стадионите им(а от там насетне следват един куп други главоболия), това няма да се случи с нас. Както последните години, ще получим лиценз, ще играем на Тича, края на есента и началото на пролетта ще се рита в кал и така докато най-накрая надеждите ни за ремонт не се сбъднат...
За жалост сте прави, че условията за публиката са лоши, но това явно не касае лицензионните комисии. Толкова.
Освен ако не започне заветния ремонт, или не ни накажат с лишаване от домакинство, просто не няма друг начин да не играем на Тича и догодина.

Браточки, стадион Юри Гагарин не бе реконстроиран по простата причина, че терена бе разположен Север-Юг а не Изток-Запад, и това е така защото при провеждането на футболни срещи през деня, винаги на единия вратар или отбор ще им пече в очите, стадиончето в Младост е разположен по същият начин, затова няма никакъв шанс да има официални срещи на него! УЕФА :geek:

Иначе и аз като средностатистически фен заставам зад думите на "Jord" от колкото на някой журналист, но така е за съжеление, като нямаме изпълнителен директор, който да се показва пред хора, фенове и медии и да разкрива какво е що е, ние ще си останем в една голяма догадка :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юни 2011 12:24

Всеки който твърди, че Тим са зле финансово се е объркал нещо :mrgreen: .
Инфото е от миналата година:
Тимаджиите акостираха с яхта №1 на Какао бийч
Плаващият дворец струва 14 милиона евро

Изображение

http://www.blitz.bg/news/article/85874

Те пари имат, ама не им се дават за футбол.
Винаги са гледали да минат тънко.
За 14 милиона евро ще построят 5 стадиона като на Литекс, на мястото на Тича и под моста ако искат, но не щат.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юни 2011 13:21

Превеждат парите за пловдивските стадиони

Очакваните пари за модернизирането на стадионите "Локомотив" и "Христо Ботев" ще бъдат отпуснати през тази седмица. Това ще стане на заседанието на Министерския съвет утре.

На него ще присъства и областният управител на Пловдив Иван Тотев. Лично премиерът Бойко Борисов обеща да отпусне по 1 милион лева на Локомотив Пд и Ботев да модернизират съоръженията си.

Тези суми са част от парите, които държавата ще преведе на община Пловдив за депонирането на софийски боклук на сметището край Цалапица.

От Локомотив очакват парите, за да поставят осветление на стадиона си в парк "Лаута". Ботев ще сложи нови седалки и ще освежи трибуните.

Как искате да стане при нас моментално само с частни пари, ние ще сме последния български отбор, който ще получи държавни пари, за да модернизира стадиона си... :x който дори още не е собственост на клуба
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 14 юни 2011 22:07

Не си избрахме кмет от Герб, а сега завиждаме на Пловдив, Бургас и т.н. :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 юни 2011 22:27

varnafen написа:Не си избрахме кмет от Герб, а сега завиждаме на Пловдив, Бургас и т.н. :)

Ти к'во си мислиш, че педерушката на тимажии киренцето ще бъде избран отново?!! Наистина най-вероятно новия кмет ще бъде този, който е подкрепен от Герб.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”