Черно море - Калиакра - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- зеленобелия
- Контакти:
Re: Черно море - Калиакра (18 май, Сряда - 18ч., ст. Тича)
В сряда всички на Тича да подкрепим отбора 2-0.
ShooterMan написа:ПС:Ако бием в такава си формация ще има адския ентусиазъм сред феновете,помнете какво ви казвам.
----------------------Илко------------------
Я.Андреев----Мишо----Дяков---Мурадов
--------------Жоро----Гравесена--------
Капитанов-------------------------Атанасов
------------------Божилов--------------------
-----------------Р.Николов------------------
Туй е отбора!Илизат и мачкат,ние полудяваме,Дузпоко върти хикс в Сливен и направо всичко се нарежда.При всички положения 4-5,че наши кадри почват титуляри-ебаси,такова чудо не е било.
4-5 наши кадри във форумния отбор, този истинския в сряда се съмнявам да е такъв. Най-вероятно Бачев ще е ляв бек, и не вярвам Капитанов да е титуляр, дори и Ратника да го няма.
П.П. Янчо Андреев не е ли халф по принцип? Или се опитват да го преквалифицират в защитник?
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Спокойно, говорих с човек от клуба - САШО АЛЕКСАНДРОВ 15 - НЕ Е НАКАЗАН 
-
ShooterMan
- Контакти:
Бачев титуляр?Бачев дори и в групите не е попадал от поне 8 месеца,съвсем наскоро почна и да тренира...не знам как изобщо си мислиш,че Бачев ще е на терена.Мишо Лазаров дето подготовка направи,контроли направи и го виждаш как се включи...представи си Бачев...Сър-а не е луд определено,Мурадов на левия бек,а Янчо е халф,ама кой да играе десен бек?Няма кой,Янчо ще е титуляр,а ако Ратников не е готов или Капитанов почва,или Михалев,е,може и Каптиев,ноооо надали и Сър-а вече му има доверие 
ПС:Аз пък проверих сайта на ПФЛ - Александър Драгомиров Александров,т.е. Шерифа както си го знаем преди Локо Сф има 8 жълти картона и 9-тия му беше вчера.Накават го 100%,както него,така и малкия е за 9-ти картон аут.Тиаго обаче има 6 ЖК,този му е 7-ми,не знам защо пишат,че е наказан,ще видим,може да е псувал Генов явно
ПС:Аз пък проверих сайта на ПФЛ - Александър Драгомиров Александров,т.е. Шерифа както си го знаем преди Локо Сф има 8 жълти картона и 9-тия му беше вчера.Накават го 100%,както него,така и малкия е за 9-ти картон аут.Тиаго обаче има 6 ЖК,този му е 7-ми,не знам защо пишат,че е наказан,ще видим,може да е псувал Генов явно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Както е тръгнало с юноши ще трябва да доиграем сезона, очаквам да ни пратят пак съдия изпълняващ поръчка на знаем кои, ако се класираме за Лига Европа ще сме най-заслужилия участник в ЕКТ за всички времена
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Е,нека не преувеличаваме.Янчо е на 20 г.,1 г. стаж в Б група,редовна част от контроли лагери.Мурадов,Михалев,Капитанов и Георгиев-отдавна тренират с мъжете,имат и лагер в Турция с всичките му контроли там.Румен и Тошко-отдавна играещи в мъжете.Дано гола върне увереността на летящия холандец и пак да му поникнат крилете,точно сега е момента да си вземе титулярното място-така го искам,с решителни голове,борещ се докрай,ритаха го като куче и всеки път ставаше и ставаше докато не им прасна гола!Това е нашия дух и такива ги искам младоците!Никой от тях няма да се изложи,Янчо да не е по-слаб от вечната дупка Алвеша?Тиаго е супер слаб на левия бек,Мурадов надали ще е по-зле,а Ратников тотално разочарова пролетта - Капитанов и да иска да играе по-слабо от него няма да може,той естонеца започна да пипа топката веднъж на 20 минути....Важно е младоците да влязат с хъс в мача,да се поведат по хъса на Жоро,на Танка,на Илко-от там ще мачкат,Гравесена е на линия,Божилов също-центъра са опитни и класни играчи,младоците са крила и бекове - ами ще бягат като луди и това е.Не казвам,че ще е лесно,НО ВТОРИ ПРОВАЛ ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Бачев титуляр?Бачев дори и в групите не е попадал от поне 8 месеца,съвсем наскоро почна и да тренира...не знам как изобщо си мислиш,че Бачев ще е на терена
Ами мисля си само по една причина -- Генов не гласува доверие на юношите, дори и когато има възможност (напр. мача с Видима). Отбор с Капитанов, Мурадов и Михалев титуляри ми се вижда доста сюрреалистичен.
А с Камен Трифонов какво става?
Що да не играем в Добрич
?
- Ron Jeremy
- Контакти:
Не в Павликени ще играем , остър завой се е получил с дисц.комисия сега , ако мое тоя смешник да го пратят при каубоя и заедно с него да се бори за феърплей ,маменцето му продажно .Забелязахте ли "обективните"журналисти от гонг каква позиция заеха ?
ex Popeye
Наказан за мача е Камазола! Другите висят двамата Сашковци имат по 8 картона, оле-бг варнаспорт да ги спират докато е време.Статистиката на Спортала е обновена Камазола има 5ж.к а другите по 8!
2:0 ги бием!
2:0 ги бием!