ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот smallmouse » 07 май 2011 23:51

ShooterMan написа:Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!

Най-големите идиоти ще сме ако забием Капитанов в селата,при проблемите които имаме в нападение.Какво повече да се обиграва да стане на 22-23 като Тошко ли?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 май 2011 23:55

Да го оплювам?КЪДЕ ГО ОПЛЮВАМ БЕ,я кажи?Никъде не го оплювам,просто казвам-царят е гол.Не може,съгласи се,не може да се бориш за място в отбора и да те пускат като смяна и абсолютно всеки път да демонстрира нагледно,че е в лоша форма и,че не заслужава да играе.Колкото пъти е влязал-все едно ни гонят 1 играч!От своя страна Капитанов си продължава наказателните акции с хеттрици примерно,а колко шанс е получил той?Дори и 1 монута играл ли е и с какво Николов заслужава повече да е в отбора от единствения ни национал до 19 г. и до 21 дефакто?Аз винаги съм за юношите,но не и когато се включват така и то в поредица от мачове,цяла пролет слаби включвания.И го гледах в една контрола-там беше по-зле и от Мурадов,Михалев,от пълни дебютанти.Виж сега,набор 1989-Шабленския и Тошко.Първия от техните който го викнаха в мъжете беше Граматиков,дето сега е в Лудогорец и Сър-а иска да го връща.Няма нищо лошо и Румбата да се разходи до Разград за 1 сезон,те ще са и в А група,но остане ли на Тича го виждам абсолютна пейка особено пък и като се върне Миро Манолов и ако се вземе някой нов-терена няма да помирише,това са реалностите :!: .И за разлика от Николов подчертавам,че Илиян Капитанов е определян от всички за номер 1 в България!Не просто талант-НОМЕР 1.Ако на това момче не се даде бързо път да израстне просто не знам,много рядко в Черно Море има някой който да е НОМЕР 1 сравнен с аналозите си в Левски,ЦСКА или Литекс,е,Капитанов е такъв.Ако искате-пращайте го по селата.

ПС:С Чечо съм тандем каквото и да реши!Бие ли Черно Море?Бие.От битките за изпадане които черногелдците виждахте изведе отбора до предверието на Европа!Някой помогна ли му?Селекция направиха ли му?Не.Тандем съм с Чечо разбира се,каквото направи той за Черно Море тази пролет е направо чудо!От пръдня боя направи....а колко снижил самочувствието на Румен не зная,пуска го,не е като да не го пуска.За куция кон Дани Г ще те подкрепя,този няма НИТО 1 добър мач и не нов договор,а първия изгонен трябва да е той
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 май 2011 00:04

Гочето1913 написа:А ако ще се прави силна селекция за Лига Европа съм си набелязал следните имена:
Георги Миланов (Литекс)
Дока (Литекс)
Спас Делев (ЦСКА)
Николай Бодуров (Литекс)
Петър Занев (Литекс)
Грегъри Нелсон (ЦСКА)
Сержинжо Грийн (Левски)
Пламен Илиев (Левски)
+ двама трима класни чужденци - с такава селекция можем да гоним спокойно и шампионската титла!Народът е казал - за да вземеш трябва да дадеш!

Мойто момче от тези играчи нито един няма да дойде в отбора на Черно Море.Просто те са едни от най-добрите играчи в А група.Литекс отказа 2 милиона евро лятото от южнокорейски отбор за Дока ТИМ повече пари ли ще даде?

Герги Миланов (Литекс) цена 1,5 милиона евро
Дока Мадурейра(Литекс) цена 2,5 милиона евро
Спас Делев(ЦСКА) подписва нов договор с ЦСКА с клауза за разтрогване 2,5 милиона евро
Николай Бодуров(Литекс) цена около 2 милиона евро
Петър Занев(Литекс) цена 500 000 евро
Грегори Нелсън(ЦСКА) цена 800 000 евро
Сержиньо Грийн (Левски) цена 1 милион евро
Пламен Илиев(Левски) цена около 400 000 евро

Според някои статии из интернет горе-долу такива пари ще се искат за тези футболисти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 май 2011 00:15

Аз за Капитанов напълно те подкрепям, че трябва да му се дава шанс, и думичка не съм казал за него. Но защо за сметка на другия млад играч в отбора говориш?!?! Ами за какво беше "привлечен" Каптиев?! Той на кого яде хляба сумати и време? Доколкото си спомням ти го изкара едва ли не Меси в началото! Е, какво стана, прав ли бях, че е пълен провал??!! За какво беше докаран Будинов???! Той не яде ли също хляба на нашите юноши. За какъв ни беше Заков, Чурлинов???!!! Не го ли превъзнасяше до небесата и него, м?! Я си върни лентите назад?! Ей такива не ни трябват, такива марш от отбора и шанс на Румен, Тошко и Капитанов, а не да ми оплюваш Румен само. Два-три мача по едно полувреме поне да влезе и... пак ще мачка, сигурен съм. Капитанов трябва да го пускат също, а Тошко... жал ми е за това момче. И него го забиха на пейката и неминуемо му пада формата. А годините си летят ли летят... Повече минути в игра и .... за тримата има място в отбора. Стрелец, ти или превъзнасяш някой твърде бързо, или оплюваш друг... също толкова бързо и преждевременно. Ок, твое си мнение, ама лошото е, че мътиш главите на някои хора тук и се подвеждат по теб, ето това ме е яд. А не си прав, колко човека да ти го кажат?! Като те хване словесната диария некой път и.. стой та гледай....:((((
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 май 2011 00:28

Стрелец -- не съм казал конкретно, че оплюваш Румбата (критикуваш го, което всички трябва да правим), просто ми е странно как Капитанов изведнъж става титуляр следващия сезон. Оптимизмът ти е на ниво, но поне се подсигури, че Капитанов все пак може и да не бъде 100% фурор, въпреки представянето си в по-долните нива. И е меко казано неразумно да се пуска като титуляр на този етап в която и да е фаза от сезона. Доскоро чертаехте състави с Румен титуляр като нападател, втори нападател или дясно крило, а сега какво стана -- обиграване в Б група за назидание... Капитанов може да бъде поредната изкупителна жертва.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 май 2011 00:39

yavorescu написа:Стрелец -- не съм казал конкретно, че оплюваш Румбата (критикуваш го, което всички трябва да правим), просто ми е странно как Капитанов изведнъж става титуляр следващия сезон. Оптимизмът ти е на ниво, но поне се подсигури, че Капитанов все пак може и да не бъде 100% фурор, въпреки представянето си в по-долните нива. И е меко казано неразумно да се пуска като титуляр на този етап в която и да е фаза от сезона. Доскоро чертаехте състави с Румен титуляр като нападател, втори нападател или дясно крило, а сега какво стана -- обиграване в Б група за назидание... Капитанов може да бъде поредната изкупителна жертва.

Напълно подкрепям мнението и разсъжденията ти yavorescu. Точно така си беше. А на Капитанов трябва да му се дава шанс, за да не остане поредния талант от школата, дишал праха на знайни и незнайни кавали, докарвани от кол и въже и налагани зорлем да ги правим футболисти, щот били свободни агенти!!?? Вечно чуждата кокошка патка се вижда на ръководството и се търси под вола теле, а нашите способни и милеещи за клуба футболисти забиваме в трета глуха и после... такива като Стрелеца да ги плюят :(( вместо да ги подкрепят и обнадеждават. От това имат нужда те. Когато е нужна критика, нека я има, но не оплюваща и охулваща, както на Стрелеца, а градивна и справедлива.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 май 2011 00:43

nikola spasov написа:momcheta,momcheta.az sam ubeden che prosto otbora varvi po techenieto.prosto niama futbolno hora nito ot shefovete,nito ot rakovodstvoto.osven svobodni agenti drugo niama da se vzeme,siguren sam

Аз също чувам, че на лято няма да се подновят договорите на повечето футболисти с високи заплати. Когото успеят да продадът, продадът, друг ще пуснат без пари, на трети договора няма да подновят и така. Според мен докато нямаме стадион за евротурнирите, няма да се даде един лев за футболист или треньор. Аз така мисля. Дори на лято и да обновят Тича, то ще е за нашите стандарти и за да ни дадът лиценз за А група. Това е.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 08 май 2011 00:52

Iceberg подкрепям мнението ти.Не е необходимо да отговаряш на всичко и всички. Румен си има качествата,скоростта и хъса.Няма нужда да ходи никъде.Трябва да продължава да се труди и ще си спечели мястото.Трябва да се успокои и може би да работи повече във фитнеса.Преди 2 месеца Божилов беше нулата сега е ред на Румен.Ако сега пуснат талант номер едно след месец ще бъде обявен за нова нула и кандидат за селата.Не може да искате нашите 18-19 юноши да се наложат толкова млади както го правят на запад.Онези са зобени още от деца с най-модерни медикаменти за сила и скорост.Вижте физиката и мускулатурата им.Подготвяни са технически,тактически и психологически от деца.Толкова сме изостанали и ще продължаваме да изоставаме от стандартите в школите ако не се промени нещо в тази насока.Това,че някой се откроява като дете или юноша в Бг все още нищо не значи,защото играе срещу други изостанали деца или юноши.
Гоче направил си "страхотна селекция".Разбирам идеята ти.Ако картотекираме всички играчи,които се подвизават в БГ няма да останат играчи за другите отбори и ще излизат с детските си отбори срещу нас,които лесно ще бием.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 май 2011 01:00

Че аз за Каптиев единственото което казах е,че има страхотна техника и продължавам да си го казвам,факт е.Колкото до Румбата - пак ще повторя-на 21 г. НЯМА право на подобни включвания!!!Едно да беше,2,3,ама всяко да му е слабо-айде стига!Нито съм казвал да го гонят,нито нещо друго,а да го пратят някъде да играе редовно и да си върне формата поне от есента.За Илиян-той е още на 18 и с него трябва да процедираме както направихме с Шабленския-от най-ранна възраст-дебют и налагане в мъжете.Както навремето Димов се отличаваше много над останалите,така е сега и с Капитанов,дори Илиян е много над връстниците си.Такива момчета не бива да ходят по селата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 май 2011 01:27

ShooterMan написа:Колкото до Румбата - пак ще повторя-на 21 г. НЯМА право на подобни включвания!!!Едно да беше,2,3,ама всяко да му е слабо-айде стига!Нито съм казвал да го гонят,нито нещо друго,а да го пратят някъде да играе редовно и да си върне формата поне от есента.

При Румбата има очевиден спад, но е прекалено рано да се правят каквито и да е изводи. Това, което ме предизвика да ти отговоря, беше крайното мнение в оценките ти.
За Илиян-той е още на 18 и с него трябва да процедираме както направихме с Шабленския-от най-ранна възраст-дебют и налагане в мъжете.Както навремето Димов се отличаваше много над останалите,така е сега и с Капитанов,дори Илиян е много над връстниците си.Такива момчета не бива да ходят по селата.

И какво ще стане ако Капитанов се изложи в първите 2-3 мача (аз допускам такъв вариант, надявам се и ти)?

Върни се в “Черно море”