Да го оплювам?КЪДЕ ГО ОПЛЮВАМ БЕ,я кажи?Никъде не го оплювам,просто казвам-царят е гол.Не може,съгласи се,не може да се бориш за място в отбора и да те пускат като смяна и абсолютно всеки път да демонстрира нагледно,че е в лоша форма и,че не заслужава да играе.Колкото пъти е влязал-все едно ни гонят 1 играч!От своя страна Капитанов си продължава наказателните акции с хеттрици примерно,а колко шанс е получил той?Дори и 1 монута играл ли е и с какво Николов заслужава повече да е в отбора от единствения ни национал до 19 г. и до 21 дефакто?Аз винаги съм за юношите,но не и когато се включват така и то в поредица от мачове,цяла пролет слаби включвания.И го гледах в една контрола-там беше по-зле и от Мурадов,Михалев,от пълни дебютанти.Виж сега,набор 1989-Шабленския и Тошко.Първия от техните който го викнаха в мъжете беше Граматиков,дето сега е в Лудогорец и Сър-а иска да го връща.Няма нищо лошо и Румбата да се разходи до Разград за 1 сезон,те ще са и в А група,но остане ли на Тича го виждам абсолютна пейка особено пък и като се върне Миро Манолов и ако се вземе някой нов-терена няма да помирише,това са реалностите

.И за разлика от Николов подчертавам,че Илиян Капитанов е определян от всички за номер 1 в България!Не просто талант-НОМЕР 1.Ако на това момче не се даде бързо път да израстне просто не знам,много рядко в Черно Море има някой който да е НОМЕР 1 сравнен с аналозите си в Левски,ЦСКА или Литекс,е,Капитанов е такъв.Ако искате-пращайте го по селата.
ПС:С Чечо съм тандем каквото и да реши!Бие ли Черно Море?Бие.От битките за изпадане които черногелдците виждахте изведе отбора до предверието на Европа!Някой помогна ли му?Селекция направиха ли му?Не.Тандем съм с Чечо разбира се,каквото направи той за Черно Море тази пролет е направо чудо!От пръдня боя направи....а колко снижил самочувствието на Румен не зная,пуска го,не е като да не го пуска.За куция кон Дани Г ще те подкрепя,този няма НИТО 1 добър мач и не нов договор,а първия изгонен трябва да е той