Черно Море - Литекс - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Литекс (30 април)
Отбора на Ловеч няма никакъв шанс срещу Черно Море, освен ако не решите да им дадете мача, което на този етап ми се вижда невъзможно. Твърдо 1Х е мача.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Deluxx, извинявай и не смятай думите ми за заяждане, но този сезон кой ви надигра? Само и единствено Черно море. И имате един Х с Литекс като гости. Така, че меко казано думите ти са просто "злъч".
П.П. и още нещо - все пак Черно море е в челото на класирането.
П.П. и още нещо - все пак Черно море е в челото на класирането.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- th3_gr3en_rapper
Мача с Литекс си е уговорен за Х според мен : ) Защо ли? Единствено на стадиона в Ловеч има реклами на Армеец
И както знаем Гришата е приятел с ТИМ ...така че може да ни пуснат един Х : )

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

-
- Контакти:
Не ни оправя хикса особено,защото ще ни трябват 2 точки,които не излизат тогава!НЕ,никакви уговорки с Гришата,нам ни трябват 3-те точки и по друга причина.Скъсяване на дистанцията между тях и Левски на дай Боже 2 точки когато Левски ги бие в Подуене.Ако вземат точка от Варна те ще са 3...което е ФАТАЛНО за Черно Море,защото позволява на Литекс да играе за равен срещу Локо Сф там в 29 кръг!
ПС:Смисъла да бием Литекс не е в самите 3 точки!!!Смисъла е да ги наковем ловчанлии и да направим битка за титлата,люта и кървава с адски мачове Локо Пд-Левски и Локо Сф-Литекс!То ако беше иначе къде по-лесно щеше да е грабвайте телата за Славия примерно там,нали?Литекс ТРЯБВА да бъде посечен във Варна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,иначе бройкай екскурзийка в 29 кръг,3 точки за Локо Сф и нищо за нас накрая.
ПС:Смисъла да бием Литекс не е в самите 3 точки!!!Смисъла е да ги наковем ловчанлии и да направим битка за титлата,люта и кървава с адски мачове Локо Пд-Левски и Локо Сф-Литекс!То ако беше иначе къде по-лесно щеше да е грабвайте телата за Славия примерно там,нали?Литекс ТРЯБВА да бъде посечен във Варна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,иначе бройкай екскурзийка в 29 кръг,3 точки за Локо Сф и нищо за нас накрая.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Борбата ви за 4-то място няма да е с Локо София, а с Локо Пловдив.
Локо Сф още следващият кръг ще паднат от ЦСКА
Гостуват на борещият се за оцеляване Видима
Гостуват на борещия се за оцеляване Сливен
Гостуват и на Славия
Приемат нас като домакин и имате пряк двубой с тях
Програма Локо Сф http://litex-stats.com/index.php?option ... Itemid=119
С Локо Пд сте с равни точки в момента
Те приемат Миньор и мача въобще няма да им е лесен
Гостуват на Берое
Приемат борещия се за оцеляване Пирин
Приемат Левски
Приемат ЦСКА
Гостуват на Черноморец
Програма Локо Пд http://litex-stats.com/index.php?option ... Itemid=119
Долу в кликвайки на емблемите на отборите се вижда програмата на всеки един
За всякакви сметки е рано защото дори Берое имат своите шансове, нека минат още два кръга и тогава нещата ще придобият по-ясен вид.
Според мен мача е равен.
Гостуват и на Славия
Гостуват на Берое
Приемат Левски
Приемат ЦСКА
Гостуват на Черноморец
За всякакви сметки е рано защото дори Берое имат своите шансове, нека минат още два кръга и тогава нещата ще придобият по-ясен вид.
Според мен мача е равен.

1-0 за Морето
PFC Litex написа:Борбата ви за 4-то място няма да е с Локо София, а с Локо Пловдив.
Гостуват и на Славия
Гостуват на Берое
Приемат Левски
Приемат ЦСКА
Гостуват на Черноморец
Според мен мача е равен.
Един път да съм съгласен с литекса.
И според мен след 2-3 кръга ще може да се правят сметки, сега е твърде рано.
1:1 според мен...
South_Park написа:мача зависи от терена - ако е скапан , което е 90% сигурно , мача е 1Х
Първо виш терена и тогава говори кой е ''скапан'' и кой не

ShooterMan написа:Не ни оправя хикса особено,защото ще ни трябват 2 точки,които не излизат тогава!НЕ,никакви уговорки с Гришата,нам ни трябват 3-те точки и по друга причина.Скъсяване на дистанцията между тях и Левски на дай Боже 2 точки когато Левски ги бие в Подуене.Ако вземат точка от Варна те ще са 3...което е ФАТАЛНО за Черно Море,защото позволява на Литекс да играе за равен срещу Локо Сф там в 29 кръг!
Казах без много напаване 0-2 ! Нито моряците имат класата нито личностите който могат да спрат машината от ЛОВЕЧ,която още няма загуба в първенството ! Ако искате всички моряци и всички левскари палете свещи но пак няма да ви помогнат ! ЛИТЕКС ШАМПИОН

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Според мен мача е равен 0:0. Любо Пенев сънува кошмари от този стадион.
Хайде Нафта!