Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича
ТИ КОЙ СИ,ФУТБОЛА ИЗОБЩО ИНТЕРИСУВА ЛИ ТА,ИЛИ ОТИВАШ ПИЯН НА МАЧА И НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ.НА ТЕБ ХАРЕСВА ЛИ ТИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА НИ СЕ СМЕЕ И ДА ТВЪРДЯТ,ЧЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЕДИНСТЕНО АКО ИМА ГОЛЯМА КАЛ.ТАКИВА ПРИМЕРЕНИ ЧОВЕЧЕТА-МАЗОХИСТИ КАТО ТЕБЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА ФУТБОА НЕ ГО И РАЗБИРАТ.ТО И ТАКА ЩЕ СТАНЕ СЛЕД 2-3 МАЧА ЩЕ ОСТАНАТ 100-ТИНА ФЕНА КОИТО ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРИСУВА КАК ИГРАЕ ОТБОРА,ЩЕ ОТИВАТ НА СТАДИОНА И ЩЕ СЕ РАДВАТ НА НЯКОЙ Х.
- wicked1913
- Контакти:
Теб не те интересува футбола май
Футбола е направен да радва хората.
Ако започнеш да живееш само с победите на уж любимия ти отбор,тогава кофти.
Какво искаш да ми кажеш,че като отбора не върви ти без да се замисляш ще оставиш 100-те глупака,които изобщо не разбират от футбол, да си стоят сами на стадиона?
А отбора? А името ЧЕРНО МОРЕ ?
Заслужава подкрепата само като печели ли?

Футбола е направен да радва хората.
Ако започнеш да живееш само с победите на уж любимия ти отбор,тогава кофти.
Какво искаш да ми кажеш,че като отбора не върви ти без да се замисляш ще оставиш 100-те глупака,които изобщо не разбират от футбол, да си стоят сами на стадиона?
А отбора? А името ЧЕРНО МОРЕ ?
Заслужава подкрепата само като печели ли?
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
Дали ме е еня за футбола си е моя работа, както си е моя дали отивам пиян или не на стадиона.
Моя работа като фен е да подкрепям отбора, може и да изразя възмущение при слаба игра и т.н., но не да храча всичко живо след всеки Х или загуба!
Как очаквате да се раздават тези хора за вас на терена, след като след всеки мач плюете 90% от тях (включително треньори, медици, Пачков, бат Венци...). Кой за какво бил виновен, кой стъпил грешно, кой кихнал неправилно. Усещайте се малко!
Не знам къде ходиш на стадиона, но замислял ли си се защо футболистите след мач идват да поздравят агитката, а не хората под козирката?
Тези така наречени пияници, наркомани, хулигани, малоумници и т.н.?
Кой подкрепя и кой тропа по цял мач, а и след него?
Моя работа като фен е да подкрепям отбора, може и да изразя възмущение при слаба игра и т.н., но не да храча всичко живо след всеки Х или загуба!
Как очаквате да се раздават тези хора за вас на терена, след като след всеки мач плюете 90% от тях (включително треньори, медици, Пачков, бат Венци...). Кой за какво бил виновен, кой стъпил грешно, кой кихнал неправилно. Усещайте се малко!
Не знам къде ходиш на стадиона, но замислял ли си се защо футболистите след мач идват да поздравят агитката, а не хората под козирката?
Тези така наречени пияници, наркомани, хулигани, малоумници и т.н.?
Кой подкрепя и кой тропа по цял мач, а и след него?
Ф.К.Ч.М.
НЕ.ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ НЯКОЙ УМИШЛЕНО НЕ ИСКА ОТБОРА ДА ВЪРВИ.ЗАЩОТО КОГАТО НЕЩО НЕ ВЪРВИ НЕ СЕ ВДИГАТ РАМЕНЕ,АМИ СЕ ВЪРШИ НЕЩО ПРАВЯТ СЕ ПРОМЕНИ.НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ КАЗВА БРАВО НА ПРОВАЛА.ОБЯСНИ МИ ЗАЩО КАТО ОТБОРА НЕ ВЪРВИ НЕ СЕ ДАДЕ ШАНС НА Р.НИКОЛОВ,КАПИТАНОВ И ДРУГИТЕ НАШИ ЮНОШИ ДЕТО САМО СЕ ХВАЛИМ С ТЯХ.КАЖИ МИ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ С ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАПАДАТЕЛ КОЙТО Е ВЪРНАТ КАТО ХАЛФ,ОБЯСНИ МИ ПО ТОЗИ НАЧИН КАК ДА ТРЪГНЕ ОТБОРА НЯКОЙ ИСКА ЛИ,ПРАВИ ЛИ НЕЩО.НИЕ ПО ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ ЛИ ЩЕ БЪДЕМ АКО СЕ ПРИМЕРЯВАМЕ С НЕУДАЧИТЕ.НЕ КАЗВАМ ЧЕ АКО СЕ НАПРАВЯТ ПРОМЕНИ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОТРЪГНАТ НЕЩАТА,НО ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ СВЕТЛИНАТА,А НЕ ДА СЕ ЗАКОПАВАМЕ И ДА КАЗВАМЕ КАКВО ДА НАПРАВИМ ОТБОРА НЕ ВЪРВИ,АМА НИЕ ЩЕ СКАНДИРАМЕ БРАВО ЗАЩОТО СМЕ ОТ ТОЗИ ОТБОР.ТОВА ЗА МЕНЕ Е ЛУДОСТ.
Пиши с малки букви, стига си викал!
Пиши с малки букви, стига си викал!

НАЛИ ИСКАМЕ ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН,КАЖИ МИ ПО ТОЯ НАЧИН КАК ДА СТАНЕ.КАТО КАЖА НА ГЕНОВ,ЧЕ Е МНОГО ДОБЪР ТРЕНЬОР ЩЕ СТАНЕ ЛИ ДОБЪР,ДОБЪР ДА АМА ПО ДУША.А ВИЙ КАТО АГИТКА КАК ПОДКРЕПЯТЕ ОТБОРА КАТО СЕ БЛЪСКАТЕ КАТО НЕНУРМАЛНИ.ЗАЩОТО ЕДНА ПЕСЕН НЕ СЕ ЧУВА ОТ ВАС.ГОСТУВАЩИТЕ АГИТКИ ИДВАТ И ВЕ НАДВИКВАТ И НАДПЯВАТ.ХУБАВО,ЧЕ Е КОЗИРКАТА,ЧЕ ДА СЕ ЧУЯТ НЧКАКВИ СКАНДИРАНИЯ.СЕДНИ НЯКОЙ ПЪТ ПОД КОЗИРКАТА И СЛУШАЙ КОЯ АГИТКА СЕ ЧУВА ПОВЕЧЕ НЕ ГОВОРЯ ЗА ЦСКА И ЛЕВСКИ ТАМ ИЗОБЩО НЯМАТЕ ШАНС.И НЕЩО ДРУГО МИ ПРАВИ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИ НА ПОЛУВРЕМЕТО ИЗЧЕЗВАТЕ НЯКЪДЕ И ПРЕЗ ВТОРОТО СТЕ ПО МАЛКО НЕ ЗНАМ КЪДЕ ОТИВАТЕ.
-
- Контакти:
Добре от теб и мен ли зависи кой ще играе?
И какво може да се направи, за да се промени положението, в което е отбора в момента?
Аз смятам че освен с подкрепа, с друго не може да се постигне положителна промяна. Чрез обиждане на играчите нищо добро няма да излезе, нещата могат само да се влошат.
А с постоянното хулене и мрънкане във форума доникъде няма да стигнем. Започва да ми става кофти да чета темите заради такива мнения...
Ще скандирам ЗА отбора, за да може подкрепата ми да подпомогне постигането на победа. Ако не играем нищо и падаме безхаберно ще негодувам, нормално е.
Да не би да мислиш че в Каварна мълчах и плясках на театрото? Напротив.
Но от тогава досега се вижда положителна промяна, затова трябва да сме зад треньор и отбор. Победа и два поредни равни мача не са кой знае какъв крах, нали?
И какво може да се направи, за да се промени положението, в което е отбора в момента?
Аз смятам че освен с подкрепа, с друго не може да се постигне положителна промяна. Чрез обиждане на играчите нищо добро няма да излезе, нещата могат само да се влошат.
А с постоянното хулене и мрънкане във форума доникъде няма да стигнем. Започва да ми става кофти да чета темите заради такива мнения...
Ще скандирам ЗА отбора, за да може подкрепата ми да подпомогне постигането на победа. Ако не играем нищо и падаме безхаберно ще негодувам, нормално е.
Да не би да мислиш че в Каварна мълчах и плясках на театрото? Напротив.
Но от тогава досега се вижда положителна промяна, затова трябва да сме зад треньор и отбор. Победа и два поредни равни мача не са кой знае какъв крах, нали?
Ф.К.Ч.М.
СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛЮЕ,АМА БОГА МИ НЕ МОГА ДА РЪКОПЛЯСКАМ И ДА ВИКАМ БРАВО,КОГАТО НАПРАВИМ НЯКОЙ Х.С ЛОКО РЪКОПЛЧСКАХ И ВИКАХ,ЗАЩОТО МИ ХАРЕСА КАК ИГРАХА.АМА КОГАТО ИГРАЯТ ТАКА СЯКАШ ИМ Е БЕЗРАЗЛИЧНО И ТРЕНЬРЧЕТО СИ СТОИ БЕЗ НИЩО ДА ТРЕПНЕ В НЕГО КАК ДА ИМ ВИКАМ БРАВО.В СОФИЯ ТОЛКОВА ЛИ МУ ХАРЕСА МАЧА,ЧЕ ЧАК В 80-ТАТА МИНУТА МИ ПУСКА НАПАДАТЕЛИ.МНОГО СА МАЛКО ФУТБОЛИСТИТЕ КОИТО ЗА 10 МИН. ПРАВЯТ ЧУДЕСА И ТО ЩЕ Е 1-2-ТЪТИ.ДО 80 МИН. ГЕНОВ СИ ДРАПА МАКАРИТЕ НА ПЕЙКАТА И АЗ ДА ГО ПОДКРЕПЯМ.ЧЕСТНО ТРЯБВА МИ МНОГО АЛКОХОЛ.
-
- Контакти:
В момента,точно сега като игра и като поведение Черно Море наподобява този Черно Море от 2008 пролетта.Черно Море с Кривия,Миро Манолов,Рикардо и Периш,този който стигна финал за КБ.Спомни си хубаво резултатите на този Черно Море - 0:0 с аутсайдера Спартак Вн тук,1:1 със смешното отборче на Беласица пак във Варна,0:0 с още по-смешния Марек-пак във Варна,измъчени клизмарски победи над слабака Ботев Пд и общо взето всичките ни мачове тогава бяха като тези сега!ЗАЩОТО ОТБОРЪТ СЕ ГРАДЕШЕ,както се ГРАДИ И СЕГА,това нашето в момента НЕ Е ГОТОВ ОТБОР защото треньорът е нов,има нови играчи,има напуснали основни и то не малко,на някои са разменени позициите и така.НЕЩО НАПЪЛНО НОРМАЛНО и ми се струва,че искаш ТВЪРДЕ МНОГО и ТВЪРДЕ ВИСОКИ резултати от един НЕИЗГРАДЕН ОТБОР,ЧИИТО АРИЕГАРД(тоест резерви и смени) са все играчи под 21 години.Николов играе редовно,Капитанов си е в групите,Тошко Колев и той играе.И на фона на тази НЕСТАБИЛНОСТ отборът постигна следното:
5 поредни мача без загуба в А група
7 поредни мача общо без загуба(2 победи за КБ)
7 мача в които отборът е инкасирал едва 1 гол в своята врата при това от бита дузпа(2-ра изпълнена срещу отбора във въпросния мач)
5 гостувания поредни в които отбора не само не е загубил,а не е получил гол!!!3 победи и 2 равни мача.
по-добра игра с 10 човека цял час срещу 11 на отбора с много силно нападение--->отлична физическа подготовка
изключителен подем и ръст в играта на Жоро Божилов,страхотни качества у новото попълнение Самуел Камазола,връщане на духа в играта на отбора(желанието за борба и хъс)
отното поява на ЖЕЛЯЗНАТА ЗАЩИТА с която бяхме всеизвестни и която ни закара до бронзовите медали и 2 участния в Лига Европа
Това виждам и отчитам аз,а на фона на показаното от есента при Прическата си е направо ОЧЕИЗВАДНА разлика.Да не говорим пък за ръстта в играта на отбора особено срещу класен съперник като Локомотив Пд.Затова може да изчакаш 1 сезон спокойно пред ТВ,ние ще бутаме каруцата неистово да излезе Черно Море пак нагоре и тогава като почнем да побеждаваме наред--->заповядай отново на стадиона да адмирираш успехите.
5 поредни мача без загуба в А група
7 поредни мача общо без загуба(2 победи за КБ)
7 мача в които отборът е инкасирал едва 1 гол в своята врата при това от бита дузпа(2-ра изпълнена срещу отбора във въпросния мач)
5 гостувания поредни в които отбора не само не е загубил,а не е получил гол!!!3 победи и 2 равни мача.
по-добра игра с 10 човека цял час срещу 11 на отбора с много силно нападение--->отлична физическа подготовка
изключителен подем и ръст в играта на Жоро Божилов,страхотни качества у новото попълнение Самуел Камазола,връщане на духа в играта на отбора(желанието за борба и хъс)
отното поява на ЖЕЛЯЗНАТА ЗАЩИТА с която бяхме всеизвестни и която ни закара до бронзовите медали и 2 участния в Лига Европа
Това виждам и отчитам аз,а на фона на показаното от есента при Прическата си е направо ОЧЕИЗВАДНА разлика.Да не говорим пък за ръстта в играта на отбора особено срещу класен съперник като Локомотив Пд.Затова може да изчакаш 1 сезон спокойно пред ТВ,ние ще бутаме каруцата неистово да излезе Черно Море пак нагоре и тогава като почнем да побеждаваме наред--->заповядай отново на стадиона да адмирираш успехите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
АМИ ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА.НАПРИМЕР ПОЧВАМЕ ДА СКАНДИРАМЕ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ И КОИТО ПРОМЕНЯТ ИГРАТА КЪМ ПО ДОБРА КОГАТО СА НА ТЕРЕНА.СПОРЕД МЕН Р.НИКОЛОВ И КАПТИЕВ С ЛОКО СЕ ВКЛЮЧИХА МНОГО ДОБРЕ.ГЕНОВ КАТО НЕ ИСКА ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ ЩЕ ГИ ПРАВИМ НИЕ.ПРИМЕР ГЕНООООООВ,И СЕ ПОЧВА Р.НИКОЛОВ ДОКАТО ГО ПУСНЕ.АКО РУМЕН НЕ ОПРАВДАЕ ДОВЕРИЕТО НИ ДРУГИЯ МАЧ ЩЕ СКАНДИРАМЕ И.КАПИТАНОВ,В.КАПТИЕВ И Т.Н ГОВОРЯ ЗА ТИЯ ДЕТО ИГРАЯТ НА ЕДИН ПОСТ.РАЗБЕРЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ ПРОМЕНИ КОГАТО ИГРАТА НЕ ВЪРВИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧАКА ДО 80-ТАТА МИН.ОЩЕ В СРЕДАТА НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ СЕ ВИЖДА КАК ВЪРВИ МАЧА.
"moreto" - много работи наприказва,от които повечето са пълни глупости за мен.Имай си мнение и го казвай,но и аз и като гледам и други са на моето мнение и ще си го изразя също като теб,че за доста неща не си прав.Няма да споря с теб,понеже не виждам смисъл.Казаха ти го,като не ти харесва терена,играта,състава,тренъора и т.н. и т.н. ами недей идва на следващия мач,понеже оставам с впечатление,че си от онези "хранещите" под козирката.Може ли мача с цска още да не е почнал,но ти вече знаеш състава,постройката,тактиката на отбора.Явно вече си гледал мача.Не казвам,че няма да стане така както казваш,но нещо си много сигурен в това което приказваш
Вижда се,че след подготовката която направихме зимата при именно този "физкултурник" отбора има някакво подобрение,а дали ще продължи така ще видим нататък през сезона,обаче такива като теб ме дразнят,понеже аха някой да повдигне глава и при най-малкото неотиграване на нещо или слаб ден и са готови веднага да скочат и да го смажат този човек или отбор.Как тогава нещо да се направи? А това за агитката дали е малко и дали се чува или не,не са виновни момчетата които са там,а онези които не са там,ако ме разбираш
А тези които са там малко,много си пеят и подкрепят отбора дори и в тежки моменти и дали виждат какво става на терена няма как да разбереш стоейки далеч от там не мислиш ли
То че има пиянки и незнаещи къде се намират,си има,но такива си има във всяка агитка в България,но ти и там си компетентен както се вижда.Не исках да се конфронтирам с теб,но и аз като теб си имам мнение,и си го казвам ако искаш ми се сърди,че си подкрепям отбора,ако искаш и пиянка ме наричай,понеже и аз съм там,от страната на агитката,но такива като теб само ме карат още повече да пея на следващия мач,ако ще и в Б група да сме,както и съм го правил,но много от тези като теб тогава няма да ги има на стадиона,както сам каза ще останат 100 човека 

За вас моряци ний живеем...