Монтана : Черно Море (Купа На България)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Монтана : Черно Море (Купа На България)

Мнениеот Iceberg » 10 ное 2010 16:02

:mrgreen:
Последна промяна от Iceberg на 14 ное 2010 01:02, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно Море в Купата на България,жребий утре от 11

Мнениеот Iceberg » 10 ное 2010 16:10

Точно така момчета! Бием Миньор, поемаме глътка въздух, после бием и Монтана, връщаме си го за резила, а в Стара Загора какво ще става, ще видим.
Последна промяна от Iceberg на 14 ное 2010 01:02, променено общо 1 път.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 10 ное 2010 16:14

Iceberg написа:Аз мисля, че отбора ще се е постреснал и ще излезе мобилизиран и надъхан да си върне поне частично за резила от предния мач там. Съдбата им дава отличен шанс и те трябва да се възползват от него. Да се надяваме, че са привършили с цирковете и ще излязат за една мъжка битка. Ако играят, ако се хвърлят, дори и без някои титуляри да са, да е попроменен състава, да има някои от младите.... мисля, че имаме шанс. Нека дойде мача и ще видим. Крайно време е да покажем, че всичко е било някакви настроения, някакви отрицателни нагласи, някакви интереси... Че всичко това вече е минало, че няма да се повтори и отбора малко по малко ще се вдига и ще показва истинското си лице! Сега е момента! Нека излязат и да воюват, а ако не успеем, поне ще знаем, че сме играли и водили битка! Просто тоя жребий ни дава идеален шанс. Не бъдете скептици. Айде малко повече увереност, че простотиите около отбора са преминали или поне отшумяват. Не трябва така да отписваме мача. Гледам някои.. съвсем са им клюмнали носовете. Момчета, така не бива. Нека сме оптимисти, не обричайте толкова бързо отбора, до вчера бяхте готови на всичко за него?! От Монтана ли взехте да се плашите?! Всичкси видяхме и знаем вече, че и в двете срамни гостувания не спортно-техническите показатели властваха напълно. Имаше гнило, много гнило. Да се надяваме, че взетите мерки са подействали, колкото правилни или неправилни са били те, колкото и недостатъчни да се виждат на някои.... Пожелавам успех на отбора оттук нататък и в двата мача за първенство и... дай боже в двата мача за купата до края на годината!!! Дано повече млади момчета влизат в игра! И да не съм чул премиренчески изказвания, крайно отрицателни прогнози, провесени носове и наведени глави! Не може само лошо, сигурен съм, че слънцето ще изгрее и на нашата уличка вече и ще върне усмивките по лицата ни!

Браво , са съжаление в тоя форум не всички са като теб
ex Popeye

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 ное 2010 16:26

Е, няма как всички да са еднакви приятелю! Тук както виждаш мнения най-различни, какви ли не от крайно отрицателно до крайно нереалистично и мечтателно : )))))) Гледам оная тема, за шампионите?!?! Е бива ли пък чак толкова оптимизъм?! Той отбора смазан, някой за шампионска титла подлудял! И аз съм оптимист, проличало си е сигурно вече, но мисля реалистичен и земен. Повече оптимизъм пожелавам на нашите фенове, реален оптимизъм обаче, да не са чак такива черногледци, да подкрепят и поддържат отбора. Когато заслужават, ще ги критикуваме, разбира се, но градивно, без злоба и злъч. Щото и такива думи прочетох. Нека нашата критика действа мобилизиращо и лечебно на отбора, а не да ги съсипваме като хора и футболисти, да ги нареждаме с какви ли не епитети тук и нецензурни определения и после да чакаме същите тея хора да милеят за отбора. Особенно пък чужденците и тея от други градове. Чудя се понякога, когато отбора върви, как ги изкарват герои, въздигат и възхваляват, а следващия мач като се издънят и... същите тея стават некадърници, помияри и дяволи дори?!?! А те четът тук, бъдете сигурни.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 ное 2010 16:44

2:1, в редовното време.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно Море в Купата на България,жребий утре от 11

Мнениеот ShooterMan » 10 ное 2010 18:16

Когато си се из**ал някъде обикновено е редно да си го измиеш,ето възможност да изчистят творението си отпреди 3 седмици 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 ное 2010 18:41

Нека не се заблуждаваме - Черно море в каквато и да е криза пак си е много по-класния отбор. Въпреки станалото в последните дни, или по-точно тъкмо поради станалото смятам, че моряците ще бият с минимум 2-3 гола разлика. И честно казано изобщо няма да се учудя ако резултата е с 5-6 гола в полза на Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 10 ное 2010 18:48

зеления написа:Нека не се заблуждаваме - Черно море в каквато и да е криза пак си е много по-класния отбор. Въпреки станалото в последните дни, или по-точно тъкмо поради станалото смятам, че моряците ще бият с минимум 2-3 гола разлика. И честно казано изобщо няма да се учудя ако резултата е с 5-6 гола в полза на Черно море.

абе и победа с 1 гол стига ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 ное 2010 18:49

Излизаме за победа.И никой не може да ме убеди,че не сме 5 пъти по-добър отбор от Монтана,който е и си остава един селски отбор и ни биха не благодарение на тяхна игра,а на това,че имаше очевиден бойкот.Само Жоро Илиев е 5 пъти по-класен от цялата им халфова линия,Дани Димов национала,те имат някакъв изрусен кросдресър...на всеки пост нашия играч е класи над техния и ако играем истински тези отиват на тотален разгром.За мен изтеглихме един слаб отбор,който можем да бием винаги.Това е.И ще го бием.Литекс ни показа истинската класа на онова отборче,излезе там,на ходом 2:0 до 20 минута,това е и разликата в класите,те са отборче за Б група и ми се струва,че нашите няма начин да се изложат пак :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 10 ное 2010 18:59

Би трябвало да бием.Монтана не са кой знае какъв отбор.Ако имат чест нашите играчи , които участваха в цирка първия мач, трябва да се раздадат на макс заради феновете.

Върни се в “Черно море”