Черно Море : Локомотив (сф)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Черно Море : Локомотив (сф)

Мнениеот Батстанчо » 29 окт 2010 14:48

И аз мисля, че е добър вариант за състава този!
Айде Моряци всички на стадиона да подкрепим отбора и новят треньор!!! :) :) :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 окт 2010 19:26

И аз харесвам този вид на отбора,но с ротация на 2-та фланговака,Данито отляво,а Ели М отдясно.Това е ако Тошко не играе,иначе Тошко отляво.И основното е много просто,горните проблеми изобщо не са решителни!Основното е на десния бек да играе Янчо Андреев,първо защото е наше момче и отдавна трябваше да играе,второ-защото когато игра срещу Миньор с останалите юноши беше от най-добрите и стабилни и трето-защото на малкия Сашо много му станаха грешките напоследък,както и слабите мачове.Също крайно важно е да не се бъркат повече постовете на възлови,решаващи играчи като Юруков и Жоро Илиев!Жоро в никакъв случай повече плеймейкър,ама в никакъв,той и Ратников трябва да градят играта в ПРЕДНИ позиции,като Жоро да е и пръв помощник на напдателя с много офанзивни и свободни функции,а Юрука далееееч не е сигурно дали изобщо трябва да играе,но при всички положения е за предпочитане отляво пред Дани Г,най-малкото,дори да не играе нищо като футбол поне ще праска корави преки свободни и корнери от дясно където трябва силен ляв крак,а както знаем такъв има само той и донякъде Тошко Колев.Другото е поста на нападателя!Ние играем с 1 нападател,ако той е тромав и муден е лесен за неутрализиране,дори и Жоро Илиев да му е пръв помощник!Божилов върви в пакет с някой като Миро,а сам човек трябва подвижен,като Румбата и като му сложиш и Жоро+ крилата - еми много се разчупва играта,много подвижност и така...надявам се Генов наистина да си въведе новите виждания
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2010 21:24

ShooterMan пускай твоята 11-рка и схема :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 окт 2010 22:46

Моята съм я пускал поне 100 пъти,но

-------------Пиргов(в случая Денчев)-----------
Андреев------Сашко----Танко---------Маркес
---------------------Димов-------------------------
-------------Ратников------Илиев----------------
Колев-------------------------------------Юруков
-------------------Николов------------------------
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2010 23:40

Прогнозирам лесна победа за Локо Сф. 0-2 ми се вижда реално, тъй като Локомотив знаят как да печелят 3 точки срещу неудобни съперници. Тромавата защита на Черно Море едва ли ще се справи с бързите набези на Асамоа, а Генков и Йорданов имат страхотен усет за пласиране в противниковото наказателно поле. Освен това и двамата са доста ефективни във въздуха, така че при 2-3 по-добри центрирания ...мачът свършва.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2010 00:19

Велизар преди да напусне в последното си завещание... остави следната схема в наследство на новия треньор да я ползва, така че ако Стефан Генов спази последното желание на Велизар, в неделя ще излезнем със следната схема:

Денчев
Сашко-Сашо-Танко-Тиаго
Димов
Юруков-Жоро Илиев-ДаниГ
Жардел-Божилов
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 30 окт 2010 10:09

ogrizko написа:Велизар преди да напусне в последното си завещание... остави следната схема в наследство на новия треньор да я ползва, така че ако Стефан Генов спази последното желание на Велизар, в неделя ще излезнем със следната схема:

Денчев
Сашко-Сашо-Танко-Тиаго
Димов
Юруков-Жоро Илиев-ДаниГ
Жардел-Божилов

Не вярван Жардел да влезе титуляр, макар че ми се иска да го видя. Или имаш предвид Жардел вместо Божилов ? Иначе с двамата в атака ставаме 12 :) Още грешка ли е или нарочно слагаш Юруков отдясно, а Дани Г отляво ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 окт 2010 10:19

Ето състава на Генов за мача с Локото според Ринг:

......................................................Денчев

Сашо.........................Александров..................Домакинов.....................Бачев

Г.Илиев.......................Маркес......................Д.Димов..................Д.Георгиев

...................................Юруков..........................Будинов
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2010 10:52

зеления написа:Ето състава на Генов за мача с Локото според Ринг:

......................................................Денчев

Сашо.........................Александров..................Домакинов.....................Бачев

Г.Илиев.......................Маркес......................Д.Димов..................Д.Георгиев

...................................Юруков..........................Будинов

Ако сме с този състав, давам прогноза 1:4 ....пускат ни Дерек Асамоа вдясно през Бачев и сме свършили, прогнозирам дузпа и червен картон. Нашия гол ще е от пряк свободен на Юруков, Будинов няма да се събуди цял мач и ще се чуди защо е на терена... Маркес ще бяга много, но няма да е достатъчно ефективен... Сашко ще направи няколко излизания напред, от което Локото ще се възползва. И да се надяваме Домакина да не си е загубил формата и той да се изложи. Напред пак ще е мъка, ДаниГ и ЖороИ не са слаби футболисти, ама се вижда, че нещо липсва и го няма разнообразието... но пък ако Генов измисли как да ги разположи така, че да се по-ефективни, може и да стане нещо знам ли... :roll:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2010 10:56

Кролик написа:
ogrizko написа:Велизар преди да напусне в последното си завещание... остави следната схема в наследство на новия треньор да я ползва, така че ако Стефан Генов спази последното желание на Велизар, в неделя ще излезнем със следната схема:

Денчев
Сашко-Сашо-Танко-Тиаго
Димов
Юруков-Жоро Илиев-ДаниГ
Жардел-Божилов

Не вярван Жардел да влезе титуляр, макар че ми се иска да го видя. Или имаш предвид Жардел вместо Божилов ? Иначе с двамата в атака ставаме 12 :) Още грешка ли е или нарочно слагаш Юруков отдясно, а Дани Г отляво ?

Защо се чудиш на мястото на Юруков... Велизар редовно си го пуска да играе отдясно, а пък тази схема е завещана от Велизар за неговия приемник, така че не би трябвало да се учудваш... и не мисля, че стават 12... може би броиш Жоро Илиев за двама, а той си е един... нали така се пее и в песента - един е Жоро Илиев..... :mrgreen: А Жардел вече е готов.... няма да държим перлата на лятната селекция до пролетта на пейката я, време му е да навакса малко преднината в голмайсторския приз... да вкара оставащите 4 мача едни 10на гола, а пък пролетта вече да мине Дембеле :twisted: :twisted:

Върни се в “Черно море”