Levskar_90 написа:MORSKI написа:Levskar_90 написа:Добре МОРСКИ великия играч Димов ще остане до края на кариерата си при вас, защото е много добър

Бе кой то говори за това? Просто ми омръзна с глупсотите си! Разбрахме, че не харесваш отбора ни и играчите ни, но няма нужда да го натякваш всеки път, че почваш да дразниш!
Аз да почна ли да изреждам вашите "кадърни" играчи начело с Минев- зетя?
хаха леко със ЦСКА и Левски ли почна да мериш отбора си

. Левси превъзхожда отбора ти на всеки пост, то и затова разликата е 9 точки и ще се увеличава

, не мразя Черно море, просто сте ми смешни със вашите изхвърляния, че сте с най добрите футболисти в БГ едва ли не

Ще меря отборът си с когото си поискам, това първо да ти е ясно!
Не ви счиитам з анищо повече от Ботев, Локомоивите, Славия и т.н... Това да ти е ясно, ако си мислиш, че ви имам за някакъв кой знае какъв гранд бъркаш човека...
И на кой пост превъзхожда отбора ми? Та на вас най-добрите ви играчи, да не кажа най-добрия ви играч понеже един е лидера не е българин! Айде слез на земята... Имате над 5 чуденци, които са добри, но тук говорим за националния отбор...
Кой е добър пак те питам- Йовов ли? Който прати топка в космоса и е на 55 години?
Петков ли? Видяхме го какви ги сътвори със Спортинг...
Минев ли

Този е всичко друго, но не и качествен играч...
И т.н...
Някой тук да си видял да се изхвърля, а?
Ти си този, котйо се изхвърля и заяжда...
Нареждаш играчите ни в тема за наш играч се заяждаш и злобееш? Май крадеца вика дръжте крадеца!
Ти на Димов колко мача си му гледал да те пиутам като си толкова отворен?