Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА ?!?!?!

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:49

MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Добре МОРСКИ великия играч Димов ще остане до края на кариерата си при вас, защото е много добър :lol: :lol:

Бе кой то говори за това? Просто ми омръзна с глупсотите си! Разбрахме, че не харесваш отбора ни и играчите ни, но няма нужда да го натякваш всеки път, че почваш да дразниш!
Аз да почна ли да изреждам вашите "кадърни" играчи начело с Минев- зетя?

хаха леко със ЦСКА и Левски ли почна да мериш отбора си :lol: :lol: :lol: . Левси превъзхожда отбора ти на всеки пост, то и затова разликата е 9 точки и ще се увеличава :lol: , не мразя Черно море, просто сте ми смешни със вашите изхвърляния, че сте с най добрите футболисти в БГ едва ли не :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:53

Сега се сетих и за великия ви защитник, че чак прякор му измислихте Сашо Шерифа, май нещо не го харесаха, ''гранда'' Шериф Тираспол :lol: :lol: :lol: Върна се като безпризорно кученце на Тича :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 20:53

Levskar_90 написа:
MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Добре МОРСКИ великия играч Димов ще остане до края на кариерата си при вас, защото е много добър :lol: :lol:

Бе кой то говори за това? Просто ми омръзна с глупсотите си! Разбрахме, че не харесваш отбора ни и играчите ни, но няма нужда да го натякваш всеки път, че почваш да дразниш!
Аз да почна ли да изреждам вашите "кадърни" играчи начело с Минев- зетя?

хаха леко със ЦСКА и Левски ли почна да мериш отбора си :lol: :lol: :lol: . Левси превъзхожда отбора ти на всеки пост, то и затова разликата е 9 точки и ще се увеличава :lol: , не мразя Черно море, просто сте ми смешни със вашите изхвърляния, че сте с най добрите футболисти в БГ едва ли не :lol: :lol:

Ще меря отборът си с когото си поискам, това първо да ти е ясно!
Не ви счиитам з анищо повече от Ботев, Локомоивите, Славия и т.н... Това да ти е ясно, ако си мислиш, че ви имам за някакъв кой знае какъв гранд бъркаш човека...
И на кой пост превъзхожда отбора ми? Та на вас най-добрите ви играчи, да не кажа най-добрия ви играч понеже един е лидера не е българин! Айде слез на земята... Имате над 5 чуденци, които са добри, но тук говорим за националния отбор...
Кой е добър пак те питам- Йовов ли? Който прати топка в космоса и е на 55 години?
Петков ли? Видяхме го какви ги сътвори със Спортинг...
Минев ли :mrgreen: Този е всичко друго, но не и качествен играч...
И т.н...
Някой тук да си видял да се изхвърля, а?
Ти си този, котйо се изхвърля и заяжда...
Нареждаш играчите ни в тема за наш играч се заяждаш и злобееш? Май крадеца вика дръжте крадеца!
Ти на Димов колко мача си му гледал да те пиутам като си толкова отворен?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 20:55

Levskar_90 написа:Сега се сетих и за великия ви защитник, че чак прякор му измислихте Сашо Шерифа, май нещо не го харесаха, ''гранда'' Шериф Тираспол :lol: :lol: :lol: Върна се като безпризорно кученце на Тича :lol: :lol:

Айде преди да се излагаш да мислиш малко, ако ти е възможно, а?
И да се зпаознаш малко със ситуацията, а?
ТИМ не се споразумяха за парите с Шериф, за разлика от вашите 4"звезди", които размсяха цял свят с аферата си в Казан! :mrgreen:
Има един израз, който не е за този форум понеже е нецензурен, но напълно ти пасва,....

margin
Контакти:

Мнениеот margin » 01 окт 2010 20:56

Тук настана едно спорене на тема МОЯ ОТБОР Е НАЙ-... или поне Levskar_90 иска да вкара темата в тези релси ....

Не е това идеята !!! Въпроса е какво мислим по идеята ?!?!?!?

PFK_Litex SORRY ако не съм те разбрал

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:57

Прав си за едно, поста вратар в Левски, а Йовов става за първенството, но не и Европа. Затова съм съгласен, а на Димов съм му гледал мачове, не се тревожи, не говоря наизуст, както ти го правиш ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:00

Levskar_90 написа:Прав си за едно, поста вратар в Левски, а Йовов става за първенството, но не и Европа. Затова съм съгласен, а на Димов съм му гледал мачове, не се тревожи, не говоря наизуст, както ти го правиш ;)

:mrgreen:
Не си личи да не говориш наизсут :mrgreen: И кое от това, коеот казах не отговаря на истината, а? Това, че не ти е удобно е отделна тема! Наизсут съм говорел , леле мале... Господи, прибери си вересиите...
Тук няколко човека ти казаха да се спреш с глупсотите или не четеш,А?
Излагаш се ти казах! Най-добрите ви играчи са чужденци и те ви вдигнаха отбора! Ако не са Дембеле, Тасевски,Жо, Грийн и т.н сте загинали...
И си тръгнал тук да ми злобееш за моя отбор и нашите играчи, като не виждаш тези в твоя отбор!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 21:02

MORSKI написа:
Levskar_90 написа:Сега се сетих и за великия ви защитник, че чак прякор му измислихте Сашо Шерифа, май нещо не го харесаха, ''гранда'' Шериф Тираспол :lol: :lol: :lol: Върна се като безпризорно кученце на Тича :lol: :lol:

Айде преди да се излагаш да мислиш малко, ако ти е възможно, а?
И да се зпаознаш малко със ситуацията, а?
ТИМ не се споразумяха за парите с Шериф, за разлика от вашите 4"звезди", които размсяха цял свят с аферата си в Казан! :mrgreen:
Има един израз, който не е за този форум понеже е нецензурен, но напълно ти пасва,....

''Има един израз, който не е за този форум понеже е нецензурен, но напълно ти пасва,....''

Явно, като не ти изнася почваш със псувните, съвсем нормално е за вас :lol: :lol: истината боли. :lol:

margin вземайте го, но едва ли ще ви бъде нужен във европа. Срещу Миньор, каликра ще се справя. Като за резерва на домашна сцена може да ви помогне, но не се доближава да класата на Тодор Янчев ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:04

PFC Litex написа:Морски, за да задържите Димов ако към него се проявят интереси, то трябва до края на 2010 да преподпишете с него, но за да преподпише договорът си, трябва да му предложат много по-добри условия, защото Димов знаейки, че от 01.01.2011 има право да влезе в контакт с всеки един отбор нещата стават сложни и няма значение дали си Титан, ТИМ, Батков, Ганчев и т.н., просто си има правила и разпоредби ;)

Моето мнение по въпроса е, че Димов ще си преподпише с Черно море в знак на лоялност към клуба, тъй като все пак Черно море са го създали като футболист :!:

margin, ти къде видя злоба бе човек?

ЗЛобата е от страна на един левскар мой набор, за съжаление мой съгражданин, който не се спря с глупсотите за отбора на Черно Море и играчите ни, а в същото време не си вижда своя отбор, играчи и т.н.... И търси справелдивост за наказания, а самия той е за наказние за непрестанни заяжданици...

Иначе си прав за договора, но и аз мисля, че ще преподпишат- ТИМ не са глупави да изпсунат един от най-добрите ни играчи, да не кажа най-добрия ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:05

siniqfenn написа:ЦСКА са тъпи, но не са тъпи, да взимат чак такива куци коне.

То пък техгния отбор понеже е пълен с "некуци коне" :mrgreen:
А , и още нещо, за втори път питам, защо коментирате играч, който повечето орт вас не са гледали, а други и да са гледали си градят представа от един, два мача?

Върни се в “Черно море”