02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна
Аз мисля ,че няма да загубим мача ,ще е хубаво да се съберем повече фенове на стадиона в Ловеч,отбора го заслужава ..Не ,че съм с зелените очила ,но е рано да ни отписват от първенството,не е голяма разликата в точките от първите отбори,а и напоследък играем доста добре ,Една победа в Ловеч ,ни връша твърдо в играта за Лига Европа,само трябва да вярваме ..
- zelena_varna
- Контакти:
4MVN написа:Аз мисля ,че няма да загубим мача ,ще е хубаво да се съберем повече фенове на стадиона в Ловеч,отбора го заслужава ..Не ,че съм с зелените очила ,но е рано да ни отписват от първенството,не е голяма разликата в точките от първите отбори,а и напоследък играем доста добре ,Една победа в Ловеч ,ни връша твърдо в играта за Лига Европа,само трябва да вярваме ..
Дано ! Само ЧЕРНО МОРЕ
- The Sailor Man
Момчета(и дами ако има),математиката е проста,ситуацията е ясна.Загуба в Ловеч-край на надеждите ни за медал.Победа в Ловеч подплатена после с такава във Варна срещу Славия - ние сме единия претендент.Х в Ловеч е на цената на 3 точки.Моряците трябва да съзнават важността на мача.Литекс не е във форма по крилата,Попето го няма.В средата имат по-слаби изпълнители от нас,които имаме Жоро,Дани Димов и може би Гравесена.Там ще е битката,ако пробием тази им зона си мисля,че спокойно можем да вземем 3 точки....ако се спечем,получим тъп ранен гол-толкоз ще ни е мачът
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- wicked1913
- Контакти:
Чух,че Матеус ще наблюдава мача,което ме радва защото определено и от 2-та отбора ще има играчи,които да искат да се покажат пред него => ще липсва дърводелщината и повечето играчи ще дават всичко от себе си,без да ги мързи на моменти( или поне така се надявам ).
Според мен мача ще бъде спечелен от отбора с по-силен характер, и двата отбора имат изпълнители,които ще бъдат наблюдавани - Занев,Николов,Бодуров - Димов, а и предполагам ЖОРО ИЛИЕВ,Александров,ТАНКО и Пиргов също биха искали да бъдат в полизрението на Швабата!
Според мен мача ще бъде спечелен от отбора с по-силен характер, и двата отбора имат изпълнители,които ще бъдат наблюдавани - Занев,Николов,Бодуров - Димов, а и предполагам ЖОРО ИЛИЕВ,Александров,ТАНКО и Пиргов също биха искали да бъдат в полизрението на Швабата!
фалшива коса - фалшив футбол!
Победа за Литекс 2-0. Пенев разполага с добри фуболисти и обигран отбор. Да не говорим, че Литекс няма загуба от началото на сезона, едва ли Черно Море ще ги изненада. Искрено се надявам съдията да не е главен герой в срещата 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
зелено-бяло
- Контакти:
Хайде моряциииии!
Янев какъв е симулант!
Янев какъв е симулант!
по-добри са засега определено... Само със защита няма как да стане!
не може да излезеш за 0-0 и да искаш точка
Варна мрази софия