Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2010 19:19

Sagittarius написа:И?Кой пусна ЦСКА е УЕФА?Нашата комисия по лицензите!Горят като факли значи барабар с ЦСКА и шефа им Боби.

Пряко подчинени на УЕФА са единствено комисията по лицензиране на стадиони и тук веднага изникват въпроси, как стадиони с толкова лошо тревно покритие получават лиценз и т.н.

Запознайте се с нормативната уредба на БФС и кое на какво е подчинено и чак тогава водете дискусия в този аспект.

Проблемите на местно ниво се решават от контролният орган тук.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 сеп 2010 19:21

Няма формално нарушение на правилата! Ситуацията бе следната:........

ДРЪН ДРЪН ДРЪН.....

Тука 100 левскари ми обяснявахте в детайли как има дузпа.....излезе съдийския шеф и каза НЯМА дузпа :lol: .Не ми обяснявай сека как няма нарушение,защото вие сте доказано некомпетентни,има си хора да кажат и като кажат ИМА нарушение пак ще останете с пръст в уста :twisted:

Проблемите на местно ниво се решават от контролният орган тук.

А той няма нииииикаква отговорност пред УЕФА нали?Ей така може да прави каквото си поиска....хахахаха,смешно ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 23 сеп 2010 19:21

PFC Litex написа:Бих добавил по темата, че УЕФА не разглежда вътрешни проблеми на федерациите, УЕФА се намесва само когато даден двубой е между отбори на две различни държави ;)

Успех.
То пък Уефа като са затъжили за БГ видяхме какво отсъдиха за нередовен играч на Дебрецен с Литекс, а по темата едва ли ще има развитие по тези причини

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 сеп 2010 19:23

Аз пък помня,че УЕФА даде служебна загуба 0:3 за Спартак Вн от Таврия за Интертото заради нередовен играч,така,че не ги подценявайте :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 19:23

headhunter написа:За "Mорето" май това беше мача на сезона. Колкото и жалби да пускат ме съмнява да има някакъв резултат. Лошото е че за този мач с Левски се хващате, като удавник за сламка, вместо да си видите истинските проблеми - слабия треньор, слабата и адски груба на моменти игра, липсата на класни играчи (изключвам само Георги Илиев), както разбира се и липсата на успехи в последните години, което се дължи на предните 3 фактора.

Първо, за нас това не бешпе никакъв мач на сеозна- клише измислено от вас! Това, че 2 месеца ревахте за мача зимаа прави ли онзи мач на сеозна за вас? Стига глупсоти! Ние си гледаме следващия съперник в първенството, но същевременно на ръководството не им пречи да покажат, че не са сългасни с ужасното съдийство на Йорданов, който и вие не харесвате и не знам къде е проблема?
Второ, ние си знаем проблемите - ти не се притеснявай за нас... Знаем си треньора, стадиона и играчите ;)
Успехи пък точно да кажеш, че нямаме- 3 място, два финала за купата ;) Мачове в Европа... До титла няма как да се добререм понеже то е ясно как се ставаа шампион у нас- под масата! Със здраве!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 23 сеп 2010 19:24

Е айде , дой боже да се преиграе този мач, че ми писна от ваще претенции!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2010 19:24

Sagittarius написа:А той няма нииииикаква отговорност пред УЕФА нали?Ей така може да прави каквото си поиска....хахахаха,смешно ;)

Запознат ли си с нормативната уредба на БФС и УЕФА?
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 19:31

kireto2 написа:Е айде , дой боже да се преиграе този мач, че ми писна на к ...а от ваще претенции!

И на мен ми писна от това да казвате стига сте ревали ит.н... Предпочитам да играем, ако трябва да ни биете с 3,4 на 0 , но да е по нормален начин без фрапиращи грешки! Със съдия от чужбина... Макар че и тогава ще има недоволство сигурно... Българина само негодува и вие левскарите не правите изключение!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2010 19:33

Морски, съдия от чужбина свири същата дузпа примерно, тогава ще сте съгласни ли с решението му и защо?
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 19:35

PFC Litex написа:Морски, съдия от чужбина свири същата дузпа примерно, тогава ще сте съгласни ли с решението му и защо?

Неслучайно написах, че и тогава ще има недоволни сигурно... Ами левскарите данеби да не спориха и да не спорят за отсъждания? Пък и Милене не забравяй колко пъти тях са ги подпирали- примери не един... Въпроса е, че със съдия от чужбина се тушира напрежението и при него не минават тези неща... Той е освободен психически... Взима си парите и го няма, а не след това да му пилят на главата, а преди мача да му казват какво да прави или да има натиск и от фенове и от медии и от ръководство! Това е плюса на съдиите от чужбина- иначе и те са хора, и те бъркат!

Върни се в “Черно море”