Данийл Ратников

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Данийл Ратников

Мнениеот smallmouse » 02 окт 2010 13:08

Sole написа:Къде изчезна Ратников? Дори и при младежите не се появява.Някой виждал ли го е? - ако,трябва да се обяви за общонационално издирване :?

Не е изчезнал,тренира всеки ден.Ako дай боже Велизар ни освободи от присъствието си ще бъде твърд титуляр.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 13:21

Вчера мислех да пусна тема в чест на Велизар,който искате да ни освободи от присъствието си.Не за друго,а защото той е научил Дани Димов на футбол от А-Б,той го наложи в мъжете....с една дума му създаде почти цялата кариера.Ратников е много талантлив и ще играе.Ако Велизар искаше Ратников да си замине просто щеше да го изгони и толкова.Това щеше да му е на Ратничето,явно иска да му покаже нещо,което няма общо с футбола.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2010 13:44

The Sailor Man написа:Вчера мислех да пусна тема в чест на Велизар,който искате да ни освободи от присъствието си.Не за друго,а защото той е научил Дани Димов на футбол от А-Б,той го наложи в мъжете....с една дума му създаде почти цялата кариера.Ратников е много талантлив и ще играе.Ако Велизар искаше Ратников да си замине просто щеше да го изгони и толкова.Това щеше да му е на Ратничето,явно иска да му покаже нещо,което няма общо с футбола.

И така да е,нека тогава,пак да ни освободи от присъствието си като СТАРШИ ТРЕНЬОР,на отбора.Доколкото знам,все още няма лиценз ''Про''.Да си седи помощник,както при Кольо и да си гледа ДЮШ.Както казваш,е научил Дани Димов на А и Б във футбола,нека да обучава и останалите ни таланти в школата,а не да се води като старши треньор на мъжете.За този пост,му е прекалено рано. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 02 окт 2010 13:47

The Sailor Man написа:Вчера мислех да пусна тема в чест на Велизар,който искате да ни освободи от присъствието си.Не за друго,а защото той е научил Дани Димов на футбол от А-Б,той го наложи в мъжете....с една дума му създаде почти цялата кариера.Ратников е много талантлив и ще играе.Ако Велизар искаше Ратников да си замине просто щеше да го изгони и толкова.Това щеше да му е на Ратничето,явно иска да му покаже нещо,което няма общо с футбола.

Извинявай, но коментара ти ми се струва несериозен. Не може да купуваш играч от чужбина и да не го използваш. Като не виждаш ползата от играч като Ратников - освободи го, не му проваляй кариерата. Ама май само Велизар не оценява този прекрасен играч. :evil:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 13:53

Има кой да го оценява Велизар,има си ръководство,те назначават-те уволняват.Факта,че продукт на Велизар е национал говори много,или Димов сам се е докопал до мястото си в отбора на Матеус?Ако играехме толкова зле дали Димов щеше да получи повиквателна?И отново-ако Велизар не си вършеше работата ка къв му беше на бай Ганьо да идва с 14 човека тука и какво щеше да стане ако героите от "Епопеята в Лисабон" бяха 11 на терена?Какво щеше да им причини Велизар?Може би едно ново 4:1!Забеляза ли какво торнадо фуча над главите на Ганьовците вторите 45 минути в Лисабон на Алваладе и си припомни,че същия ураган ги брули и на Тича...просто тук имаха опитен плеймейкър-Йорданов да озъпти натиска ни,да им даде дузпа и с няколко наши пропуска стана работата....Убеден съм,че Велизар много добре беше напипал начина да ги размаже второто полувреме,просто не му позволиха съдиите.Нека бъдем обективни.Дано бием в Ловеч довечера.

ПС:Всички знаем какво може Ратников,неведнъж съм го казвал и показвал.Ако го освободи означава,че е слаб треньор,факта,че го държи означава вече другото нещо.Харесвал нехаресвал...не е казал копче Велизар и Ратников не е изхвърчал.Кой взе Ратников тук?Може би вие?Или аз?Ако не се лъжа Велизар го взе.По тази логика дай да изгоним и Румен Николов и Тошко Колев,те ще играят като са по-добри от останалите,така както е например Димов.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 02 окт 2010 23:05

Да, трябва да сме благодарни на Велизар , че имаме играчи като Ратников!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 03 окт 2010 20:46

krux написа:Да, трябва да сме благодарни на Велизар , че имаме играчи като Ратников!!

Да, трябва да благодарим на Велизар и да продължава все така да ни радва и за напред.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 20:52

krux написа:Да, трябва да сме благодарни на Велизар , че имаме играчи като Ратников!!

И да му ''благодарим подобаващо'',че даже не е и резерва,напоследък. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 04 окт 2010 00:39

Нека да издигнем транспарант другия мач " ИСКАМЕ РАТНИКОВ РЕЗЕРВА"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2010 09:17