20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Прогнози за срещата между Черно Море и Левски
Отново гостуваме на отбор плачещ за реанимация.Какво ще се случи ли?Според мен логичното.Поредна загуба и обяснения от сорта,че видите ли Жоро не е влязъл още във форма,Миро липсва,Милен контузен,Данчо не е оня Данчо...Аз обаче виждам нещо много интересно.Срещу ЦСКА играхме добре въпреки загубата.Срещу Черноморец-не.Някой може ли да ми обясни тази закономерност?Лошото е че самочувствието на отбора пада стремително надолу,а вярата в треньора е на точката на замръзване.Така както гледам и от играчи и от фенове.Засега само от ръководството продължават да упорстват.Да видим докога.И аз съм на мнение че чакат мача в Севлиево.Но ако съм прав,не виждам защо трябва да чакат точно този мач.Бием-агонията продължава.Падаме-няма време за вдигане до мача с Левски.Май изтървахме влака,колкото и да не ни се иска. Но с нов треньор имаме шанс поне да започнем както трябва за КУПАТА.Иначе отново провален сезон и превръщането ни в средняшки отбор,което на фона на потенциала с който разполагаме/финансов,играчи/си е направо престъпление.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Отново гостуваме на отбор плачещ за реанимация.Какво ще се случи ли?Според мен логичното.Поредна загуба и обяснения от сорта,че видите ли Жоро не е влязъл още във форма,Миро липсва,Милен контузен,Данчо не е оня Данчо...Аз обаче виждам нещо много интересно.Срещу ЦСКА играхме добре въпреки загубата.Срещу Черноморец-не.Някой може ли да ми обясни тази закономерност?Лошото е че самочувствието на отбора пада стремително надолу,а вярата в треньора е на точката на замръзване.Така както гледам и от играчи и от фенове.Засега само от ръководството продължават да упорстват.Да видим докога.И аз съм на мнение че чакат мача в Севлиево.Но ако съм прав,не виждам защо трябва да чакат точно този мач.Бием-агонията продължава.Падаме-няма време за вдигане до мача с Левски.Май изтървахме влака,колкото и да не ни се иска. Но с нов треньор имаме шанс поне да започнем както трябва за КУПАТА.Иначе отново провален сезон и превръщането ни в средняшки отбор,което на фона на потенциала с който разполагаме/финансов,играчи/си е направо престъпление.
Наборе, мисля си все пак, че ако ръководството извърши единственото правилно решение в създалата се ситуация и смени треньора сега, веднага, то не бива да се отписва първенството.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ?
И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!! 
DanielGeorgiev написа:Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ?И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!!
Ба.
Само Черно море.
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
garfild8 написа:DanielGeorgiev написа:Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ?И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!!
Ба.Ти...вярваш ли си...за 15 точки...?До 15-я кръг може.
Аз съм от ТИМ, айде че чакат отговор :D
Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ?
И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.
Само Черно море.
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
garfild8 написа:Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ?И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.
Имат условие garfild8Остават Велизар, само ако се върнеш на стадиона, ако не си съгласен го махат
![]()
DanielGeorgiev написа:garfild8 написа:Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ?И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.
Имат условие garfild8Остават Велизар, само ако се върнеш на стадиона, ако не си съгласен го махат
![]()
Не съм съгласен.Да го махат,по-бързо.
Само Черно море.
Абе майтап, майтап ама ако не го махнат сега, по време на паузата, то и на децата ще стане ясно, че никой от ръководството не я разбира тази игра.
Което си е живата истина.
Което си е живата истина.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Утре щяло да стане ясно.Така пише навсякъде.
Само Черно море.