СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

zeleniq
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот zeleniq » 29 авг 2010 18:07

Сега прочетох за Стефан Грозданов и се моля наистина той да ни поеме. За мен, той е най-добрия треньор работил в "А" група последните години, макар да не постигна големи успехи (изкл. Локо София в един момент). Грозданов е голямо куче и истински майстор, както беше писал някой преди мене. Изключително го уважавам и съм сигурен, че Черно море ще покаже съвсем друго лице под негово ръководство. Дай Боже тоталното безхаберие около любимия отбор да има своя край !

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 29 авг 2010 18:10

зелено-бяло:
"Че те нашите фенове никого не харесват!След две години без загуба у дома(една от тях е заслуга на Велизар),вече не го понасят..."

Колега аз лично няма да харесам никой при който Черно Море е средняшки отбор от така наречените "домакински".Ако на теб това ти допада добре,но остави и другите да си имат мнение.Ако в последните две години нямаше афиширани амбиции от страна на ръководство и треньорски щаб да сме в тройката,да сме си на мястото-сиреч в Европа,да играем добър футбол и така нататък,ние феновете нямаше да се нервим така.Но само да си говорим и да си ни бият като шкембе у дувар.....айде нема нужда.Аз от една година пускам теми с такова съдържание и в интерес на истината поне два пъти с точно това заглавие,но за съжаление от мен нищо не зависи.Ако зависеше още преди два кръга нашият треньор щеше да се казва Ангел Червенков.УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 29 авг 2010 18:40

значи при неуспех срещу Видима ще сменят велизар-6мача....6т-има ли смисъл да го сменят-сезона е провален.....или да доиде Стефан Грозданов да ни спаси от изпадане
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 29 авг 2010 21:04

От къде на къде твърдиш, че сезонът е провален бе :lol: Има още 25 мача, то първенството още не е почнало дет се казва, а вече гроб копаете. Знаем ги добре наще "грандове" как по едно време почват да се дънят като кифладжии, а смятам, че ние сме доказали, че може, да се възползваме от това и пак да им объркаме сметките. При една евентуална смяна на Велизар и един благоприятен резултат в следващите 3 мача, 2, от които домакински (срещу Левски и Сливен) нещата доста ще се променят и от там нататък вече нищо не се знае.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2010 21:49

zeleniq написа:От къде на къде твърдиш, че сезонът е провален бе :lol: Има още 25 мача, то първенството още не е почнало дет се казва, а вече гроб копаете. Знаем ги добре наще "грандове" как по едно време почват да се дънят като кифладжии, а смятам, че ние сме доказали, че може, да се възползваме от това и пак да им объркаме сметките. При една евентуална смяна на Велизар и един благоприятен резултат в следващите 3 мача, 2, от които домакински (срещу Левски и Сливен) нещата доста ще се променят и от там нататък вече нищо не се знае.

Точен си "адаш"! :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 29 авг 2010 22:55

А защо не Тошко Марев и В. Маринов.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2010 23:34

smallmouse написа:А защо не Тошко Марев и В. Маринов.

Абе стига глупости!!! Трябва ни ДОКАЗАН, ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ треньор. Тук изобщо не стои въпроса за човек закърмен със зелената идея. Тук говорим за СПЕЦИАЛИСТ!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 29 авг 2010 23:55

зеления написа:

Абе стига глупости!!! Трябва ни ДОКАЗАН, ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ треньор. Тук изобщо не стои въпроса за човек закърмен със зелената идея. Тук говорим за СПЕЦИАЛИСТ!!!!!!

Не съм съгласен ! Би ли искал Стойчо Младенов например :evil: Ще ни направи отбора с играчи от Португалия и ще станем като ЦСКА, предпочитам да изпаднем с тези, отколкото да гледам португалчета в Уефа :evil:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 00:01

DanielGeorgiev написа:
зеления написа:

Не съм съгласен ! Би ли искал Стойчо Младенов например :evil: Ще ни направи отбора с играчи от Португалия и ще станем като ЦСКА, предпочитам да изпаднем с тези, отколкото да гледам португалчета в Уефа :evil:

ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТО СА МЕЧТИТЕ МУ! Искренно ми е жал за теб! Аз пък предпочитам да играем ако щеш и със занзибарчета ама в Шампионска лига!!! В аналите на Европа няма да се пише еди си кой отбор игра с еди си какви футболисти, а ЧЕРНО МОРЕ БЪЛГАРИЯ игра с еди си кои отбори и достигна... Понимаеш? Егати тъпото расъждение на уж фен на Морето!!! Нали всички тръбим, че няма никой и нищо по-важно от ЧЕРНО МОРЕ? С това си изказване ми падна толкова ниско в очите, че повече никога няма да си правя труда да чета глупостите ти!
Не Стойчо Младенов, ако ще и Стойчевица да дойде ми е през ку**а, важното е отбора да върви все по-нагоре и все по-напред!
Последна промяна от зеления на 30 авг 2010 00:14, променено общо 2 пъти.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 00:07

Е какво искаш вместо Румен Николов, Тошко Колев, Дани Димов, Сашко, Танка, Пиргата да наблюдаваш хора като Акуаро и Грило ли ?! Или Руи Мигел ?

Върни се в “Черно море”