СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
Сега прочетох за Стефан Грозданов и се моля наистина той да ни поеме. За мен, той е най-добрия треньор работил в "А" група последните години, макар да не постигна големи успехи (изкл. Локо София в един момент). Грозданов е голямо куче и истински майстор, както беше писал някой преди мене. Изключително го уважавам и съм сигурен, че Черно море ще покаже съвсем друго лице под негово ръководство. Дай Боже тоталното безхаберие около любимия отбор да има своя край !
зелено-бяло:
"Че те нашите фенове никого не харесват!След две години без загуба у дома(една от тях е заслуга на Велизар),вече не го понасят..."
Колега аз лично няма да харесам никой при който Черно Море е средняшки отбор от така наречените "домакински".Ако на теб това ти допада добре,но остави и другите да си имат мнение.Ако в последните две години нямаше афиширани амбиции от страна на ръководство и треньорски щаб да сме в тройката,да сме си на мястото-сиреч в Европа,да играем добър футбол и така нататък,ние феновете нямаше да се нервим така.Но само да си говорим и да си ни бият като шкембе у дувар.....айде нема нужда.Аз от една година пускам теми с такова съдържание и в интерес на истината поне два пъти с точно това заглавие,но за съжаление от мен нищо не зависи.Ако зависеше още преди два кръга нашият треньор щеше да се казва Ангел Червенков.УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ!!!
"Че те нашите фенове никого не харесват!След две години без загуба у дома(една от тях е заслуга на Велизар),вече не го понасят..."
Колега аз лично няма да харесам никой при който Черно Море е средняшки отбор от така наречените "домакински".Ако на теб това ти допада добре,но остави и другите да си имат мнение.Ако в последните две години нямаше афиширани амбиции от страна на ръководство и треньорски щаб да сме в тройката,да сме си на мястото-сиреч в Европа,да играем добър футбол и така нататък,ние феновете нямаше да се нервим така.Но само да си говорим и да си ни бият като шкембе у дувар.....айде нема нужда.Аз от една година пускам теми с такова съдържание и в интерес на истината поне два пъти с точно това заглавие,но за съжаление от мен нищо не зависи.Ако зависеше още преди два кръга нашият треньор щеше да се казва Ангел Червенков.УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
- martinski1970
- Контакти:
значи при неуспех срещу Видима ще сменят велизар-6мача....6т-има ли смисъл да го сменят-сезона е провален.....или да доиде Стефан Грозданов да ни спаси от изпадане
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki
От къде на къде твърдиш, че сезонът е провален бе
Има още 25 мача, то първенството още не е почнало дет се казва, а вече гроб копаете. Знаем ги добре наще "грандове" как по едно време почват да се дънят като кифладжии, а смятам, че ние сме доказали, че може, да се възползваме от това и пак да им объркаме сметките. При една евентуална смяна на Велизар и един благоприятен резултат в следващите 3 мача, 2, от които домакински (срещу Левски и Сливен) нещата доста ще се променят и от там нататък вече нищо не се знае.

zeleniq написа:От къде на къде твърдиш, че сезонът е провален беИма още 25 мача, то първенството още не е почнало дет се казва, а вече гроб копаете. Знаем ги добре наще "грандове" как по едно време почват да се дънят като кифладжии, а смятам, че ние сме доказали, че може, да се възползваме от това и пак да им объркаме сметките. При една евентуална смяна на Велизар и един благоприятен резултат в следващите 3 мача, 2, от които домакински (срещу Левски и Сливен) нещата доста ще се променят и от там нататък вече нищо не се знае.
Точен си "адаш"!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
А защо не Тошко Марев и В. Маринов.
smallmouse написа:А защо не Тошко Марев и В. Маринов.
Абе стига глупости!!! Трябва ни ДОКАЗАН, ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ треньор. Тук изобщо не стои въпроса за човек закърмен със зелената идея. Тук говорим за СПЕЦИАЛИСТ!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
зеления написа:smallmouse написа:А защо не Тошко Марев и В. Маринов.
Абе стига глупости!!! Трябва ни ДОКАЗАН, ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ треньор. Тук изобщо не стои въпроса за човек закърмен със зелената идея. Тук говорим за СПЕЦИАЛИСТ!!!!!!
Не съм съгласен ! Би ли искал Стойчо Младенов например

DanielGeorgiev написа:зеления написа:smallmouse написа:А защо не Тошко Марев и В. Маринов.
Не съм съгласен ! Би ли искал Стойчо Младенов напримерЩе ни направи отбора с играчи от Португалия и ще станем като ЦСКА, предпочитам да изпаднем с тези, отколкото да гледам португалчета в Уефа
ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТО СА МЕЧТИТЕ МУ! Искренно ми е жал за теб! Аз пък предпочитам да играем ако щеш и със занзибарчета ама в Шампионска лига!!! В аналите на Европа няма да се пише еди си кой отбор игра с еди си какви футболисти, а ЧЕРНО МОРЕ БЪЛГАРИЯ игра с еди си кои отбори и достигна... Понимаеш? Егати тъпото расъждение на уж фен на Морето!!! Нали всички тръбим, че няма никой и нищо по-важно от ЧЕРНО МОРЕ? С това си изказване ми падна толкова ниско в очите, че повече никога няма да си правя труда да чета глупостите ти!
Не Стойчо Младенов, ако ще и Стойчевица да дойде ми е през ку**а, важното е отбора да върви все по-нагоре и все по-напред!
Последна промяна от зеления на 30 авг 2010 00:14, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Е какво искаш вместо Румен Николов, Тошко Колев, Дани Димов, Сашко, Танка, Пиргата да наблюдаваш хора като Акуаро и Грило ли ?! Или Руи Мигел ?