14.08 Черно море Варна - Академик София
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: 14.08 Черно море Варна - Академик София
А най-добре бяхме не с дърводелеца Бачев,а с Жовалдир Периш на левия бек.Перката отваряше пространства като американски магистрали,но в атака натискаше и ги правехме луди.Бачев отзад никога не е бил супер стабилен,напротив,точно като говорите за Левски там Зе Соарес го развинтваше перманентно и не само той.Бачев колкото глупави дузпи е направил може само да му се чуди човек с какъв акъл ги прави.Бачев е класи под Марко Тиаго,Тиаго е в пъти по-стабилен и в пъти по-активен в атака.Проблемите както ви казах идват отпред,че няма кой да позадържи топката малко,а колкото тривиално да звучи-Наско Борносузов липсва с опита си и с това си качество.Лишен от защитни функции,които поемаше Димов,или обратно и с Божилов и Юруков нещата се получаваха.Примерно мача с Левски пролетта - контузи се Божилката,смениха Юрука-край,сега Наката го няма,Божилката не играе-край.Елементарно
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
колкото и да разтягате локуми истината е една- всичко се показва на терена, ако бием значи нещатъа са ок, ако падаме постоянно навън , а вкъщи бием без проблеми нещо куца
Това беше и по времето на Кольо и на Ясен и сега пак го има... Значи има проблем, оттам нататък всякакви коментари са излишни... А дали Велизар, Петкан, Драган, футболситите, феновете, пресаташето, тъщата или тревата на стадионите е виновна- всеки сам си прави изводите...

MORSKI написа:колкото и да разтягате локуми истината е една- всичко се показва на терена, ако бием значи нещатъа са ок, ако падаме постоянно навън , а вкъщи бием без проблеми нещо куцаТова беше и по времето на Кольо и на Ясен и сега пак го има... Значи има проблем, оттам нататък всякакви коментари са излишни... А дали Велизар, Петкан, Драган, футболситите, феновете, пресаташето, тъщата или тревата на стадионите е виновна- всеки сам си прави изводите...
+1 000

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
The Sailor Man написа:А най-добре бяхме не с дърводелеца Бачев,а с Жовалдир Периш на левия бек.Перката отваряше пространства като американски магистрали,но в атака натискаше и ги правехме луди.Бачев отзад никога не е бил супер стабилен,напротив,точно като говорите за Левски там Зе Соарес го развинтваше перманентно и не само той.Бачев колкото глупави дузпи е направил може само да му се чуди човек с какъв акъл ги прави.Бачев е класи под Марко Тиаго,Тиаго е в пъти по-стабилен и в пъти по-активен в атака.Проблемите както ви казах идват отпред,че няма кой да позадържи топката малко,а колкото тривиално да звучи-Наско Борносузов липсва с опита си и с това си качество.Лишен от защитни функции,които поемаше Димов,или обратно и с Божилов и Юруков нещата се получаваха.Примерно мача с Левски пролетта - контузи се Божилката,смениха Юрука-край,сега Наката го няма,Божилката не играе-край.Елементарно
Стрелецо,какво ти става?Значи сега според теб като го няма Наката и Божилов и край с отбора?Казаш какви са тези приказки за пространства между бека и централния?Сега ще ти обясня.Когато крилото надиграе бека според теб какво следва?Центриране на близка греда,удар с глава и гол.Нали?А кой според теб трябва да е там след елиминацията на бека?Ако не знаеш мога да ти кажа.Само че съм убеден че знеш.И защо според теб трябва да е виновен разиграващия халф,който въобще липсва в отбора?В смисълпняма разиграващ халф-няма победи ли?И какво ще правим докато се оправи Жорката?Че и Владко контузен.Остава само Ратников,ама и той няма мач за първия отбор и както върви няма и да има.При това положение кога според теб ще имаме победа?Разиграващия халф само че беше в отбора,но забит на дясното крило и също като Дончо напълно обезличен.За Бачев-играе стабилно само когато има опорен халф да го покрива.Да ама нямаше кой да покрива Тиаго и Алвеша в Пловдив.И дупките в отбраната станаха трапове.Защо?Оставям отговора на теб.И не си ме разбрал правилно.Не сравнявам Бачев и Тиаго,а поведението на отбора при различни треньори.И агресия от един треньор не се иска само на тренировка и в контроли,а и по време на мачовете.Като Зума например.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- The Sailor Man
при първия гол в Пловдив основна вина има не това пространство,а тъпото изчистване на Пиргов,което създаде паника.Втория падна след малоумно загубена топка от Адемар при опити за петички.Това видях аз,а липсата на разиграващ халф съчетана с гостуване доведе до тоталното игрово превъзходство на Локо Пд.Слабата игра на Юрука,Марадончо и Даниел Г пък просто не ни даде шанс да задържаме топката по-напред,това е.Велизар Попов задължително трябва да пуска разиграващ халф,иначе не става,с преквалифицирания не става,Жоро го няма,значи пускай Владо,Владо е контузен-тогава Ратника,но без такъв човек нито имаме голови пасове,нито можем да задържим спокойно топката и да диктуваме ритъма на мача.Дано Владко е на линия за събота или пък най-после Ратников е титуляр.Същото обаче важи за нападателя....никакъв Юрук повече там,титуляр Марио Жардел,докато издържи,45-60 минути ще играе...после според резултата влиза Божилов или Румен Николов,а вместо статиста Даниел Г титуляр да е Тошко Колев.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- deepblue1963
Чета по форумите в Гонг.бг как се "нищят тактики",как се "къдрят трансфери" и си викам:тука,под прикритие,са поне 80% от треньорите в А група+някои от "световните".Даже си мисля,че разпознавам Фергюсън,Моуриньо,Гуардиола,Анчелоти...Който смята,че треньори и собственици са "страшно тъпи",а той е супер разбирач,що не вземе едно отборче(може и от окръжната група) и като подкара едни трансфери,едни тактики,едни чудесии да покаже на всички как стават тия работи!На колко см трябвало да стои бека,как халфа трябвало да рита и т.н.Иначе тука само чаткаме по клавишчетата...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Чета по форумите в Гонг.бг как се "нищят тактики",как се "къдрят трансфери" и си викам:тука,под прикритие,са поне 80% от треньорите в А група+някои от "световните".Даже си мисля,че разпознавам Фергюсън,Моуриньо,Гуардиола,Анчелоти...Който смята,че треньори и собственици са "страшно тъпи",а той е супер разбирач,що не вземе едно отборче(може и от окръжната група) и като подкара едни трансфери,едни тактики,едни чудесии да покаже на всички как стават тия работи!На колко см трябвало да стои бека,как халфа трябвало да рита и т.н.Иначе тука само чаткаме по клавишчетата...
Абе я отивай да четеш за великите Гонзо,Батков и Баждеков+една дузина агенти-певци преебали сума хора по лагерите и да пееш че нямате нищо общо с МВР и не занимавай с твоите проникновени предсказания за велики треньори.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- зеленобелия
- Контакти:
Моряците ще ги размажат 

deepblue1963 написа:Чета по форумите в Гонг.бг как се "нищят тактики",как се "къдрят трансфери" и си викам:тука,под прикритие,са поне 80% от треньорите в А група+някои от "световните".Даже си мисля,че разпознавам Фергюсън,Моуриньо,Гуардиола,Анчелоти...Който смята,че треньори и собственици са "страшно тъпи",а той е супер разбирач,що не вземе едно отборче(може и от окръжната група) и като подкара едни трансфери,едни тактики,едни чудесии да покаже на всички как стават тия работи!На колко см трябвало да стои бека,как халфа трябвало да рита и т.н.Иначе тука само чаткаме по клавишчетата...

Само Черно море.
- deepblue1963
garfild8 написа:deepblue1963 написа:Чета по форумите в Гонг.бг как се "нищят тактики",как се "къдрят трансфери" и си викам:тука,под прикритие,са поне 80% от треньорите в А група+някои от "световните".Даже си мисля,че разпознавам Фергюсън,Моуриньо,Гуардиола,Анчелоти...Който смята,че треньори и собственици са "страшно тъпи",а той е супер разбирач,що не вземе едно отборче(може и от окръжната група) и като подкара едни трансфери,едни тактики,едни чудесии да покаже на всички как стават тия работи!На колко см трябвало да стои бека,как халфа трябвало да рита и т.н.Иначе тука само чаткаме по клавишчетата...
Ти не даваш ли акъл,във вашия форум за треньора,за спортния директор,за финансовия такъв и за Бай Ганьо и другия агент Николай?
Гледай си тимчето,което засега се позакрепи и ни остави тука,да се оправяме помежду си.
Не,не давам акъл!Покажи ми къде съм "разяснявал" тактиката и състава на Я.Петров.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!