Марио Жардел се закани да вкарва много

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Жардел !?

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 19:15

Изображение
Сбъдната мечта,да прегърнеш легенда,да играеш до легенда ;)

Изображение
Учителят и ученикът!Марио Жардел и най-голямата надежда на ДЮШ на Черно Море,най-добрия млад нападател в България Илиян Капитанов...."ето така се прави да знаеш от мен" :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 00:34

Велик футболист, но за съжаление е много много далече от онова, което беше, дано след като влезе в някаква форма да покаже част от предишните си умения, но доста килограми има да свали преди да започне да играе във важни мачове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 00:40

Така е,макар,че ми се струва още по-отслабнал.Все пак....онази топка как я отигра с глава просто невероятно,беше невъзможна топка,а той насмалко дори не я вкара във вратата :o .Нека потренира още,за А група му стига да влезе в някаква форма,не върхова и ще мачка.По-важното е което каза Велизар,че Жардел има много голямо позитивно влияние в съблекалнята,сред младите,дори сред школата като риташе с юношите онзи ден.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 20 авг 2010 21:04

Гнусна статия срещу Супер Марио в сайта СПОРТЛАЙНО :!: .Наричан е най-дебелия играч в А група,а под снимката му има коментар "притежателят на този огромен дирник иска да вкара на ЦСКА".....Нищо,Господ вижда и чува,току-виж им забил хеттрик в неделя :!:
Последна промяна от The Sailor Man на 20 авг 2010 21:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 20 авг 2010 21:08

Впрочем какво мислите за Флорентин Петре?Имаме проблем по дясното крило,видно е,не е така остро като лявото,дали Петре би ни бил от полза?

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 20 авг 2010 21:46

The Sailor Man написа:Впрочем какво мислите за Флорентин Петре?Имаме проблем по дясното крило,видно е,не е така остро като лявото,дали Петре би ни бил от полза?

Да, пак в същия сайт има новина, че се целим в привличането на Петре.Не знам дали е вярно, но според мен не ни трябва.Нали игра преди година в номенклатурчиците и като го гледах беше много зле.Пък и той май от тогава не е играл демек пак ще трябва да го "чакаме" да навлиза във форма.А за Жардел дано тея тупани да предизвикат съдбата и Супер Марио вкара първия си гол....

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 20 авг 2010 21:55

The Sailor Man написа:Впрочем какво мислите за Флорентин Петре?Имаме проблем по дясното крило,видно е,не е така остро като лявото,дали Петре би ни бил от полза?

За какво ни е? според мен твърдо не, първо защото се видя че при втория му престой в ЦСКА не става и воро защото на неговия пост имаме млади момчета като Румен Николов и Тошко Колев, в които е бъдещето.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 авг 2010 22:10

От снимката на Жардел във Спиртал относно играта им на волейбол, той всъщност изглеждаше доста по-добре от първите снимки от подготовката в Банско.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 авг 2010 22:38

Няма да е зле да го вземем и без тва отдясно Даниел Георгиев нищо не играе от началото на сезона, Маркес контузен, а и да не е, едва ли ще промени нещо
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 авг 2010 23:03

Петре става на 35 след 5 месеца, мисля че при наличието на толкова млади играчи биха били много по-добри варианти. Освен това за последната година няма изиграни и 10 мача. ;)

Върни се в “Черно море”